עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכם! מהו השרת הורדות הכי טוב(מדובר על חוקי). מה זאת אומרת הכי טוב? שהמהירות הורדה שלו נשארת קבוע, והיא תמיד על הכי גבוה. ועוד שאלה, אני משדרג אינטרנט ל10MB. אצל נטוויז'ן שאני לקוח קיים אני מקבל חבילה משולבת של תשתית+ספקית ב150ש"ח. השאלה שלי האם יש בעיות עם נטוויז'ן?(עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם) האם כדאי לעבור ספקית?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום עליי להגישפתרון לתרגיל אי שוויון מחר. התרגיל: 9>|x|+|x+1|+|x-1| עשיתי טיפה לוגיקה בראש והגעתי למסקנה שאפשר לאחד את כל האיברים בערך המוחלט אז כתבתי 9>|x+x+1+x-1| והמשכתי בתרגיל עד לפתרון. המורה שלי אומרת שזה לא נכון לעשות ככה למרות שיוצאת תשובה נכונה , בדיקת הצבה יוצאת נכונה,וזה נראה מאד הגיוני האם עליי לפתור את התרגיל בדרך המאד ארוכה שבה צריך להפטר מכל ערך מוחלט בנפרד ? או שאני צודק?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. קיצר הדולר 3.50 חבר'ה, סיבה למסיבה. הייתי רוצה לדעת חוץ מחוסר אחריות מה הפלוסים והמינוסים של הזמנת הסרט הנ''ל מארה''ב. מאפס עד מאה, מה אני אמור לעשות, לבדוק, מאיפה, כמה זמןף, וכמה זה יוצא לי. האם יש אנשים שירצו לעשות הזמנה יחד ? תודה לעונים!

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by J S Bach,

יש לי 3500 ש"ח לאחר עבודה קצרה בקיץ ואני מתלבט מה לקנות איתו..האפשרויות שלי הן: -האייפון החדש -אוזניות UE-11 מה עדיף???

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. כותרת מפוצצת הא? אז ככה: מצד אחד, יש בארץ דירה (עם תינוק), וצריך לבחור חומרה(יעני מחשב ייעודי לוידאו צ'אט), וגם תוכנה. מצד שני יש דירה בחו"ל עם מחשב ומסך(ושם צריך רק תוכנה). מה הדרישות: שיהיה חיבור וידאו צ'אט קבוע בין הדירות. ממש 24/7 (ללא צורך באישור כל פעם מחדש). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by redti,

למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות.. רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by roma4k,

לרגל פתיחתו של הקיץ אשמח לדעת מה אתם הולכים לעשות בחופש הגדול? כרגע אין לי תוכניות ולכן אולי אקבל איזה רעיון של מישהו מכאן. אז קדימה ספרו אם אתם טסים לאנשהו, הולכים לעשות משהו מקורי? יצירתי? ובכללי איך אתם הולכים להעביר את הקיץ השנה, או איזה דברים הייתם רוצים לעשות השנה גם שעשיתם כבר פעם?

• 54 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by ThePorscher,

השעה 7 בערב.. אני עובד לי ב-Word על איזה עבודה לבי"ס במחשב שלי, עם דארקי. ICQ על DND. אני מציץ מידי פעם לבדוק אם יש הודעות. פתאום אני מקבל הודעה מיוזר שלא ברשימה שלי. מספרו 248495965 (מספר שלא מופיע באף רשומה של האייסיקיו דרך אגב...) כותב לי באנגלית. אני יודע כבר לא להתייחס לשטויות האלה שאני מקבל 20 מיליון פעם באייסיקיו מבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס ששואלות אם אני רוצה לדבר.. ואני אף פעם לא עונה כמובן.. אבל הפעם משהו מוזר. ההודעה עצמה לא שאלה אם אני רוצה לדבר אלא אמרה משהו על זה שהחשבון אייסיקיו נמחק לו, ולשלוח אי-מייל לחברה בלה בלה בלה. משהו כזה. והדבר המפתיע הוא שקיבלתי שתי הודעות ברצף. דבר שאף פעם לא קרה עם הבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס.. אני אומר לעצמי, נו טוב. סוג…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. תגידו זה שווה ?? מחר \ מחרותיים אני הולך לחלק פליירים לכל שכונת ננוה נוי בבאר שבע ועל זה אני יקבל 90 שקל מה אתם אומרים זה שווה ???

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. איך אני כותב את המשפט "אני,אני,אני,אני בובי" שזה מהסדרת טלויזיה בערבית בימי שישי בבוקר-צהריים.. זה נשמע ככה אנא אנא אנא אנא בובי (עם סילסולים כראוי) איך כותבים כזה דבר בערבית ? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Mike-,

לאחרונה אני נתקל בהרבה פרויקטים שהומצאו בארץ וממומנים דרך KickStarter, איך הם עושים את זה ? בKickStarter רשום הדבר הבא: לפי מה שאני מבין פה שלפי Amazon Payments חייב להיות אזרח ארה"ב.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום לכולם זוהי לא פרסומת של אתרי מכירות וכד'.. יש לי שאלה: אתמול נכנסתי לאחד מאתרי הקניות אונליין הישראלים, אתר מפורסם וידוע לכל. וגיליתי שיש אפשרות שנקראת "תן מחיר" לפי מה שאני הבנתי יש לך 5 או 6 אפשרויות להצעת המחיר שלך, אתה מתחיל להציע פעם ראשונה ואחרי שנייה בדיוק המערכת אומרת לך אם זכית או לא, אחר כך פעם שנייה וכו'.. אתה יכול להציע כל סכום! מ-1 שקל ועד אין סוף. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שניסיתי את זה הצעתי של מכשיר מסוים מחיר מסוים והעלתי אותו ב-50 שקלים כל פעם, תוך כדי התבוננות בהשוואת מכירים של אותו מוצר באתר ZAP בכל מקרה איך שהו הצלחתי לזכות בהצעה על המוצר (אני לא אעשה פרסום בכמה הפרש ממכירו בZAP קיבלתי) ופשוט נשלחו אלי פרטי ההזמנה לאימייל והמוצר אמור להגיע אלי ב…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!

15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by moonjib,

לגבי האפשרות השלישית, כתבתי את זה ביחד, כי אני בטוח שזה מיעוט/ים קטן/ים ולכן שמתי את זה ביחד. לכו על זה. ואני באמת מקווה שזה ייצג מדגם כולל של הפורום, לכו תדעו, אולי זה יהיה יעיל למישהו/משהו. אני עם YES.

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. הקלאצ' הזה עוד יהרוג אותייי.כזה מעצבן עוד שאלה: בהילוך ראשון אם אני אעוריד רגליים מהדוושות האוטו יסע לאט ואם אני על ניוטרל והרגליים לא על שום דוושה ?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Danny Macaskill: The Ridge

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by nizzan7,

תנו גם דעה של יותר מכן או לא ולמה?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

נסעתי לעבודה למשמרת הלילה בנטוויז'ן. כשהתקרבתי עם המונית לצומת מקסים בחיפה היה לפנינו ג'יפ שראיתי משהו עף ממנו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. כשהתקרבתי לחפץ שהיה על הכביש הזדעזעתי. אדם גוסס שכב לפניי. יצאתי מהמונית והזעקנו אמבולנס מהג'יפ נשמעו צרחות אדירות של בחורה ועוד גבר יצא מהג'יפ והסתכל כל האדם שמוטל הכביש. מצבו היה אנוש. פרפורי גסיסה. כשראיתי שאין עוד משהו שנותר לעשות נכנסתי למונית והמשכתי לעבודה. אדם נהרג, 2 משפחות נהרסו- שלו ושל הנהגת שהרגה. היות והייתי שם אני יכול להגיד לכם שאשמה כנראה שלו- הוא קפץ לאמצע הנתיב לא במעבר חצייה ומי שגר בחיפה יודע כמה מהר נוסעים שם. אבל בכביש אין צודק ולא צודק. יש אנשים חיים ויש מתים. זה השורה התחתונה.לראות את המוות מול העינ…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by eliil1,

יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. תודה ותפרטו למה

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד. ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת. מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. יש תמונות של נשים... ואתם נותנים ציונים כנסו לכאן

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by FARKASH7,

כתוצאה משעמום לילי ושתיית סינגל מאלט עלתה במוחי המחשבה שמעולם, לפחות ככול הזכור לי, לא נפתח תרד בנושא. אז יש פה חובבי סינגל מאלטס?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים