כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאני צריך לדבר עם פסיכולוג אבל זה יותר זול זה לא שזה לא כיף להיות בחברתי (כי זה כיף, אני יודע לבלות תשאלו את החברים שלי) אבל בכל זאת אני עצוב, זה אולי גיל ההתבגרות אני לא יודע אבל אני ממש לא שמח מהחיים שלי, שמעתם על מישהו בן 17 שפוחד להזדקן? זה אני! אני לא יכול להיות לבד חצי שעה בלי להרגיש חרדה :-\ חשבתי שאם אחלוק את זה אז אני ארגיש טוב יותר, אשמח אם אקבל תגובות!!
-
- 62 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר לת'ראד שנסגר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265553.0 סתימת פיות כדרך לפתור בעיות.. איזה יופי! הרבה יותר קל מוויכוח רציני, כל מה שצריך זה ללחוץ על כפתור. אני תומך במה שנכתב ב100%, וזה פשוט מעורר את זעמי שמנהל אחד (ש"במקרה" גם מנהל האתר) זורק על חברי קהילה שלמה -שהם בעצם בלון החמצן שלו. אם אתם מכירים את האתר Digg.com אתם בוודאי מודעים לפרשה שהתחוללה שם בעקבות החלטת מנהלי האתר, לצזנזר מספר שהיווה קוד לפיצוח ההצפנה של תכני HD. ההחלטה נבעה ממכתב שהתקבל אצל מנהלי האתר מהMPAA. תוך מספר שעות האתר הוצף בהודעות עם המפתח עד שבעלי האתר נאלצו להכנע ולתת את ההודעה הבאה http://blog.digg.com/?p=74. זו נאמנות לגולשים. אולם בעלי האתר שלנו, אפילו לא קיבלו הודעה שכזו …
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1337219 עם ככה היו מעבירים את השיעורים בכיתות ישראל הייתה תופסת את המקום הראשון בממוצע הציונים העולמי.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו המכשיר...http://www.archos.com/products/prw_500569_specs.html השאלה שלי האם כדאי לי גם לקנות את המצלמה שמתחברת למכשיר ? והאם המכשיר הזה כדאי ? קראתי ביקורת לפני כמה דקות שהמכשיר קיבל 8.3...היו לו קצת בעיות בגלל שצריכים להמיר קבצים... באחת הביקורות של המשתמשים מישהו הציג מידע על תוכנית של מייקרוסופט ושל קריאיטיב לייצר משהו דומה...מישהו יודע על זה משהו ? תודה על ההקשבה...אני מקווה שזה הפורום הנכון
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עד 25 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים. עדיפות למוניטור עם תצוגה אחורית כחולה ו16פולי ומעלה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..
-
- 43 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב כבר הרבה זמן נמאס לי לצפות במכבי לגיון הזרים תל אביב אז אני מקווה שהיא תפסיד עד שיהיו מספיק ישראלים דומיננטיים בקבוצה פעם רציתי שכל קבוצה ישראלית תנצח באירופה אבל היום אני פשוט מת שמכבי תפסיד
-
- 61 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אל תבכה או על תבכה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. :biggthumpup: אני וחבר שלי הקמנו אתר,וחשבנו אל איזה נושא הוא יהיה. וחשבנו לישאול את דעת הקהל.(אתם) האם כדי שזה יהיה חומרה,מישחקים,מוזיקה,סרטים,או מעורבב. תצביעו. http://superpumpkin.up.co.il/
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נוריות האזהרה הראשונות בקניותי בפנדה ושהתעלמתי מהן : 1. היכרותי הראשונה עם פנדה הייתה עדין במקומם הישן,הזמנתי גוף קירור של זלמן ולאחר זמן מה נאמר לי שיש אותו במלאי, אני בדרכי מהצפון לדרום, נהגתי לקחת באופן אישי את הציוד שאני קונה בפנדה וניגשתי אליהם שם המוכרת אמרה לי כי יש טעות והוא לא במלאי, עזבתי אותם, שבוע לאחר מכן התקשרתי שוב ושוב נאמר לי כי יש אותו במלאי (וכך גם היה מדווח באתר שלהם) שוב נסעתי לשם בסוף היום ושוב המוכרת בדקה ואמרה לי כי יש טעות והמוצר כבר לא במלאי, כמעט כבר עזבתי, אבל לפני זה התעניינתי אצל אחד הטכנאים לגבי ביצועיו של גוף קירור אחר ואיך שהוא התגלגלנו לעניין הגוף של זלמן אותו חיפשתי, קח אותו הוא אמר לי ואז עניתי לו שזה מה שאני מחפש אבל אין במלאי, מה אין…
-
- 54 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אם מישהו יכול לעזור לי..אני רוצה להעלות את הPAGE RANK שלי יש לכם עצות??...ודרכים יעילות לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה לשרטוט פרבולה, כאשר אני מעתיק את המשואאה והיא תסרטט אותה. ונא לא לתת לי קישור "GOOGLE S YOUR FRIEND".
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בפורום ... רמת הפעילות שלי תהיה לפי רמת הפעילות שלכם... זהו תכף אני זז לישון NABS FFS GG PEACE OUT.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-