עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by approx,

לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  3. עוד שיר שלי

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Green,

היי אמא טסה לארהב עוד שבוע וחוזרת עוד חודש אני יודע שהIPHONE יוצא סוף החודש הזה אני חושב להגיד לה לקנות אחד אבל אני לא בטוח בגלל כמה סיבות הסיבה העיקרית היא חוסר תמיכה בעברית בכל דרך (כלל בגלישה בבאינטרנט כנראה לא יהיה לראות עברית) חוץ מזה מפחיד אותי שהוא בסופו של דבר לא יהיה כזה מוצלח כמו שהוא נראה ונשמע והדבר האחרון הוא שאני מפחד שהוא יהיה כמו איפודים למינהם וכל דבר הכי קטן ישרוט אותו בקיצור מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  5. http://www.usatoday.com/news/offbeat/2005-05-29-mother-stripper_x.htm?csp=34 חבל שלי לא הייתה אמא כזו..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YogiBear,

אז ככה, אמא שלי טסה לחו"ל ואני לא לגמרי בטוח מה לבקש ממנה שתביא לי. רצוי שזה לא יהיה יקר מדי וגם שלא יתפוס הרבה מקום. אם זה משנה אז היא טסה לקנדה... אני עשיתי רשימה קצרצרה של דברים להביא ואני ממש לא סגור מה לבקש ואם יש לכם עוד רעיונות תוסיפו בכיף! הרשימה: *אייפוד טאץ' 8G. (אני עדיין לא סגור אם אני אזמין יד"ש ממישהו[פרסומת סמויה] או שמא אני אבקש ממנה שתקנה לי בנתב"ג בבאג או בוולמארט בקנדה- צריך לחשב מה יותר זול!) *נטבוק- כרגע מעוד קורץ לי ה-1000HE או איזה UMID, אבל קיימת בעיית המקשים בעברית(:-X) וגם הבעיית אחריות. *אוזניות KOSS KSC 75 *כרטיס מסך פשוט כי הקיים שלי קקה ובקושי זז.. (גג עד 350 שקל- 80 דולר בערך) *משהו אחר שאתם תציעו... אשמח להצעות נוספות ממכם ולדברים …

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. כמובן בגדים ונעלים.. אבל מה עוד!? אני לא ממש עולה על משהו מחשב או חלקים או ציוד הקפי לא צריך לא בשמים או שעונים קיצר, לא יודע הצעות יתקבלו בשמחה אם תוכלו לשם שינוי לא להיות ציניים , לפחות לא היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הנה 7 סיבות למה... תהנו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

ראה תמונה- נכון ל 1.42 am

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

:errrr: http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=26356cc127852413ea3b

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. דת זה דבר מפגר...סליחה אם אני פוגע במישהו מאמין...אם נשארו בכלל.. דת זה דבר מפגר בגלל כמה סיבות: הדת מאז העת העתיקה לא עשתה כלום בכדיי לתרום לאנושות! היא פילגה את הגזע האנושי ליהודים..מוסלמים.נוצרים..בודהיסטים וכ"ו..ואז בתוך הדתות עצמם היו פילוגים! במקום שכולנו נהיה "הגזע האנושי" הדת באה ושמה עלינו תגים ותוויות שמפלגות אותנו לצדדים שונים...בגלל הפילוג נוצרו מלחמות ותחרות בין הדתות שגרמו להרס רב...מסעות הצלב... הג'יהד של המוסלמים וכ"ו... ואם תנסו למצוא משהו טוב בדת אתם לא תמצאו...והעובדה שאנשים פונים לדת היא מתוך יאוש ותיסכול! וזה דבר שנראה לעיין יום יום.. אנשים מחליטים להרפות מהכול ולומר "אלוהים ידאג לשאר"..אם אתם שואלים אותי זו הדרך הכי שפלה וקלה להתחמק מהתמודדות עם המצי…

• 73 תגובות
    • 7.3k צפיות
  13. Started by moses_23,

תמיד שאני הולך ברחוב ורואה חתול שחור שחצה את הדרך שלי, אני תמיד אלך בדרך שהחתול הלך... אני פשוט לא מאמין בזה. אבל אמא שלי כן מאמינה בזה ותמיד סוחבת אותי לצד השני של המדרכה. השאלה היא האם הם קיימים והאם יש לכך ביסוס על משהו שקרה לכם עקב אמונה תפלה שלא שמעתם להם? שתפו אותנו. ומה לגבי תילתן בעל 4 עלים? מבטל את האמונות התפלות? ואני לא מדבר רק על אמונות רעות, אלא גם טובות, למשל שאם מבקשים משאלה כשכוכב נופל אז זה מתגשם... מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. קניתי מחשב ובתוכו מאוורר יוקרתי ל-CPU, באתר היצרן כתוב שהאחריות זה 6 שנים. כשקיבלתי את המחשב, היה כתוב שאין אחריות על המאוורר. בנוסף, לא קיבלתי שום פתקי אחריות של יצרן הרכיבים (בין אם זה לוח אם, מאורר, מארז או כל רכיב אחר שבמחשב). נאמר לי שהאחריות היא רק של החנות. האם זה מצב תקין?

15. Started by phmu,

אמזון.קום התחילו לשלוח לארצות נוספות, ואיכשהו דווקא ישראל נכנסה לרשימה. רוב המוצרים עדיין נשלחים רק לUS. אבל למשל מספר כרטיסי מסך, קירור ודברים פחות שבירים נראה שאין בעיה. הם גם לוקחים מקדמה נכונה על המע"מ (16%) בשביל לשחרר מהמכס. והגעתי עד לשלב האחרון כל מה שנשאר זה ללחוץ "place order". סתם דוגמא http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Mini-HDMI-Graphics-01G-P3-1556-KR/dp/B004S5CCP4 במיוחד בהזמנה כמותית ורכיבים יותר יקרים, המשלוח סביר והמחיר הסופי הרבה יותר תחרותי ממה שמוצע בארץ. זה חדש רק לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by iem,

מישהו כאן קנה בנעה מחשבים ויכול לספר דבר או שניים לגבי האחריות שלהם ? תודה !

• 64 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. Started by nirsul,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by arielman22,

שאלה שאני מעלה אותה פה כי היא פחות קשורה למפרטים, אלא יותר לאמינות חברות בזאפ מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by nirsul,

שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. פרסמו פה את האמירות הכי אידיוטיות ששמעתם מפי קרובי משפחתכם (אני בטוח שלכל אחד כמה). אני אתחיל עם שלי: "אנחנו לא צריכים להחזיר לאחור את הדיסק לפני שאנחנו מוציאים אותו מכונן ה- DVD?" - אבא. "כדאי מאוד שלא תוריד וירוסים למחשב, אתה שומע אותי? - אמא. "אם הוא לא מקיים יחסי מין אז הוא לא הומו!" (אמא מנסה להסביר לי למה אדם לא יכול להיות הומו ובלתי פעיל מינית באותו הזמן..,), אלוהים ישמור. טוב, זה מה שעלה לי לראש, עכשיו פרסמו את שלכם.

• 50 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by huber,

* אין אחד שלא ישב עם חבר שלו בפאב ואמר לו 'אחי, אנחנו חייבים לפתוח פאב!' * הוכח מדעית: הכאב שאישה חשה בזמן לידה נמוך ב-72% מהכאב שגבר חש ממכה בביצים * הוכח מדעית: הכאב שגבר חש ממכה בביצים נמוך ב-128% מהכאב כשהזרת נתקעת ברגל של המיטה בלילה * אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום * היא לא באמת עורכת דין אם אין לה לפחות שני שמות משפחה * בנות זה כמו אימיול: לוקח קצת זמן, אבל בסוף הן יורדות * הרשת נגד חרקים שבחלון שלך דווקא מפריעה להם לצאת. להיכנס אין להם בעיה * אחרי שאלוהים סימן את החנונים עם פאוצ'ים, הוא גם נתן להם פריסבים, שיהיה להם מה לעשות בים * אין אחד שכשהחברה הכוסית של אחותו באה לישון אצלה, לא חשב על זה שאם הוא יתגנב אלייה בלילה היא תיתן לו * אנשים שצריך להרו…

22. אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני: שלום יש לי בעיה בלה בלה אני לא מצליח לגלוש לאתר הזה העיניין הוא שאמא שלי גם לא מצליחה וחבר כן. ניסיתי לשנות DNS ואייפי ולא עזר.... 012: מה הקשר DNS? DNS זה שלנו לא שלך. אני: באמת? איזה מטומטם אני! (בציניות כמובן) 012: חס וחלילה... ככה לומדים. אגב זה האתר היחיד שאתה נתקל בבעיה? אני: כן. 012: נו ואין תחליף? אני: אני מאחסן שם את האתר שלי... וכמובן אני לא יכול להכנס ל-FTP שלי ובנוסף חלק מהאנשים לא יכולים לראות את האתר שלי.... 012: חסר אתרים לאחסון? אני: אתה רציני? 012: טוב תשמע יש לי עמדה לבדיקה אני כבר חוזר.... אחרי 10 דקות: 012: תשמע מאוד מוזר. אני מצליח להכנס דרך PNS אבל דרך LNS אני לא מצליח ודרך ADSL אני כן מצליח.. מאוד מוזר... שקט ארוך....... אני: את…

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by Ran B,

חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by liav12,

לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר

• 7 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים