כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
עקב דיונים מעניינים כאלה ואחרים בפורום הזה ואחרים וכן מעקב שוטף אחר הנעשה בארץ ובעולם, עלתה אצלי לא פעם השאלה בהקשר לחוק היבש. אם החוק היבש הוא הקביעה העליונה או שצריך להיות פתח לפרשנות עניינית וקביעת תקדימים שיכולים להרחיב את החוק לנושאים מעורפלים שלא הוגדרו בו מלכתחילה ? כדאי לעשות סקר בנושא ? אם כן, תציעו הצעות לגבי מה צריך להיות כלול. ותשמרו על תרבות הדיון.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך את המילים של השיר הזה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
ברוך השם הזמנתי כרטיס מסך חדש במקום הג'יפורס 4 אמיקס 440 (בעע) עכשיו יש את אוכלי הדבש המעצבנים שהזמנתי מהם ביום חמישי שעבר והם התחייבו ל 7 ימי עבודה, שכבר עברו. עכשיו בדרך היתה בעיה עם הכרטיס אשראי ( הקלדתי ספרה לא נכונה ), אז היה עיקוב, אבל כאחד שההזמנה שלו עוקבה הייתי מצפה שככה יום ראשון איזה שליח יקיש על דלתי, אם לא יתנו לי תשובה ספציפת מחר \ ייקח עד יום חמישי השבוע אני ערן, פונה לגדעון רייכר ולכל המדורים\תוכניות כאלה של "דפקו אותי" אז אם יש לכם הצעות, נסיון, או סתם ספאם להזריק... שפכוווו
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://room404.net/?p=66121 אהבתי את הצורה שהוא הספים את הנציג... מסכן.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה להגיע לאתר של חברת הנתבים בכתובת http://www.tp-link.com זה מביא אותי לאיזה אתר אחר ולא ל-tp-link. זה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה קורה עם האתר שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם כן, אז טוב שכך !! מי זה החכמולוג שגרם לי לאתחל את המחשב פעמיים?!?! פעם הבאה לפחות תיידע אותנו במה מדובר, גודל קובץ? או "לא מומלץ לבעלי תקשורת איטית (ADSL ומעלה)" וכו'.. כל עוד הקובץ בטעינה המחשב פשוט משותק !! אולי הקליפ היה אמור להצחיק, אותי זה הרגיז ועיצבן כהוגן!! לתשומת ליבך בפעם הבאה שאתה נותן קישור בסגנון הזה.
-
לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
אני בבעיה ... אני מעשן כבר בערך 6 שנים ואני בן 15 ומגיל 9 אני מעשן בערך 10 סיגריות ביום .... אני רוצה להפסיק עם זה ולקחת את עצמי בידיים כי זה גם כסף וגם מספיק לי ה 6 שנים שעישנתי אני יודע שזה מזיק והכול אבל קשה לי להפסיק אז מי שיכול לעזור לי שיעזור לי בבקשה אני וחברה שלי ניפרדנו ומאז אני התחלתי לשתות פה ושם לא ממש רציני אולי בירה ביום פפעם בשבוע רבע בקבוק וודקה וכאלה... גם מי זה אני רוצה לצאת למה מכניס אותי למצבי רוח לא משהו ועוד בעיה שלא למדתי ואין אני פשוט חייב ללמוד כי אין ממש מי שיעזור לי בחיים שאני יגדל אין לי איזה אבא עשיר או משפחה עשירה וקיצר אני עולה ל ט' ולא למדתי עד עכשיו ממש ועכשיו אני רוצה לקחת את עצמי בידיים אבל קשה לי קיצר רציתי לשתף אותכם בבעיות שלי ואולי…
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי... לפני איזה שעתיים חזרתי מתערוכה פרטית שעשו לי (ולעוד איזה 30 איש) חברת מרצדס בארץ! היה ממש יפה! הייתי שם שעתיים, ונסעתי במכוניות החדשות (כן, כן... גם במייבאך). בנוסף נסעתי גם בS55 שהיא המכונית היא יפה שראיתי (והכי חזקה שנסעתי בה אי-פעם). נסעתי גם בCLK320 ועוד איזה מכונית מסדרת C, אין לי מושג מה דגמה המדוייק, אבל היא עולה 800 אלף ש"ח... בקיצור, צלמתי מלא תמונות, ואם אתם רוצים אני אעלה כמה (כולל תמונות בעדיות של המייבאך מכל הצדדים ומבפנים מקדימה ומאחורה!). יש לי גם תמונות של דגמים אחרים שלא הספקתי לנסוע בהם (כמו הSLR) אבל עדיין הספקתי לצלם! אם אתם רוצים תמונות תגידו.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכוניות ישנות למכירה משהו בסביבות שנת 90' ומטה מכוניות שלא עולות יותר מ5 אלף ככה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-