עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. באמת אחד הדודלים המגניבים. למרות שלא למדתי אף פעם מדעי המחשב בצורה פורמלית, או בכלל, זיהיתי ישר שזאת מכונת טיורינג. מי שלא שם לב, הדודל סופר מאחד עד... אינסוף, אני מניח. אם לוחצים עליו מגיעים למין חידות כאלה. כשאתם מסיימים לפתור, תעשו רפרש ותלחצו עוד פעם. יש מקבלים חידות אחרות, והפעם יותר מתחכמות. פתרתי את כולן, ועבור מי שלומד את הקונספט תוך כדי פתרון, זה היה מאתגר ומגניב ודרך אגב, כשסיימתם ומראים לכם את הפתרונות, מופיע במקום של סיממן השווה/לא שווה מין ארנב או אולי כבשה כזו. תלחצו עליו, ותגיעו לאיזה אלגוריתם ענקי שלא היה לי כוח לנסות להבין מה הוא עושה. מישהו יודע? זה כל מה שמצאתי. מגניב ביותר בינתיים אגב, מישהו רוצה תשובות או הוראות הפעלה, או שכולם הסתדרו? www.g…

2. לפי אלעזר סלע (סמנכ"ל החברה הכלכלית לאריאל) , ישראל עושה המון בכדי למגר את החרם המדיני/כלכלי/חברתי על ישראל. אפשר לומר שהמשרד לעניינים אסטרטגיים של גלעד ארדן פועל בצורה מאסיבית בתקציבי ענק לשינוי התודעה ולמיזעור החרם. למשל, המשרד מביא מידי שנה משלחות מכל העולם בכדי להראות מי עובד במפעלים, מה המפעל מייצר, איזה יחס העובדים הפלשתינאים מקבלים וכו' וחוזרים אחר כך עם דיווחים לארצות שלהם. וכן, יש משלחות של סטודנטים וסטודנטיות בתוך האוניברסיטאות המובילות בארץ, בארה"ב וגם באירופה שנותנות מאבק רציני לעולם של הBDS והחרם. אלעזר סלע העביר חלק מההרצאות מול המשלחות הללו: "עשינו סרט מהמם עם העובדים הישראלים והפלשתינאים בתוך המפעלים שמראים את החשיבות והנחיצות של מפעלים מעבר לק…

3. Started by 1nstall,

היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Tsachi E,

איזה חברת מזגנים הכי מומלצת? חם עכשיו בקיץ והגעתי למסקנה שאני צריך מזגן בחדר. למישהו יש נסיון חיובי או שלילי לאחת מהנ"ל?

5. אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by AvalonX,

איך השירות,אחריות וכל השאר בKSP ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  10. אני עובר ל013 ברק ושאלו אותי אם אני רוצה IP קבוע אז אמרתי לא מה זה משנה בידיוק? תודה

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. שברתי את היד וקיבלתי גימלים למרות זאת אני רוצה ללכת לבסיס,האם אני יכול לבוא על אזרחי?

• 15 תגובות
    • 9.9k צפיות
  12. Started by sxs,

אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kotel,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני בשנה שלישית עכשיו ואני לא רואה דרך לסיים את התואר בממוצע מעל 73 . תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתחום או שבסוף כולם מוצאים ?

• 66 תגובות
    • 24.1k צפיות
  15. אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני נמצא בזמן האחרון המון במחשב...אם אני ישים משקפי שמש זה יכול לעזור קצת נגד הנזק שנגרם או ההתעייפות? ומה עוד אפשר לעשות? העיינים שלי מציקות לי רצח...יש לי מסך lcd אם זה משנה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ??? עריכה: ומה זה חילוף חומרים גבוה? זה משהו שאפשר לשנות? בקיצור אני מעוד מתעניין בדיאטה.. אם יש לכם משהו להוסיף אני ישמח ;D

• 36 תגובות
    • 13.8k צפיות
  20. בחינם? או שיבקשו כסף?.....אני מדבר על הכבל הלבן הזה שמתחבר בין הממיר לשקע בקיר..

21. אם אני מתקשר מהארץ מהפלא שלי לפלא' של חבר בחו"ל מי משלם על השיחה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אם אני נוסע עם מלווה מותר לי להסיע יותר מ2 נוסעים?! אלו הוראות שכתובות באתר של משרד הרישוי: לתשומת לבם של הנהגים החדשים הנכם מוגדרים כנהגים חדשים במשך שנתיים < חלה עליכם חובת מלווה למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון < ,נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי < לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה ביצוע עבירות כגון: אי ציות לרמזור, אי מתן זכות קדימה, מהירות יתר < או תאונה עם נפגעים יגרום לעיכוב חידוש רשיון הנהיגה ולמבחני נהיגה .חוזרים והמשך המעמד כנהג חדש לשנתיים נוספות שימו לב לסעיף השלישי- "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה על…

• 44 תגובות
    • 8.7k צפיות
  23. שלום, היום קיבלנו ציוני הגשה במתמטיקה, והמורה הE%^$^$ הגישה אותי על 75 אחרי שקיבלתי 100 במגן. יש אפשרות לגשת בלי ציון הגשה? הסיכוי שאני לא אקבל 100 ממש נמוכים...או אם יש פער נקודות, אז המגן יורד או מתבטל?, אם כן אז איזה פער צריך? ערן.

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. אם אפשר......פרטיםעל המפגש המתוכנן בפסח.. אם יש אפשרות.....לתת....פרטים על המפגש המתוכנן לפסח, כדי לעשות תוכניות... תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים