כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני חושב להביא לארץ נרתיקים טאקטיים. אלה שיושבים על הירך. יש מקום לאקדח ומחסנית נוספת. אני יודע שבארץ מוכרים אותם בסביבות 250 ש"ח (מחיר טוב). הבאתי כבר דוגמא ואני רוצה למכור ב170 ש"ח. לדעתי זה ירוץ ביחידות מחיוחדות, ואפילו לסתם בעלי נשק שרוצים נרתיק טוב. איך אני יכול לאתר אנשים שיכולים להפיץ את זה? בעלי קשרים וכו'? שאני אמכור להם והם יעיפו את זה באיזה מחיר שהם רוצים.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ואם אפשר לקבל לינק/מס' טלפון
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד מהבית ולקראת הקיץ רוצה למצוא מקום שקט ועם מיזוג אוויר לעבוד ממנו כי אצלי בבית אין תנאים מתאימים. חוץ מלשכור משרד או דירה חדשה אילו עוד אופציות לא יקרות יש? האם לקחת מנוי בספרייה מקומית (אני חיפאי) ולעבוד משם כל יום זה רעיון? אני לא מכיר ספריות באיזורי דרך אגב אבל אם יש כאן חיפאי שיכול להמליץ, אשמח. חשבתי על בית קפה אהל אני לא מכיר אחד עם שקט... אם אינטרנט יכול להסתדר ולקחת חבילת סלולאר ללא הגבלה. תודה
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, יצא לחבר לחפש נעליים פשוטות, אורתופדיות ונוחות בכל מיני חנויות בארץ אך הוא לא מצא משהו שסיפק אותו, אז הוא פנה אליי בבקשה לחפש המלצות לחברות וחנויות...מישהו פה מכיר חנויות עם הרבה סוגים במחירים נורמליים? (התקציב עד 800 שקלים) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמאס לי. אין מקום נורמלי אחד במדינה בו ניתן להסתפר כמו בן אדם. אני הולך להסתפר ותמיד מנסים להתאים לי איזה תספרות קוצנית לא מובנת. מה קרה לספרים של פעם שידעו לעשות תספורות של גברים. (כמו בשנות ה-50, למשל) כן, אני מדבר על אותן תספורות רציניות ומסודרות, ללא קוצים או כל החרא הזה. איפה אפשר למצוא אותם?
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
חיפוש של stock wallpapers brands wallpapers ועוד כמה שילובים דומים לא מביא אותי למציאת רקעים שמגיעים עם ניידים או בכלל רקעים שכוללים לוגואים וססמאות סטייל regza- image is everything style.like.no.other וכל מיני כאלה תהיתי אולי למישהו יש אתר או קובץ שבו יש דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אני מת לעשות קפיצת באנג'י אבל אין לי מושג איפה יש בארץ וכמה זה יכול לעלות אז אם מישהו פה יודע תגיבו בבקשה.
-
- 21 תגובות
- 34.7k צפיות
-
-
יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרסם תמונה באינטרנט בלי שיהיה אפשרות להוריד אותה. יש למישהו מושג על אתר או משהו שאפשר לאכסן שם ככה תמונה? סה"כ שלא יוכלו לעשות כפתור ימני ושמור יעד.. תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז איפה אפשר לצפות בהמראה של החללית סמארט? ולא בסלקום..אלא בטלויזיה או באינטרנט..
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
כי אני רוצה ליבא רכב מארה"ב ואני רוצה לבדוק קודם כמה אני יצטרך לשלם למדינה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רציתי לשחק עם חבר RA2 באינטרנט ואז גיליתי שאבד לי הדיסק(ים). אז איפה אפשר לקנות? אני מקווה שעוד מוכרים :'(
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.break.com/cue-the-cuervo/erasing-a-cd-using-electricity-2047451 יש לי כמה דיסקים שאני לא צריך יותר...
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-