עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DimaX,

היי מכירים את זה שאתם נכנסים לשירותים בחורף, מתיישבים ואז הדבר הזה קר כמו קרח??? מישהו יודע היכן ניתן לקנות מין כיסוי כזה פרוותי או סתם מבד נעים? הבהרה: אני לא הומו! מצאתי רק באיביי(גם - רק תוצאה אחת או שתיים) ואני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות ששולחות לארץ או אפילו מחנות בארץ..

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by The Dom,

אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לפי הכותרת, מחפש לקנות אופני כושר ישיבה (recumbent) לאנשים מבוגרים וכבדים. האם יש לכם ניסיון או המלצה? הסתכלתי בזאפ ונראה שיש חברות מדבקה - VO2, או דגמים לא מוכרים/ישנים של YORK, או מוצרים של KETTLER במחיר יקר. כל ה(א|ע)רה תתקבל בברכה!

5. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.

6. אני כבר 11 שעות במשרד. עכשיו אני מחכה שמישהו אחר יסיים משהו בשביל שאני אוכל לבדוק אם הקוד שלי עובד אחרי השינויים שלו, אני בטח אהיה פה עוד שעתיים. ואני רוצה הביתה. אל תעשו את זה לעצמכם.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. לא לבעלי קיבה חלשה. http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ofir,

איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. בסוף הפרק של היום היה שיר שהתחיל השליאה וההוא התחילו לעשות אהבה והמשיך כול הזמן של הקרדיטס... מילים מהשיר: Listen to your heart bla bla bla bla bla מישהו יודע איך קוראים לשיר?! ומי המבצעת? תודה לעונים נכונה ולעונים שגויאה

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Animor,

שלום, אני טס בקרוב לשוויץ ומשם לגרמניה. אני מחפש דרך שתאפשר לי גלישה סלולרית במחיר זול יחסית, שתשמש בעיקר לניווט. האלטרנטיבה היא לשכור GPS בשדה"ת יחד עם הרכב, מה שיעלה כ-80 ש"ח ליום. האמת שניסיתי לחפש, אבל החבילות שאפשר לקנות מהארץ די גרועות ומגבילות מאוד מבחינת גלישה. לגבי אפשרות לקניית סים בחו"ל אין לי כל כך מושג. אחת הבעיות היא שאני ממשיך משוויץ ישירות לגרמניה, חוצה את הגבול ברכב. אז אני מחפש פתרון כלשהו שיאפשר לי להמשיך לנווט גם לאחר חציית הגבול. אשמח לטיפים ועזרה!

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Kurt,

שלום לכם, לפני כחצי שנה פירסמתי כאן שאלון (hwzone.co.il/community/threads/523726) במסגרת אחת מתוך שני עבודות מחקר לתואר בפסיכולוגיה שאשתי עושה באו"פ. זכיתי להענות מרשימה מהפורום, המדגם ייצג בצורה מיטבית את מה שניסינו להראות וגם הציון על העבודה שיקף זאת (95). כעת נותרה לה רק עבודה אחת בשביל להיות זכאית לתואר, ואני מצרף את השאלון השני בתקווה לשחזר את ההצלחה השאלון הוא אמריקאי, אשמח ל-5 דקות מזמנכם, תודה רבה. https://docs.google.com/forms/d/1F0odinawkZK27m0rhmqoyi-GZwtDbTgVONPucev-WIA/viewform - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. חלק מהשאלות הן בנושאי ידע כללי, המטרה היא לבחון את הידע שלכם והביטחון בתשובה בשליפה מהמותן, אז אין צורך להעזר בויקיפדיה ודומיהם, זאת לא תחרות טריו…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by benor,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/528/414.html אני מקווה שאכן תהייה .

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by urielka,

איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by boom!,

אני שנים מחפש את השיר הזה...בחייאת למישהו יש קישור אליו?..

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Lifestyle,

Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אם כן אני צריך לדעת איפה מוכרים חולצות של ראלף לורן ולקוסט אמיתיות מקוריות לא זיוףף מישהו יודע על איזה חנות באזור אשקלון או אשדוד שמוכרות כאלה אמיתיות ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. בטח ראיתם מכללות שמציעות קורסים של רשתות ! זאת גניבה לאור היום זה סתם תעודה ובסוף שולחים אותך להיות טכנאי PC רגיל מי שרוצה באמת ללמוד רשתות המלצה שלי שישלם כסף למישהו עם ניסיון בצורה פרטית אין כמו ניסיון בשטח עם התעודה של המכללה אפשר לעשות טיירה! הם גונבים 20 - 30 אלף סתם ! התעודה לא שווה גרוש כל התחום של הרשתות זה שטויות כל סתום יכול לדעת רשתות אחרי לימוד של כמה שעות . אל תתפתו להצעות ותעודות שאפשר לנגב איתם את ה T מורחים קורס של יום וחצי שנה וחצי סתם כדי להצדיק את הכסף שהם גובים.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. מחר אני אמור להתייצב בתל השומר למבדקי צוות אוויר.בטופס זימון כתוב:"...תהליכי המיון לצ"א מתבצעים במקביל להשתתפות ביום שדה." יהיה איזה מבדק כושר גופני מחר? אם כן אני לא אעשה את הריצה שלי היום (ולכן זה כזה דחוף כי כבר מאוחר)

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by FresH-MeaT,

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים