כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.meusheret.co.il/illusion/
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי שרת ftp לקהילת hwzone בשביל שתוכלו להעלות ולהוריד קבצים כתובתו של השרת היא :80.178.43.58 שם מישתמש: hwzone סיסמה: hwzone מומלץ להיתחבר דרך תוכנת ffxp קישור לתוכנה http://www.download.com/FlashFXP/3000-2160-10037696.html?part=dl-FlashFXP&subj=dl&tag=button אני רוצה להודות ל-qtec מהפורום שעזר לי להקים ולבדוק שהכל עובד תודה רבה על העזרה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה בדיוק עכשיו סיימתי תפרק האחרון של העונה הרביעית כל השבוע אני חורש על הסדרה זה ארוך... בכל זאת עד שחשבתי שמשהו מסתדר זה נהרס וכמעט קיבלתי התקף לב.... מישהו יודע באיזה תאריך תצא העונה החמישית?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע בשבת לסיני עם המשפחה, ואני דואג שאני די אשתעמם שם.. זו תהיה הפעם השלישית שאני נוסע לסיני, ובפעמים הקודמות המשפחה שלי פשוט נשארה במלון ולא יצאנו ממנו אפילו פעם אחת. אז לעשות שנורקל זה מרתק ויפה אבל קצת מיציתי, לקנות קולה עם תווית בערבית זה כבר לא אטרקציה - מה גם שיש לזה טעם של פפסי - אז בעצם, מה יש לעשות בכנרת? איפה ישנם מקומות בילוי מעניינים בסיני? על אילו מקומות ו/או אטרקציות אתם ממליצים? אנא שתפו חוויות ורעיונות, תודה רבה! נ.ב. אם בא לכם לדון על ההחלטה שלי לנסוע דווקא לסיני (עקב הפיגוע האחרון) אתם מוזמנים לפתוח על כך דיון משלכם, ולא למלאות את הדיון שלי בהודעות שאינן רלוונטיות.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו מתכחננים מסיבה ומתכונים לחבר ממיר של חשמל מ12 ולט מהאוטו ל220 עכשיו בשביל שהמצבר לא יגמר אנחנו נשאיר את האוטו דולק כל הלילה העם משהו עלול לקראות לאוטו עם נשאיר אותו עובד כל הלילה. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אחרי מספר ימים של עבודה כואב לי לעלות מדרגות ולרוץ, בברכיים יש נקודה כזאת שממש כואבת, בשתי הברכיים במקום זהה, זה מתרפא? למישהו היה את זה? איך נפטרים מזה יש תרופה שיטת ריפוי? :'(
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר. אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית. סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05: יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"? כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המציאות עולה על כל דמיון... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלכה לי טלביזיה 21' פשוטה כזאת אני רוצה חדשה גם 21' עד 1000 ש"ח יש המלצות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת שמישהו יסביר לי את הסיום כי הקטע היחיד שהבנתי זה שההיא מהמסור אחד, היא הממשיכה של המסור המקורי... אז מה הלך שם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי. מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.
-
-
ישבתי דיי הרבה על הכותרת... אין לי רעיונות...אולי אתם תציעו? נקח לדוגמא את ה ICQ... בסוף ההרשמה יש חלון כזה שאתה מעתיק לשם את המספרים או האותיות שמוצגות בתמונה... בשביל מה זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-