עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000 ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי??? ואני שואל למה? שילמתי על הפלאפון הוא שלי! למה שבשידרוג אחזיר את הישן???

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

תרגילים מדכאים: 1) תהי D פונקצית דיריכלה. הוכח כי הפונקציה f(x)=x*D(x) רציפה ב0 ואינה רציפה בשאר R. 2) יהי I קטע פתוח, קרן פתוחה או כל הישר. תהיינה f,g פונקציות מI לR, רציפות במ"ש וחסומות בR. הוכח כי f*g רציפה במ"ש ב I. 3) יהיו E,D תת קבוצות בR. תהי f פונקציה מD לE ותהי g פונקציה מE לR. הוכח כי פונקצית ההרכבה (f מורכב על g זו האפשרות היחידה האפשרית כמובן) רציפה במ"ש. 4)יהי a>0 הוכח כי f(x)=sin(1/x) אינה רציפה במ"ש על הקטע הפתוח מאפס עד a (לא כולל בשתי הקצוות). תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by kikkler,

קיימות מספר תוכנות להצגה של הטמפרטורה על הדסקטופ, העיניין הוא שהן דורשות מיקוד בשביל זה. יש למישהו מושג איך אני מברר אותו (בפורמט עולמי, כי מיקוד ישראלי רגיל לא ממש עובד)?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. גם אם לא עשה שום עבודה? נניח לקוח הזמין טכנאי מחשבים לביתו ופתאום התחרט ולא ביצע את התיקון, הגיוני שהלקוח ישלם עבור הביקור של הטכנאי?

5. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחזה קשה לצפייה - לכל חובב חיות אני מזהיר מראש http://msnbc.msn.com/id/4096586

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Mantis,

איזה גנוב זה, וויקיפדיה ביידיש http://yi.wikipedia.org

8. אני רעב ואין אוכל (אכיל) בבית... מה כבר אפשר להכין? משהו פשוט והמיר... כל מתכון טעים שאפשר להכין בחמש דקות יתקבל בברכה... כמובן שכל החומרים צריכים להיות מחומרים שיש לכל אחד בבית...

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. <who2> why does everyone hate me because i'm jewish <sinistron> i know how ya feel my grandfather died in a concentration camp <who2> really? <sinistron> yeah he fell off the guard tower. למה אנשים חייבים להזכיר את הגועל נפש הזה? במה יש לו להתגאות כל כך? כמובן שאני לא לוקח ללב דברים כאלה, ומתייחס לעיקר בפורומים אלו - מודינג ומחשבים.. פשוט הדבר הזה הרגיז אותי יותר מן האחרים..

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. (הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Nimale,

תראום קניתי מחשב בKSP עכשיו יש 200 שקל של הרכבה לקחתי את הלוח אם Asus A8N-SLI עכשיו תכלס אני יכול לקחת את ה200 שקל האלה ולהשקיע אותם בלוח אם ולקחת Asus A8N-SLI Premium אני מתלבט.. תכלס יש לי רקע במחשבים אני יודע שאני אצליח להרכיב אותו העיניין הוא שיש את כל ההשארות מה קורה אם.. ולך תדע יביאו לך רכיב דפוק וכל זה.. חוץ מזה שאני נורא רוצה להרכיב אותו לבד.. מה אתם אומרים? להרכיב לבד ולקחת את ה"סיכון" כביכול... או לתת להם להרכיב מעבר לזה אני גם לא סומך אל אף ביטצ' בקטעים של חנויות מחשבים וזה.. כולם חולרות! וזה לא שאני מקבל אחריות לכל החיים או משהו פשוט אם אני מרכיב ויש בעיה ואני לא יודע לזהות את הרכיב הבעיייתי הם כאילו יקחו לי כסף על תיקון של המחשב וזה נסיעות וכל זה.. ואני לא א…

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by BrAvE_HeArT,

לי יצא טוב (5 יח"ל), בחלק השני מאה ובראשון 90 ;D ;D ;D ;D מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by אלימלך אגוז,

היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה. סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר. תודה.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by hike101,

היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by MODY69,

יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה? פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל! http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htm סתם מעניין אם רק אני חושב ככה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by rap_tr,

אהלן, יש פה מישהו שיודע מה ההליכים(והעלויות) שצריך לבצע לפני טיסה לארה"ב? (הבנתי שיש להוציא ויזה,להגיע לשגרירות וכו..) אשמח אם מישהו יוכל להפנות למקור או לפרט בעצמו מה צריך לעשות וכמה זה יעלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת. עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה. חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך. עכשיו השאלה …

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by yuraxp,

קבלו את הנרגליה החדשה שלי חדש מהניילונים: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843154&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&alid=339474&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843046&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&alid=339474&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843043&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&alid=339474&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8843042&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by gfox,

שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. לא לבעלי קיבה חלשה. http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים