כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני לא מגדיר את עצמי כבן אדם רגיש גם לא היה לי קשר מיוחד לשכנה הזאת אבל דברים כאלה מעלים רגשות ומחשבות העלתי את זה רק כרגע כי הייתי מוצף בעבודה ולא היה לי כח פיזי או ריגשי לדבר על זה הכשיו שנישאר לי רק קצת עבודה מחר לפני החג אני הרבה יותר נינוח אז יש לי כח לדבר על זה המקרה שלה הזכיר לי את הסוף של הסנדק 3 (הסרט) איך הוא מת על הכיסא לבד סך הכל הילדים שלה עזבו את הקן והיא היתה חולה סרטן תקופה ארוכה ומתה בגיל מוקדם יחסית של 50+ אותי המחשבה על מוות כל כך צעיר מעציבה אנחנו חיים במדינה שרובנו צריכים לעבוד חלק נכבד מהחיים שלנו לאנשים אם ילדים זה בכלל קשה כי אין סביסוד של מעונות וגנים במדינה הדיור יקר פה ושמגעים לגיל כזה של 50 + אני חושב שזה גיל שאמור להיו…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע. התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק.... נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר: דרך גוגל מצאתי את הדף הישן: לפני: http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-a כ4700 אחרי: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtop כ5200 הבדל יחיד, XP כלול מה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המורה ה&$&@()*&$) שלי לספרות נתנה לי 85 בספרות וברטוריקה (מי שמע על מקצוע דבילי כזה ), וגם קיבלתי 85 באנגלית. מתמטיקה, צרפתית, פיזיקה, הסטוריה, כימיה-100הממוצע זה 95 (בול)
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בבעיה ... אני מעשן כבר בערך 6 שנים ואני בן 15 ומגיל 9 אני מעשן בערך 10 סיגריות ביום .... אני רוצה להפסיק עם זה ולקחת את עצמי בידיים כי זה גם כסף וגם מספיק לי ה 6 שנים שעישנתי אני יודע שזה מזיק והכול אבל קשה לי להפסיק אז מי שיכול לעזור לי שיעזור לי בבקשה אני וחברה שלי ניפרדנו ומאז אני התחלתי לשתות פה ושם לא ממש רציני אולי בירה ביום פפעם בשבוע רבע בקבוק וודקה וכאלה... גם מי זה אני רוצה לצאת למה מכניס אותי למצבי רוח לא משהו ועוד בעיה שלא למדתי ואין אני פשוט חייב ללמוד כי אין ממש מי שיעזור לי בחיים שאני יגדל אין לי איזה אבא עשיר או משפחה עשירה וקיצר אני עולה ל ט' ולא למדתי עד עכשיו ממש ועכשיו אני רוצה לקחת את עצמי בידיים אבל קשה לי קיצר רציתי לשתף אותכם בבעיות שלי ואולי…
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אופיס-דיפו יצאו השבוע במבצע חדש שנקרא Summer Save ואחת האטרקציות היא הנחה של 15% עד 40% על מוצרי החומרה של מיקרוסופט: * אם קונים מוצר אחד, מקבלים 15% הנחה. * אם קונים שני מוצרים, מקבלים 25% הנחה על שניהם יחד (למי שלא הבין, זה לא 15% על הראשון ו-25% על השני אלא 25% על שניהם יחד). * אם קונים שלושה מוצרים, מקבלים 40% הנחה על שלושתם יחד. מוצרי מיקרוסופט באתר אופיס-דיפו: http://tinyurl.com/microsoft-office-depot - שימו לב שזה כולל תוכנות, פשוט מנגנון החיפוש של האתר עילג משהו. תוקף המבצע: 17-07-08 אטרקציה נוספת היא שנגני המוזיקה של סנדיסק נמכרים כולם ללא מע"מ, כלומר, הנחה של 15.5%. הנגנים: http://tinyurl.com/sandisk-office-depot תוקף המבצע: 17-07-08
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי... לפני איזה שעתיים חזרתי מתערוכה פרטית שעשו לי (ולעוד איזה 30 איש) חברת מרצדס בארץ! היה ממש יפה! הייתי שם שעתיים, ונסעתי במכוניות החדשות (כן, כן... גם במייבאך). בנוסף נסעתי גם בS55 שהיא המכונית היא יפה שראיתי (והכי חזקה שנסעתי בה אי-פעם). נסעתי גם בCLK320 ועוד איזה מכונית מסדרת C, אין לי מושג מה דגמה המדוייק, אבל היא עולה 800 אלף ש"ח... בקיצור, צלמתי מלא תמונות, ואם אתם רוצים אני אעלה כמה (כולל תמונות בעדיות של המייבאך מכל הצדדים ומבפנים מקדימה ומאחורה!). יש לי גם תמונות של דגמים אחרים שלא הספקתי לנסוע בהם (כמו הSLR) אבל עדיין הספקתי לצלם! אם אתם רוצים תמונות תגידו.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו במה נתקלתי..(EncOder בשבילך..) כנסו!
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם הוצאתי היום (א') ב2 בצהריים 2 גימלים, אני חוזר לבסיס ביום שלישי או רביעי?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-