כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חופש גדול...ואין לי כבר מה לראות :\... למישהו יש רעיון לסרט טוב? אם אפשר, תביאו 2-3 לא רשימה ארוכה.. יש עדיפות לפנטזייות למיניהם.. סרטים שאהבתי... 300 שר הטבעות שר המלחמה אפקט הפרפר הארי פוטר אני רובוט טרויה לב אמיץ ;D
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי שאלה: הייתי במסיבה וישנתי אצל המארח.עכשיו אני הלכתי לישון (ראשון) וכולם היו ערים וחלק שתו אלכוהול והשתכרו לגמרי! בסוף זה נודע להורים של הילדים שהשתכרו ומשם זה הגיע למחנכת.... עכשיו לזאתי שארגנה את המסיבה הייתה רשימת שמות שבה היו שמות כול הילדים שהיו שם והם מתקשרים עכשיו אחד אחד..... אז אם אני ישנתי בזמן שהם השתכרו-זה ייקנס לתיק האישי?
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, וכפי שאתם יועים - ביה''ס מתחיל בעוד כ-9 ימים,ויש לי בעיה חמורה בערבית, אני לא יודע לקרוא אפילו מילה אחת! - ואני בדיוק הסתכלתי בספר - הכל כתוב בערבית,ממש כלום בעברית. זרקתי כבר את המחברת,ושנה שעברה הממוצע שלי בלימודים ירד בזכות המקצוע הנ''ל. מישהוא יכול לתת לי הצעה איך להשתפר (ולו במקצת). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ואם אפשר מה הם הסדריי הקניה תודה ...... אפשר תשובה זה אפשרי להזמין לישראל או לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
טוב , זה ממש מתאים לפה כי זה ממש Off -topic ;D אז אני מחפש לעשות הלבנת שיניים התחלתי לברר בכמה מקומות, המחירים שונים נעים מ500 ש"ח עד 1800 ש"ח בכל מיני שיטות שונות.מישהו יכול להסביר על השיטות ולהמליץ על מקום טוב שעשה בו/מכיר מישהו קרוב שעשה שם? המטרה שלי מן הסתם היא שיניים שיהיו באמת לבנות ולאורך זמן כמובן. צריך המלצות ממישהו שקרוב לתחום וכמו כן לינקים גם יעזרו.אני גר במרכז אם זה חשוב.כמו כן אני גם חייל. תודה רבה ויום נעים לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
טוב, לדעתי הגיע הזמן לעוד ת'רד כזה, כי איכות אף פעם לא נמאס לראות קטע מדהים, 17 דקות, פסנתר- http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A_hpVPUc http://www.youtube.com/watch?v=lAWqpVxeifo&feature=related 2 חלקים, זה פשוט ארוך מדי. מוזיקה מתוך משחק מסוים (אין טעם להזכיר, זה לא משהו שמישהו פה יכיר....) שאורגנה מחדש לנגינה בפסנתר (עשו פה מין מחרוזת כזו...) חוץ מהעובדה שהמוזיקה מדהימה, היכולת הטכנית של הבנאדם השאירה את הלסת שלי למטה לכמה שניות תוסיפו עוד
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מה לדעתכם האתר החשוב ביותר שהוקם בעשור האחרון? אתרים כמו גוגל, יאהו ואמזון לא ברשימה, כי הם נוסדו בשנות ה-90. אני בוחר בויקיפדיה. ויקיפדיה הוא אחד האתרים שהופכים את האינטרנט לכל כך חשוב. בעזרת ויקיפדיה אפשר למצוא מידע עדכני ביותר, מהימן, ובחינם. לפני ויקיפדיה אנשים היו צריכים להחזיק אנציקלופדיות בבית, שהכילו מספר ערכים מוגבל, היו לא עדכניות, יקרות, לא ניתנות לנשיאה ובעלי תוכן מועט ביותר (בויקיפדיה אפשר לקשר לאתרים רבים רלוונטים אחרים ולמידע נוסף).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדצמבר [עוד חודשיים] אני נבחן לפסיכומטרי :\ התחלתי כבר את הקורס ביואל גבע לפני שבועיים אבל אני רוצה עצות מכם.. אם יש לכם אז גם ספרו איך אתם עברתם את הבחינה [איפה למדתם, כמה..] בקיצור, זרקו כל מה שעולה לכם לראש :-) תודה מראש
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?
-
- 21 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש סטיק זיכרון קטנצ'יק למחשב ישן (P3) אני צריך אחד של 64/128/256 שיהיה הכי מעפן שיש העיקר שיעבוד מזה אין לי כסף להוציא עכשיו על זיכרון למחשב הזה בבקשה אנשים למי שיש אפילו בסכום סמלי... אזור המרכז אני אשלם אפילו דואר רשום. תודה אנשים :'(
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי בתרגיל בית שאלה די מסובכת שצריך לפתור את נוסחת הנסיגה (להעביר לנוסחה רגילה שתלויה בn) ואז למצוא לנוסחה הזאת חסם הדוק. הנוסחה היא: T(n) = T(0.13n) + T(0.87n) + 3n הבעיה היא שאותנו לימדו גם בהרצאה וגם בתרגיל לפתור שאלות בסגנון Tn = T(n/x) + Fn בלי משפט האב או משהו. פשוט אמרו לנו להמשיך לפתוח את הT הפנימי ואז "לנחש" פתרון עם i ואז להוכיח באינד' שזה נכון ובסוף לפתור עם תנאי ההתחלה. לא משנה. העניין הוא שלא הראו לנו דבר כזה וכמעט אף אחד לא הצליח. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לבקש דעה על החנות PCHARDWARE. אמינים? איך יחס? ..... מקווה זה זה מותר בפורום הזה לבקש בקשות כאלו.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-