כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
יוצא לנו מדי פעם לקלל , להשחיל מילה פה ומילה שם ... האם אתם שמים לב לזה ? זה מושרש עמוק בתוך התודעה שלנו ... ניסיתם פעם להוקיע את הניב הזה מתוככם ? זה מפריע לכם ? אתם מתעצבנים כשקוראים לכם זלמה ? מה עובר עליכם כשאתם שומעים ערבית ?
-
- 49 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
לחברת עיצוב השבבים הבריטית תפקיד מרכזי במהפכה הדיגיטלית, וכל ענקיות הענף מחזרות אחריה ■ "שווייץ של תעשיית הטכנולוגיה" צמחה לרמה שבה כמעט כל חברות התעשייה משתמשות בעיצוביה — והשבבים שלה נמצאים בשלל מוצרים, מסמארטפונים ועד מחשבי ענקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 237 צפיות
-
-
המשקפיים החדשים של שיאומי, Mijia, כוללים מספר מצלמות, בהן מצלמת 50 מגה-פיקסל ומצלמה פריסקופית, לצד מסך מיקרו-OLED בעל בהירות גבוהה במיוחד. המחיר: כ-1,250 שקלים, אך כרגע הן לא צפויות להימכר מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
-
-
של ה-Ramones כמו שיש לבחור בקליפ הזה מתנה לחבר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
http://www.tapuz.co.il/bbp/ תשאלו את ביבי ואת פרץ: ביבי? או שתשאלו אותם: 1000 דולר? לא לשכוח לשאול את שניהם נחמד עריכה: כתבתי הומו ושניהם שניהם בורחים מהששאלה ושואלים למה אני חושב על כאלה דברים...........
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, הצצתי בעמוד הזה "http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_global_technology_companies" וגיליתי שקנון מייצרת רווח של בערך 2 מליון דולר על כל עובד שיש לה. (ליתר דיוק יותר מ 1.95488 לכל עובד שלה ב 2008). אם תסתכלו בטבלה תראו שהיא מרוויחה יותר מאפל עם ויש לה בערך 11500 עובדים פחות. (ואפל מוכרת מוצריי פרימיום שהרווח עליהם גדול) כל הנתונים מעדכנים ל 2008. מישהו שמבין בכלכלה יכול להסביר לי מה הם עושים נכון ?(הכל, יכולה להיות תשובה נכונה אבל תנסו לפרט)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מעוניין באינפורמציה בסיסית עבור הנושא של קידום אתרים, כל עזרה תתקבל בברכה! מחפש דרכים לפרסם בגוגל ולא דרך הקישורים הממומנים, מה עוד עליי לדעת חוץ ממילות קישור והאם יש אתרים מסויימים שיכולים לעזור?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הייתם קונים עכשיו מחשב ? משהו בסדר גודל של 8-10K למחשב בלי ציוד היפקי כמובן.. המרוץ הזה לא נגמר ... אבל מצד שני לשמוע שהוא יהיה חזק כמו האולטרה עושה משהו.. אותודבר היה עם הgts ו הgtx הישנים לפני שהגיעו הG92 ... בדילמה רצינית אשמח לקבל חוות דעת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידידה שלי גרה בבניין ישן בנחלאות בירושלים. היא לא רוצה את הוט למרות שיש לה נקודה בבית. בזק אומרים לה שהם לא יכולים/רוצים להתקין נקודה בבית שלה כי זה הרבה עבודה. האמת היא, זה לא הרבה עבודה, הם רק צריכים להעביר כבל מהנקודה המרכזית לא רחוק מהבית שלה (עניין של 10 מטר) ולהתקין נקודה. ידידה שלי בחורה עדינה ולא יודעת לנהל וויכוח. השאלה שלי האם אני אשב על בזק אני אוציא מהם את הנקודה או שיש גבול למה שבזק יעשו בתחומי "חבילת התקנה"?
-
- 27 תגובות
- 9k צפיות
-
-
האשמות מאוד חמורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1090149
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
סוני חשפה בטעות את מחיר הפלייסטיישן 3 לצערם של הגיימרים, לא מדובר במחיר זול במיוחד - כ-2,800 עד 3,400 שקלים באירופה. עם זאת, ייתכן כי מדובר בבלון ניסוי ynet שלשום (יום ג'), סגן נשיא חטיבת הבידור האלקטרוני באירופה של סוני, ג'ורג' פורנאי, חשף את המחיר של הקונסולה החדשה בשוק האירופי. לדבריו, הקונסולה תעלה בין 500 ל-600 יורו (כ-2,800 עד 3,400 שקלים), כך מדווח האתר IGN . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236891,00.html בכל מקרה עד שלמכשיר לא יהיה צ'יפ הוא לא שווה כלום אחרי שקניתי PS2 והיה לי כמה משחקים בגלל המחירים המטורפים שסוני דופקת אמרתי לעצמי שחבל ולא השקעתי את הכסף במחשב. מה דעתם שווה 3000 שקל?
-
- 62 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אספן בובות הומוסקסואל. אבל לא סתם אספן.... אספן בבות של נאצים הומואים. נו? מי אמר שכל הטובים תפוסים?! עכשיו תסבירו לי. דבר כזה קורה בין לילה או שאחד מתחיל לאסוף ברביות עד שהוא בונה את דרכו לעבר בובות נאצים הומואים?
-
- 46 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
איך בדיוק לעשות את זה? הבנתי שאין טעם לנסות להתנתק דרך המוקד הטלפוני ,זאת משימה בלתי אפשרית,אין גם שום סניף של הוט שאפשר לגשת אליו בעירי.. למישהו יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 7k צפיות
-