כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נעלי הרים (asolo power matic) אבל המחיר הרגיל בשמיים.. ראיתי באינטרנט כל מיני קניות קבוצתיות שעשו בעבר שהורידו את המחיר לחצי מחיר, חשבתי אולי מישהו מכיר קנייה קודמת או אולי יש פה מעוניינים שנעשה אחת משלנו. או שמישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה בזול, אם זה עוזר אני בשירות סדיר עם תעודת לוחם.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הופתעתי שבאיביי אין אפשרות לקנות פין פציר/שבת. איפה בארץ/בעולם אפשר לקנות בזול? http://www.m4store.net/index.php?p=product&id=50
-
- 100 תגובות
- 20k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות פלאפון ב 1000 שח פלוס. אני לא רוצה גם חשבון אלא סים + טוקמן + מכשיר יש לי בערך 600 שח לכל זה אפשר לארגן משהו במחיר הזה? חשוב לי מצלמה טובה + איכות הקלטה טובה. יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אמרו לי שיש בדאלית כרמל, אבל אין לי מושג איפה לחפש שם, זה לא מקום קטן ואני לא יכול לחרוש על כל המקום. תודה
-
- 11 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איפה אוכל לקנות תקליטים [לפאטיפון], רצוי חדשים? בנוסף, כמה עולה בערך תקליט? ופאטיפון סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מקום בפ"ת או כמה שיותר קרוב לפ"ת שמוכרים בו פוסטרים יפים, לא של ילדים קטנים אלא פוסטרים יפים או תמונות אומנותיות פנורמיות גם יכול להיות נחמד... יש לכם מקום טוב שאתם מכירים באופן אישי והוא מומלץ לדעתכם?
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כמו שזה נראה, כל החנויות הנוחות לי מציעות רק את הרויזיה (סטפינג) הישנה של המעבד, C2. יש חנות שבוודאות מוכרת את הPHENOM II X4 955 BE בגרסאתו החדשה יותר - C3?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
משחה מהמעבד?
-
- 27 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
תגידו לי שלא שוב מול המחשב.
-
- 69 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
-
אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-