עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך לעזאזאל אני מפסיק תשליחה של כל העולם לאימייל שלי ? כל כתבה כל דבר נשלח למייל .. המייל מפוצץ.. תעזרו לי איך מפסיקים את זה??

2. Started by xTz,

אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by TermiNal,

מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?

• 29 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by galz,

לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  5. שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. מחפש להוריד משם דרייבר לדיוידי כדי שיקריא לי כתוביות... \= אם מישהו מכיר ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תראו מה זה מקצוענות 8):

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by Fighter,

ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by kinggil,

http://rotter.name/User_files/nor/433554292ee3964f.html אתם צריכים להגיע לקצה של הקיר, מבלי שהמלבנים יגעו בכם, בכמה שפחות זמן. אני 67 שניות.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by AMD lover,

הא?~! מישהו מכיר 'תו?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  12. Started by KoM,

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by darkman,

-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. נו ברצינות אנשים מה יש לך לא רוצים אל תפתחו...... לא מעניין אותי אבל אני עדיין נשאר פה! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by King Kong,

אני חייב תמונה של AMD על שולחן העבודה חיפשתי בגוגל ואין כלום ... למישהו יש תמונות של AMD ? רזולוציה 600*800

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  16. מבצע לגיוס שירים. אני צריך דיסקים עם שירים שאפשר לרקוד בנושאים הבאים..: אלטרנטיבי טראנסים האוס MTV דאנס רוק והכל בקיצר... כל דבר שאפשר לרקוד.. בתמורה "יחולקו" מאווררים 80 ממ'.. עוד כל מיני צעצועים.. כל נושא יטופל לגופו..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Atlon-Xp,

גל פרידמן השיג מדליית זהב!!! פעם ראשונה!! מחייות כפיים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי ארוע, אני רוצה לקנות ג'ינס לכבדו. עשיתי סיבוב בקניון ולא האמנתי... ג'ינסים נמכרים במחירים מופקעים, מדברים על מחירי הדירות הגבוהים וכו' מישהו הסתכל כמה עולה היום ג'ינס?? כל חנות דופקת מחירים 400 שקלומעלה... כמעט לא מצאתי חנות שמוכרת ג'ינס במחיר סביר (250) יש עדיין חיה כזאת ג'ינס יפה ולא יקר??

• 45 תגובות
    • 9.9k צפיות
  19. Started by D_N_A,

מתברר שבוואלה יש סקרים יותר גרועים מהסקרים HWZONE!!!! :lol:

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by CyberBot,

דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by subarel,

מעניין אותי לדעת מה הגיל הממוצע של אנשים פה בפורום... תצביעו..! אני בן 23 בעוד 3 חודשים. אז אני בקטגורית ה 23-24

• 128 תגובות
    • 46.4k צפיות
  22. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by 00000,

http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=10358 בתגובה לסתומה הזאת:

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  25. האם הבעיה אצלי או אצל אחרים ? https://www.google.com/url?q=http://thepiratebay.sx/&sa=U&ei=FRKoUqjOI8eThQeSqYGwAQ&ved=0CAUQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNFkLSzgATSe25vsOSt7cQr4V7Mrqw

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים