עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Delapro,

כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aquas,

מישהו יכול אולי להסביר לי כמה דברים? רק אתמול גיליתי את האתר במקרה,אחרי זה מצאתי כמה כתבות והרעיון נחמד מאוד כמה דברים לא הבנתי כמו למשל איך אני שומע שיר מסוים,כי מה שקורה אני רושם שם של אמן/הרכב/להקה ואז אני מגיע לדף שלהם אבל הבעיה שהכול רק דגימות ולא השירים עצמם השאלה היא איך אני שומע את השירים? יש את האפשרות השניה בדף הבית שלהם שכותבים שם של אמן וכו' אבל מה ששומעים זה אמנים אחרים באותו סגנון(מה שדווקא נחמד)אבל לא את השיר או את האומן עצמו. ושאלה לרשומים(אם יש) מה קורה אחרי כשנירשמים? הבנתי שאפשר לעשות טאגס אבל מה חוץ מזה והדירוגים האם יש אפשרות אחרי שנירשמים לשמוע שירים מסוימים או שעדיין אי אפשר........אותו דבר לגבי הנגן יש אפשרות לעצור באמצע את השיר ולהריץ קדימה אחורה?…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by gameri,

אז ככה יש לי איזה שהיא התלבטות קטנה שמתי לב שאחד הדברים שאני הכי אוהב בגיימינג זה החוויה להרגיש שאתה ביקום מקביל ולכן הגעתי למסקנה שאני צריך VR כי זה ממש עוטף אותך וגם אתם יודעים איך זה עובדים לומדים יש כל מיני סידורים ובסוף למי יש זמן לשחק (חוץ התקופת הסגר שיש מידי פעם ) ולכן חשבתי שאם אני כבר מוצא זמן אז זה צריך ליות חויה מקסימלית מצד שני אני מפחד להתבאס שאני יתחיל להשקיע אלפי שקלים ובסוף אני בקושי יגע בזה טוב בעיקרון יש 3 אפשרוית עיקריות 1 Oculus Quest2 של FACEBOOK יתרונות מחיר גם שאין כבלים ואז יש אולי יותר חופש (תרגום פחות לפחד להסתבך וליפול ) אבל השאלה שלי היא למי ששיחק בזה איך זה מרגיש איך האכות של המסך איך זה נוח למי שיש מישקפיים איך החוויה זה מאפנט או בינוני פל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by YTZ,

בעיקרון יש לי די הרבה דברים שבשבילם פשוט אין לי מקום בכיסים, ולהסתובב עם פאוץ׳ זה מעיק וגם לא גדול מספיק: מפתחות, ארנק, נגן, אוזניות, 2 פלאפונים, סוללות גיבוי. חבילת כרטיסי ביקור ואם אפשר להכניס גם נטבוק. רצוי שהתיק יהיה קטן ונגיש ככל האפשר בעיצוב של תיק כתף (עם רצועה אחת) תודה לעוזרים עריכה: בקיצור תיק נטבוק עם כיסים לאביזרים ורצועת כתף. (רק שיהיה כמה שיותר נגיש)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתיים פשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by IG,

ספויילרים מישהו ראה את הפרק האחרון? WTF?! מי יחליף את קרסון? הייה אחד הדמויות הכי מעגניבות שם :'(

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

http://www.gametrailers.com/player/27971.html :lol:

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by אוריפ,

יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  9. אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by NaNdoS,

האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  11. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים

12. Started by fish123,

ידיד שלי אסף 200 קלטות וידאו ישנות שהן מלאות בזבל.. הוא חשב שהוא יוכל לנסות למכור את זה לאנשים (ימחק את כל מה שיש בקלטות) אבל לא נראה לי שהוא הצליח להשיג לקוחות מה אתם הייתם עושים עם 200 קלטות בבית? אני הייתי זורק לפח

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by waizman,

דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. יש לי כאלה ויש להרבה ילדעים שאני מכיר את זה זה סימנים כאלה פסים בגב זה מעיד על גביהה או משהו ... למישו יש מושג?

• 10 תגובות
    • 12.1k צפיות
  15. הממשלה מחזיקה כעת ב-1.5% ממניות ליין המסיבות היוקרתי קילינג קיטנס שייסדה חברתה לשעבר לספסל הלימודים של הדוכסית קייט מידלטוןלכתבה

16. נפילה של כמה שרתי ענן במקביל, שתביא לניתוק של רובנו מהאינטרנט, היא לא לגמרי דיסטופיה בדיונית, כפי שהוכיחה קריסת הדאטה-סנטר של גוגל בלונדון בגל החום האחרון. ההתחממות הגלובלית מאיימת גם על החיים שלנו במרחב הווירטואלי, ולא רק בזה הפיזילכתבה

17. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1708&NEXTID=0&PREVID=0&DISPLAYORDER=20041117151054&CAT=tvads&NSFW= פשוט נפלתי על הרצפה שראיתי את זה!

• 64 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום HWZONE אני קורא פה הרבה זמן.וראיתי שהאתר חגג 10 שנים. א ב ל . האתר השתנה ונעשה כבד.דף הבית לא ממש נוח וזז על דעת עצמו לא לפי בחירה. מה זה התמונה הכל כך מיותרת ששמתם באתר??? אתם מתיימרים לא להיות כמו FLIX (אני אולי לא כותב את השם נכון) או תפוז אבל לא כל אחד גיימר. אפילו שאני כותב את הפוסט הזה זה בהילוך איטי.איפה HW הישן והטוב.??? בברכה. דני

19. כלי רכב חשמליים ופאנלים סולאריים הם כמה פתרונות ידועים בהם מנסים מדענים ויזמים לבלום את התקדמות ההתחממות הגלובלית. אבל קבוצה של חוקרי MIT העלתה רעיון שהוא לגמרי מחוץ לקופסה - אך כלל אינו מופרךלכתבה

20. Started by mei,

מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by House M.D.,

למה סרט על 25FPS נראה מעולה , אבל משחק מחשב על 25FPS נראה מקוטע מאוד?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים