עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא רוצה לקנות פלאפון ב 1000 שח פלוס. אני לא רוצה גם חשבון אלא סים + טוקמן + מכשיר יש לי בערך 600 שח לכל זה אפשר לארגן משהו במחיר הזה? חשוב לי מצלמה טובה + איכות הקלטה טובה. יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. השאלה בכותרת, אמרו לי שיש בדאלית כרמל, אבל אין לי מושג איפה לחפש שם, זה לא מקום קטן ואני לא יכול לחרוש על כל המקום. תודה

• 11 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by aaviran,

איפה אוכל לקנות תקליטים [לפאטיפון], רצוי חדשים? בנוסף, כמה עולה בערך תקליט? ופאטיפון סביר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אני מחפש מקום בפ"ת או כמה שיותר קרוב לפ"ת שמוכרים בו פוסטרים יפים, לא של ילדים קטנים אלא פוסטרים יפים או תמונות אומנותיות פנורמיות גם יכול להיות נחמד... יש לכם מקום טוב שאתם מכירים באופן אישי והוא מומלץ לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. או לחילופין צריך המלצה על חנות מחשבים טובה, עם מחירים סבירים ושאפשר לסמוך עליה. כמובן חנויות אינטרנט וחנויות רגילות. תודה מראש. משה

• 98 תגובות
    • 10.6k צפיות
  8. Started by מכבי חיפה,

צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by r1plet,

כמו שזה נראה, כל החנויות הנוחות לי מציעות רק את הרויזיה (סטפינג) הישנה של המעבד, C2. יש חנות שבוודאות מוכרת את הPHENOM II X4 955 BE בגרסאתו החדשה יותר - C3?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. משחה מהמעבד?

• 27 תגובות
    • 7.1k צפיות
  11. Started by גד :),

איפה היא?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. תגידו לי שלא שוב מול המחשב.

• 69 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by The- Proffesor,

איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס

15. איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?

17. Started by Rafi921,

עדיף באזור קריות תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by Advance,

איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. מישהו יודע איפו יש מלגות לימודים (תואר ראשון) תמורת התנדבות? האם יש מלגות ליד'?

22. הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא. אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה. מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון? אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד] ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם. בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

השלט הנוכחי שלי תוכנת לטלוויזיה הקודמת, לכן עכשיו כשאני לוחץ על ווליום ומגביר הוא מדליק את האור של הכפתור של הטלויזיה. איך אני מחזיר את זה להגדרות המקוריות, שהווליום נשלט דרך הממיר? (שלט אדום SELECT) קוד 991 ו 975 לא יעזור לי, אני צריך לאפס את ההגדרות של השלט.

• 0 תגובות
    • 12.1k צפיות
  25. Started by JAMOOS GADOL,

למה אתם קוראים לאיי סי קיו איציק כאילו מה הקשר (נראה לי שאני יודע) ולמה לא להגיד פשוט איי סי קיו ???

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים