עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pika007,

לחבר הכי 1337 ב HWZ יש יומולדת, תאחלו לו את כל הפשערשע שבעולם באופן פלילי, יא בני זונות! מזל טוב פידמיח, עד 120 Hyd0r :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה מצטער, אין אותם בצבע שחור פלילי

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by J0n1,

נמאס מאותם הברים כל הזמן. יש לכם המלצות לברים עם סגנון מיוחד (theme, מוסיקה, שירות.. משהו שונה) ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Holography,

אם הוצאתי היום (א') ב2 בצהריים 2 גימלים, אני חוזר לבסיס ביום שלישי או רביעי?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by DAVIDD,

מחר בשעה 5 אני ממריא למוסקווה ועוזב את הארץ לכמה שנים :'( :'( :'( :'( :'( אז אני לוקח הפסקה קטנה מהפורום כיוון שלא יהיה לי אינטנרט ישר בבית אלא אחרי תקופה

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by MotherShip,

לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע. התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק.... נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר: דרך גוגל מצאתי את הדף הישן: לפני: http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-a כ4700 אחרי: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtop כ5200 הבדל יחיד, XP כלול מה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. תושבים רבים בצפון הארץ ובמרכזה דיווחו על גרם שמיימי שנראה חוצה את שמי הארץ. כמה מהעדויות טענו כי אותו גוף אף השמיע שריקה במעופו. גם למוקד החירום של המשטרה באזור השרון הגיעו פניות רבות מאזרחים שצפו בתופעה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565737,00.html

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי קיבלתי טופס במקום העבודה שלי שאני צריך להעביר לרופא תעסוקתי,אני בקופת חולים מכבי מה התהליך. תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. שלום חבר'ה, שאלה לי אליכם: כידוע, אם עורכים בדיקת שתן, ניתן לאתר סמים כגון אמפטמינים, קתינון ומתקטינון עד יומיים-שלושה... מה לגבי בדיקת דם?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Tzion,

אחרי יום מעייף ומיגע שבו ניסיתי להרכיב את הזכרונות שלי ללא הצלחה, הגיע הזמן לספר לכם. אז כמו שכבר אמרתי היום החלטתי לפתוח את המארז כדי לסדר כמה דברים במחשב. בהתחלה פתחתי את הספק כי המאוורר שם מרעיש בצורה מעצבנת, אבל לא הצלחתי להבין ממה זה נובע בדיוק והוא נשאר כמו שהוא לבינתיים (אני מקווה ) אחרי זה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב את הזכרונות החדישים ישנים (חדשים כי הם יושבים במגירה, ישנים כי הם שמה כבר איזה חצי שנה..) אז התחלתי לנסות כל מיני פירוקים והרכבות ובלאגנים וכל מיני והיו מלא בעיות באמצע וכל מיני בעיות שרק אם המחשב היה יכול לדבר הייתי יכול להבין למה זה ככה בקיצור באמצע כל הפיקורים וההרכבות של הזיכרונות החלטתי לחבר גם מאוורר ישן שיש לי במגירה בשביל הכיף. הוצאתי אות…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by yot,

בזמן האחרון אני מתעניין בקניית גיטרה חשמלית.. חיפשתי פורומים בארץ שעוסקים בנושא, ולא מצאתי הרבה, אחד מהם בהייד פארק שומם כמעט לחלוטין מישהו מכיר פורום גיטרות איכותי? תודה

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. יש לי אופניי "מדבקה" ,כלומר אופניים זולות -שאינם מתוצרת מותג ידוע. סתם אופניים של 600 שקל . שלשום ירדתי מדרכה גבוהה למדי ושמתי לב שהגלגל האחורי התעקם ועושה שמיניות. ניסיתי ליישר את הגלגל עם מפתח שפיצים (קוצים ) והצלחתי ,אולם זה החזיק בדיוק יומיים. היום ירדתי מדרכה לא גבוהה במיוחד ושוב פעם הגלגל האחורי התעקם. לא מבין בזה יותר מדי ,אבל נראה לי שיש פה עניין של עייפות מתכת ופשוט הג'נט\חישוק כבר מת ודורש החלפה. למיטב הבנתי אין הבדל בין הגלגל הקדמי לאחורי מלבד הציר הארוך יותר של הגלגל האחורי וגלגל השיניים היושב עליו. יש לי גלגל קדמי רזרבי מהאופניים הישנות שלי שזהה במידות לאלו של האופניים הנוכחיות . השאלה אם ניתן לפרק את הציר הארוך והגלגל שיניים מהגלגל האחורי ולהעביר אותם לרזרב…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by frozen_sun3,

בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by iakovl,

אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. מחפש רעיון תעזרו לי

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. כנראה שלא תיהיה לי תעודת בגרות בסוף י"ב, קיבלתי מגן 40 בספרות ולא ניגשתי כי כל השנה לא למדתי. היום אני ניגש ללשון עם מגן 50 והסופי של בלשון א' (שהוא 40% מהציון הסופי) הוא 60+- אז הסיכוי לעבור קלוש.. כל שאר המקצועות אני עובר, יש לי 2 יחידות במחשבים עם סופי 70 בערך ולא היה לי כח לעשות עוד 3 במחשבים כי לא אהבתי את זה, אז הלכתי על תיירות זה איזה 80-100 5 יחידות בערך ולא צריך ללמוד. אני בן אדם שלא למד ללמוד, קשה לי מאוד, אומרים לי שאני לא מטומטם אבל לכו תדעו.. בקיצור לא אחד שמסוגל ללמוד הרבה (או בכלל) אז מה האפשרויות שלי? אני ילד יחיד להורים שלי אין ניסיון בדברים האלו אז אני לא יכול להתיעץ איתם.. הבית ספר שלי זורק עלי זין כמו שאני זורק עליו אז אני לא מתלונן. אבל אני רוצה להיו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים