עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קרובי משפחה שלי יכולים להביא לי משהו מארצות הברית אני יכול לבקש מהם לקנות לי זכרונות אבל אם תהיה בעיה אני לא רוצה להדפק תהיה עליהם אחריות גם בארץ או רק בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  2. שאלתי היא אם מופיע באינטרנט מחיר X על מוצר ואני מזמין אותודרך האינטרנט האם הם יכולים לומר שחלה טעות ושהמחיר הוא X+Y או שהם מחויבים למחיר ההזמנה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install

• 11 תגובות
    • 21.3k צפיות
  4. Started by Moooshe,

תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  5. אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  6. בעיקר מאתרים בסגנון frozencpu, אני צריך קצת קצת אביזרים לקירור מים (דיי קלילים). תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. דברו איתי. אני צריך דבר קטן, וחבל לי לשלם רק עליו משלוח.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. אם מישהו עושה עבירה עם מחשב נייד מחובר לאינטרנט של השכנים.איך אפשר לאתר אותו ?

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. פורסמה היום(15-02-2011) ב-TheMarker: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20110215_1215389.xml&origin=ibo&layer=general&layer2=&layer3=cars

• 168 תגובות
    • 30.6k צפיות
  10. *Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Snufkin,

סרט/ סרטון פלאש או סתם משהו מדליק או מצחיק... בואו תכתבו ב... http://www.dex.co.il/view.php?u=1049

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. אם מרעבים למוות בן אדם עם עודף משקל רציני או בן אדם רזה שניהם ימותו באותו זמן? או שלשמן יש יתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

הפנים האמיתיות של מנהלי הפורום יחשפו! :asthanos: ההודעה שנמחקה הופיעה כתגובה נוספת לטענה שלי שפורסמו דרייברים לא נכונים לסידרת כרטיסי הקול של קריאייטיב, סאונד בלסטר לייב. בהודעה ביקשתי שאם מפרסמים כתובת להורדת דרייברים לפחות שהיא באמת תכיל את הדרייברים המבוקשים ולא דרייברים מוטעים. הרי אחרי הכל, לא מדובר בגירסת בטא של הדרייברים אז ההורדה היא לא "באחריותי בלבד". כנראה ש"רוח הכלב/כלב הרוח" ראה בהודעה זו דבר שרצוי להסתיר מפני הקהל הרחב, או שהוא פשוט נוטר לי טינה על כך שעמדתי לצידו של את'לון בוויכוח שהתנהל כאן אתמול. גם אם זה לא אתה, מי שעשה זאת, בבקשה שיפסיק! תודה!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אז זה היה נראה כך: http://video.stumbleupon.com/#p=chydbi48n6

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  15. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם קיבלתי באן מאתר טורנט-ואני יקנה מחשב חדש אז אני יוכל להיכנס לאתר הזה או שאני יפרמט את המחשב אני יוכל להיכנס לאתר הזה?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  18. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלוחים סט מקלדת ועכבר של לוג'יטאק MX5000 מחול אני צריך לשלם מע''מ או מכס משו כזה ...? אני לא מבין בזה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  20. שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  21. לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.. ^^^

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי

• 10 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים