עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שנת 2025 מסתיימת עם נתונים פיננסיים שמשרטטים מחדש את מפת העושר העולמית, כאשר זרימת הון חסרת תקדים של יותר מ-200 מיליארד דולר לסטארטאפים בתחום הבינה המלאכותית הזניקה דור חדש של יזמים לצמרת והפכה את אילון מאסק לאדם הראשון בהיסטוריה שחוצה רף דמיוני של עושר אישילכתבה

2. Started by ^HocK^,

נו? אז איך לדעכתם עבר אצלכם החופש? הנה הוא כמעט מגיע לסיומו? אצלי היה על הפנים..חרא של חופש! והולך להיות חרא של לימודים...

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אני צריך הצעות לכמה שיותר שירים ישראליים, אני פשוט לא שומע מוסיקה ישראלית אז אני לא מכיר בשיט. אני לא מתכוון לזבל שמשמיעים היום ברדיו, אלא למוסיקה הטובה של שנות ה60-90 (אין לי אפילו מושג באילו שנים השירים האלה יצאו) של שלום חנוך וכל אלה (פתאום קם אדם בבוקר וכו'...) בקיצור מוסיקה טובה, שירים שמחים/קצביים כמה שאפשר, אבל לא יותר מדי, בקיצור משהו לשמוע בכיף. תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by DimaX,

אז היום קיבלתי את ההודעה ה300 שלי... חחח מעניין כמה יש לכם הודעות... השתתפו ופתחו דיון נחמד לגבי טיב ההודעות ותוכנן.... הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.

• 57 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by xTz,

הסיטואציה: נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים. רמזור אדום וקצת פקק. מגיעה אחת המכוניות מול השניה. אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין. כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש. רמזור ירוק. מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר. הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!" כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה. בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים. קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר. השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה. מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכ…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by DuduLem,

יש שאלה קטנה, שמטרידה אותי זה זמן מה. אני אודה למי שיוכל לעזור לי. קצת רקע: בשישי האחרון (לפני כמה ימים) יישבתי סיכוך עם "חבר" (להלן, מכר) בדרך הכנראה פרמטיבית ביותר, ועם זאת הכנראה יחידה שעמדה בפנינו. (בלשון יפה, "קטטה") עד פה הכל טוב ויפה. בגלל שרוב האכלוסיה מסביב היתה ממוצא רוסי, היה הרבה דיבורים ברקע, והרגשתי יותר כמו בית משפט .. מכאן ושם, ומפה לכאן, "דחפו" את שנינו לשיחה. אני בתמימותי שאלתי "מה הבעיה שלך?!" - הוא זרק "החולצה, X שקלים, אני רוצה שתחזיר לי את הכסף עליה" - בעודי משפשף את עיניי בחוסר תדהמה, באים כמה חבר'ה שלי ומסבירים לי, שהוא ממשפחה במצב כלכלי "בעייתי" "תחזיר לו את הכסף על החולצה, ונסגור עיניין" ולא שיהיה לי איזה בעיה להחזיר לו את אותו סכום, אבל אני ש…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. עלויות השליחה של EMS *מחו"ל לארץ* לא נמוכות מאלה של UPS\DHL. מה גם שEMS מסתבר לוקחים דמי טיפול לא מעטים מה שאותן חברות פרטיות לא לוקחות (להוציא מקרים של קנייה יקרה במיוחד, זה תקף לכולם). נשאלת השאלה על מה הם לוקחים דמי טיפול בסך עשרות ומאות שקלים- הרי המוצר הגיע לארץ מהר, נכון. אבל על זה שהוא הגיע ב3 ימים במקום 10 שילמתי לשולח בחו"ל - לא לדואר ישראל. אז הם מבחינתם מקבלים את החבילה לישראל ואין שום שונה בטיפול בה מאשר בסתם חבילה- לא EMS. ממש משחטת כסף, ולחשוב שחברת הדואר הממשלתית אמורה להיות החלופה הזולה לאחיותיה (המקצועיות יותר לאין שיעור) הפרטיות UPS\DHL. שלא לדבר על זה שהם משייכים את EMS לדואר שליחים (מי ביקש את זה לעזזל), שהקשר בין היום בו הם קובעים איתך ליום בו השליח מ…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. להלן מצ"ב השאלון. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by qwerty1987,

יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Raul,

אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by sigma,

לכל המעונין : http://www.vmail.co.il

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. בינתיים לא מצאתי עדיין... שמעתי עכשיו בחדשות שפתחו בלשכות עבודה משהו לעזור לנוער למצוא עבודה, מישהו שמע או ניסה? אולי מישהו יודע איפה כדאי לחפש? אני בן 16 וחצי, וספרו מה מצבכם בעניין. ואם מישהו מכיר עבודות באזור נהריה מעלות שיגיד גם

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by pisee,

במידה ואני מעוניין לארגן אירוע בייתי עם חברים, כשר לפסח, מה ניתן לעשות? איך מסתדרים ללא בירות וחטיפים? אובד עצות

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by oren,

http://www.tamlil2100.co.il/img/productImages/

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Asafalfa,

טוב אני וחבר שלי דברנו על כל מיניי תוכניות טלויזיה שהיו ואז פתאום נזכרתי שפעם היה מ.ק 22 .... עכשיו מישהו יכול לומר לי לאיפה לעזאזל התוכנית הטובה הזו נעלמה ???!

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by navk2,

עד כמה מאוורר אוכל חשמל ביחס למזגן ? כי אני משאיר אותו כל הלילה דלוק וניראה לי זה מזה טוחן חשמל... יש לי תמאוורר הכי פשוט של KENON עם 3 רמות, ואני מפעיל אותו כמעט כל הזמן על 1.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by MishaK,

תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )...

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

http://www.testelad.msn.co.il/ 45/70 יעני 64 הוצאתי מתוך 100

• 49 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אם אתם מכירים אתר שיש בו נתוני תאוצה של מכוניות ישנות(פחות משנת 2006) אז זה גם טוב.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. להמון אנשים כבר יש ג'ימייל, עכשיו נשאלת השאלה אם באמת כל אחד צריך את הג'יגה שיש לו או שלא. דיי מעניין אותי ויכול להיות שגם עוד אנשים לראות את התוצאות של זה, כל אחד מוזמן להגיב ולהגיד כמה הוא מנצל ותמונה תתקבל בשמחה גם כן. אני אתחיל: 199MB שהם כמעט 20 אחוז..

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים