כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
הורדתי כמה שירים שלהם וזה משהו מעולה. אחלה של טרנסים כאלה, רק אני לא יודע באיזה שפה זה נראה לי הודית http://www.basshunter.se/ זה האתר שלהם
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו מכיר את השיר Dont Fear The repaper? לא בטוח לגבי השם אבל משהו דומה,מאיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
http://www.killsometime.com/Audio/Funny-Audio.asp?audio=Prison-Bitch http://www.killsometime.com/Audio/Funny-Audio.asp?audio=Husband-Cheated http://www.killsometime.com/Audio/Funny-Audio.asp?audio=Farts
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש שם ממש דברים מגניבים ....מה אפשר לעשות ילדדוס .?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
רזיתי דרסטית ועכשיו אני רוצה להעלות מסת שריר.. אימונים על בטן, חזה, ידיים.. אחרי ההרזייה ירדתי 6 מידות במכנסיים, ולא מעוניין להעלות שוב מידות, במיוחד אחרי שהחלפתי מלתחה.. במידה ואני מתאמן ואוכל חלבונים בהתאם.. תעלה לי המידה במכנס או שזה לא קשור? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53944
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נכנסתי לחפש משהו ביד 2 בתחום אחר בכלל והתחשק לי להציץ במחשבים. זה פשוט הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. אנשים שמוכרים מחשב פנטיום 2 "משופץ כחדש" ב 500 שקל. כל מיני פנטיום 3 ב 450 שקל. מחשבים שלא הייתי קונה אפילו ב 45 שקל בשביל לעשות מהם אקווריום. אני מבין שיש אנשים שיכולים לקנות משומש, ויש שם מחשבים חדשים יחסית (שנה, שנה וחצי) במחיר ריאלי. אבל המודעות של שם של לא מעט מחשבים פשוט לא קשורות למציאות. מישהו קנה מחשב ביד 2?
-
- 62 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תשמעו .. יש לי ידידה דיי טובה הכרתי אותה כי אמרו לי שהיא אוהבת אותי פעם .. (שנתיים בערך) ומאז הקשר שלנו התחזק אבל ממש ממש לא לכיוון של זוגיות .. בקיצור בזמן האחרון היא ממש סטוקרית לגביי איפה אני הולך, מתיי, איפה הייתי מתי חזרתי עם מי הסתובבתי וכד'.. דוגמא .. יום אחד בבצפר בסוף השיעור היא התקשרה אליי ולא עניתי כי נישארתי לדבר עם המורה אחרי זה חזרתי אליה והיא התחילה לצאת עליי "איפה הייתה ?! למה לא עניתה לי!? מה עשיתה ? מה התחלתה לסנן אותי?!" והיא גם זוכרת בצורה מפחידה את כל מה שאמרתי לה עליי.. ואמרתי הרבה .. חבר שלי אמר לי שהוא שמע מחברה טובה שלה שהיא אוהבת אותי .. ואני ממש לא רוצה להיות מעל ידיד שלה .. ד"א, היא פולניה.. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 54 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=of0pfs8qZY8 לא יאמן....
-
- 12 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
-
האם קב"ן יכול לזהות בעיה בגיוס קרוב ולדחות אותו? בלי לתת פרופיל 21 וכד'... ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא כזה אבל הולך לי לצאת משהו כזה. יוצא לי להיות שם הרבה מאחר ויש לי משפחה בבית שאן זה לא שהיה ריק, היה מפוצץ. פעם ראשונה שאני שוחה שם בלי שינסו להטביע אותי עם ילדים שקופצים עליך ושחיינים שמכניסים לך זפטות. פעם ראשונה שיוצא לי לראות את המקום מתנהל בצורה מסודרת בלי הבלאגן שחוגג שם בשישי שבת אחרי שהתאוששתי מהתדהמה התברר לי שפשוט נפלתי על הרמאדן.
-
- 15 תגובות
- 8.2k צפיות
-