עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הסקר הזה נועד בשביל לדעת את הגיל של האנשים שכותבים פה בפורומים, כי כפי שנראה לי כולם פה מבוגרים ומאוד מבינים...ואל תגידו שזה לא בפורום המתאים כי זה פורום כללי...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by pc student,

יש לי 9200 se אני רוצה להפטר ממנו ואני רוצה שזה יראה כמו תאונה עזרה?

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!

5. Started by 3d7,

תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by huber,

http://www.gametrailers.com/player/25342.html http://www.gametrailers.com/player/25764.html http://www.gametrailers.com/player/26082.html מישהי חסרה שם לדעתכם? לי חסרה המרגלת מ NO ONE LIVES FOREVER ובת ראש השבט מ HEAVENLY SWORD

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by yuval1101,

היי, אז כמו שאתם מבינים יש לי מחר צו ראשון ( אחרי שדחיתי אותו הרבה זמן ) ואני ממש לחוץ. אם למישהו יש טיפים שיוכלו לעזור לי, בעיקר מה לאמר ואיך להתנהג בראיון אז בבקשה תגידו. הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להתקבל לממר"ם ואני אעשה הכל בשביל זה. אמרו לי שבראיון לאמר שאני רוצה ממר"ם וכל פעם שישאלו אותי לגבי אופציה שניה או דבר אחר, אז שוב לאמר ממר"ם. אבל שמעתי גם שאם אתה אומר שאתה לא מוכן ללכת לקרבי אז מורידים לך 2 נקודות בקב"א או משהו כזה, ואני ממש מבולבל כבר. תודה מראש, יובל

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום . אני רוצה לקנות מזרון במידות 190X120 , התקציב הוא באזור 1000-1500 ש"ח . ידוע לכם על מזרון טוב בתקציב הזה ? או ממה כדאי להתרחק ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Sting,

היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by redti,

אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by xtract1,

קצת מצחיק אותי הקטע הזה,כי זה משהו שאני ממש לא נוהג לעשות (ויודע מי שפעיל מאוד בפורום הזה). אני תמיד חושב שהתייעצות לגבי נושאים אישיים היא קצת מוזרה ולא אפקטיבית - אבל יאלה..אולי יש משהו שאני מפספס וזה כן עוזר.. ובכן,חשבתי לעשות בחלק הפנימי של שריר היד את הקעקוע הזה (שכנראה מוכר לכולכם מהסדרה גיבורים) : http://www.tattoo.co.il/images_page/DSCF0993.JPG בגלל שחברה שלי אומרת שזה מוזר,רציתי לדעת מה דעתכם... אז נכון שזה מסדרה,אבל זה נראה לא רע (כי אני מחפש דברים בסגנון,ולא חיות או דברים כאלו ואחרים),ועדיין קטן ועדין מספיק בישביל לא להראות ערסי או משהו כזה (וכמובן לא להיות יקר). בנוסף גיליתי שיש לזה משמעות נחמדה : God sending great ability

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אני חייב דחוף להוריד את הסרטון הנ''ל : http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=692680 חשוב לי מאוד ולא מוצא שום תוכנה איתה אפשר להוריד! אם אפשר שמישהו יעלה לי את הסרטון להורדה בכל אתר אחסון אפשרי, אשמח ואודה לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. תרשמו כמה יחידות אתם עושים ואם בא לכם גם ציון מגן וציון הגשה ובהצלחה ביום חמישי ;D

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון, היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF). אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש.... עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש??? אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי! נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!! למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by GGuyZ,

כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by marking,

אני צריך לקנות משהו חדש עוד מעט נגמרים לי ההוגו והULTRAVIOLET MAN יש עצות?

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by dvdvdv,

אז אתם בטוחים שלא חסרה משבצת לאות נוספת ב-7?...

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. זעם בקרב הסטודנטים הטוענים כי המבחן נועד למעשה להכשילם כדי לפקח על כמות עו"ד בשוק. הכצעקתה ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את הסרטון הזה שהראו בחדשות שהרוסים הלכו מכות במסיבה,משהו מסיבת סיום בכרמיאל או משהו...

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בתור הבן אדם הכי לא יציב מנטלית בפורום הזה , וכנראה בארץ בכלל , אני מודיע בזאת ששבתי שוב פעם . אשמח להישלח לטיפול קבוצתי כלשהו , כל עוד זה לא יהיה על חשבוני . יאללה אנשים , נגלגל את העגלה הזאת פעם שלישית מהמדרון , נקווה שהפעם היא תגיע לתחתית , ובדרך תוריד איזה 2 עזים ועציץ .

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים