עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

מאחר וה6680 הבומבה שלי נהרס חשבתי לקנות אחד אחר קטן יותר... חשבתי על ה6230I של נוקיה או על משהו של SONY מעדיף לא של מוטורולה, אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים שציינתי או שאתם מכירים משהו שלדעתכם הוא טוב יותר אבל לא גדול אז be my guest תודה לכם מראש ;D

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. http://www.jewish-world.org.il/calls/calls/End_Of_Story.mp3 זה קורעע ;D

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. מחפש רעיון תעזרו לי

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by koko0,

אחרי 12 שנות לימודים החלטנו שכדאי שנזכור אחד תשני קצת...כדי שנזהה ברחוב וכאלה הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו ממש קצרים בכסף ובכל מקרה ההדפסה עולה לא מעט אז נתקענו קצת עם העיצוב. עקרונית אני יודע לעבוד עם פוטושופ אבל לעבור תמונה תמונה זה די מחרפן גם אם אנחנו לא ממש הרבה בכיתה [35]. עקרונית לכל אחד יהיה דף עם תמונה ומשהו קצר שיהיה כתוב עליו. אצל מי \ מה אפשר לעשות דברים כאלה? [אזור פתח תקוה] יש תוכנות שמיועדות לדמשהו כזה? אם יש אז חייבים כמובן תמיכה בעברית. אם יש דרך אחרת כלשהיא שלא חשבתי עליה אתם מוזמנים להציע... תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני תמיד משאיר לי שכבת שפם קצרה, אני מתכוון כשעוד זה זיפים ועדיין לא שערות ( מה חשבתם ) אני מגלח כל יום כדי להרוג זיפים שגדלים במקומות שאני לא רוצה שהם יהיו שם, וכל כמה ימים אני מוריד טיפה מהשפם כשהוא גדל יותר מידי.. אבל רוב הפעמים המכונה לא מקצרת לי את הזיפים והיא פשוט מורידה חצי מהשפם וזה נראה מוזר. איך אני יכול רק לקצר את הזיפים ולשמור על שיכבה אחידה? אני אשמח לקבל עצות, תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  11. Started by nir_ofer,

תגידו מה אתם חושבים על צביקה פיק??? אני ראיתי עכשיו את התוכנית ריאליטי עליו (כבר 3 פרקים) והגעתי למסכנה שהוא מעורר רחמים לחלוטין! כאילו הבנאדם חי באשליות חמורות ומנותק לגמרי מהמציאות.. ועוד לא התחלתי לדבר עם שירה החברה שלו שבכלל שוברת שיאים!

• 46 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by צוות האתר,

חוקרים שואפים להזניק את המהפכה השנייה בתחום הספינטרוניקה – ולהגדיל משמעותית את נפח הזיכרון במכשירים האלקטרוניים שלנולכתבה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זה עד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל! יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by iakovl,

אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by The-Fox,

לכל המורעלים שביננו (וגם לאלה שלא) אז אני שמח להודיע לכם כי התקבלתי לצנחנים !!! אני מאושר כל כך... אם יש פה עוד מישהו שמתגייס לצנחנים שיגיד, אולי נראה אותו, בעיקרון תאריך גיוס שלי הוא בנובמבר 25, אבל רשמו לי שאני צריך לקבל תאריך גיוס חדש אז כנראה שזה ישתנה..

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=0 המשימה:להקליד את ה ABCD.... כמה שיותר מהר, תרשמו את התוצאות שלכם ותוסיפו HW בסוף כדי שנוכל לזהות.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by shark.,

אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ariel007,

כשאני מנסה להגיע לאתר של חברת הנתבים בכתובת http://www.tp-link.com זה מביא אותי לאיזה אתר אחר ולא ל-tp-link. זה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה קורה עם האתר שלהם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by yuraxp,

קבלו את הנרגליה החדשה שלי חדש מהניילונים: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843154&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&alid=339474&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843046&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&alid=339474&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843043&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&alid=339474&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843042&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

שלום, אני מחפש מכוניות ישנות למכירה משהו בסביבות שנת 90' ומטה מכוניות שלא עולות יותר מ5 אלף ככה תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

במוצאי יום שבת תהייה המימונה. מי בא? ;D אני כנראה אלך למימונה של אשדוד או למימונה של אולם הפיס בפ"ת. מישהו עושה מימונה בביתו ויכול להזמין את חברי HWzone? (הודעה זאת מופנת למרוקאים ולשאר העדות כייחד).

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מתכנן ללכת? עריכה: אם אסור לפרסם את הפוסטר הזה אז במקום לנעול או לאדע מה תגידו ואני פשוט אמחק את המספר טלפון

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. http://room404.net/?p=66121 אהבתי את הצורה שהוא הספים את הנציג... מסכן.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.