עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כבר חודש הרפיידשייר עושה לי פרצופים על להוריד משהו.. כל הזמן הוא רושם "No Connection" אבל שניה אחרי הוא יכול פתאום כן להתחבר לאחד מהקבצים..או לא להתחבר לכלום.. השאלה איך אני בודק אם זה בגלל רפידשייר או בזק בין לאומי....שלחתי לרפייד הודעה והם טוענים שזה הספק.. זה קורה לי עם אותו חשבון גם מהדירה שלי וגם מהבית של ההורים...ככה שזה לא קשור למחשב או ספציפי לבית..מה שכן בשני המקומות אני עם בזק בין לאומי האם ידוע על חסימות של בזק? ואם אתם לא מתעסקים עם זה איפה אני כן יכול לשאול תוטדה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by Kak,

שמתי לב שאתרים שונים מציגים את הטקסטים בגדלים שונים בפיירפוקס ובכרום (אצלי בדרך כלל בכרום הכתב קטן יותר). כשנגשים להגדיל את הפונט בכרום בהגדרות משתנה הפונט של הדפדפן עצמו (המילים בסרגל הכלים לדוגמא) אבל הטקסט בדף עצמו נשאר באותו הגודל. איך משנים את הגודל של הטקסט מבלי לשחק עם הזום של הדף (ctrl + - )?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

לוותיקי הפורום בלבד (ומי שבכלל זוכר מפאת גילו המתקדם), המשחק המסורתי של יום כיפור חוזר... המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, בוחרים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת וולפסון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by 00000,

ריסק אותי http://www.youtube.com/watch?v=PGEbIQ9ekug

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MS-D,

לפני בערך שנה התפרסמו ברשת שלל תמונות והדגמות של מעיל צהוב, אם אני לא טועה, פיתוח סיני שמאפשר לכל מי שלובש אותו להפוך לבלתי נראה. הדבר כמובן מתאפשר תחת אור מסוים ועוד כל מיני פרמטרים. בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא קישור למעיל \ הדגמה. אם מישהו יוכל לכתוב כמה מילים, לחילופין לצרף לינק, אני אשמח מאוד!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. קודם כל קישור: http://www.hp.co.il/perpet/ אני זכיתי בכרטיס זוגי האם עוד מישהו קיבל כרטיסים והולך?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by 104952,

היום בבוקר....במקום ללמוד לבגרות במיתוג ....בשיא טיפשותי הלחמתי דברים.... רציתי לקרר את המלחם אז נשפתי על הקצה העליון שלו ... האזור הכי חם , ואז הופה נדבק לי המלחם לשפה העליונה.....ולדן עכשיו יש כוייה מעצבנת ביותר על השפה העליונה.... שמתי אלו - ורה , פנסטיל..... לפי מה שהבנתי השפתיים אמורות לרפא בעצמן את הכוויה ......אבל אני חושש שעליי לחיות עם הכוויה הזאת עד סוף חיי.... :-[ :'( למישהו יש דרך כלשהי להוריד את הכוויה המפגרת הזאת ? דרך אגב ....אחרי ששמים פנסטיל........IT BURNS!!!!!!!!!!!!!!

• 73 תגובות
    • 6k צפיות
  10. יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, מעוניין לדעת איזה רכב ליסינג מקבוצה 2 הכי מהנה לנהיגה ? ואיזה רכב אתם ממליצים לקחת .. תודה !!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי טלפון 1.8GHZ בבית והוא לא קולט מי יודע מה ... של UNIDEN APX 7000 החדר שלי כזה די אטום.... אז בגלל זה נראה לי שאני מביא אותו לחדר יש מדי פעם רעשים בשיחה וזה מאוד מעצבן עכשיו התלבטתי אח שלי עכשיו בלונדון מה אתם אומרים להביא אחד כזה??

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by Toxin II,

שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  14. תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  15. Started by The Dom,

ולא בחילה מתוך זה שלא מרגישים טוב ממחלה... אלא בחילה כשנגיד אכלת יותר מידי.. ( )

• 28 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. הכוונה לאזור תל אביב והכוונה למכירה רגילה ולא קבוצתית או משהו כזה ואם תוכלו לתת לי חנות בהולנד או צרפת שמוכרת את זה אני אשמח מאוד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by IME3,

האם קיים כזה דבר? לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמך אני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשה בעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי) כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. העבירו לי את התראד מאקטואליה אבל בכל זאת אני לא אוהב להשאר חייב ... מה יש נכון שזה לא קשור אבל בכל זאת ממש אני שיכור מרוב שימחה ;D כי בוקה לקחה שוב DALE BOCA

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

Firefox (while on HWzone.co.il) --> tools --> page info --> security: Have i visited this website before today? --> Yes, 24,969 times

• 73 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Natan_Rozen,

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by avi2014,

בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by idofr,

היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  23. אשמח לקבל הערות\הארות, יתרונות ובעיקר חסרונות (חשוב לי מאוד להיות מודע לכל החסרונות לפני הקניה, שלא יבואו לי בהפתעה אחרי התשלום). מדובר על פיג'ו 307 שנת 2004 כמו שרשום בכותרת, גיר טיפטרוניק, מנוע 1600, דגם XT. הרכב יד ראשונה וטופל מעולה ע"י הבעלים, לא תאונות ולא כלום, טיפולים תקופתיים אפילו לפני הזמן (25 אלף במקום 30 כמו שהיצרן רשם). מה שכן, הרכב נסע לא מעט, 100,000 קילומטר. נא לא להפנות אותי ל-CARSFORUM, אני מכיר את הפורום אבל משום מה הוא עושה לי בעיה בשעות האחרונות בפתיחת תארד חדש. אשמח לקבל תגובות מקצועיות ממי שמבין בתחום ויש לו קצת ניסיון עם צרפתיות ובעיקר הדגם המדובר. מקרים בודדים שלא נותנים אינדיקציה מספקת כמו "וואי ועואיעואיעאיי לשכן צ'לי יש ת'רכב הזה שיויהואיעואיו…

• 55 תגובות
    • 8.9k צפיות
  24. Started by Coca Cola,

הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.

25. Started by Yaron-Cohen,

איזה חנויות עושות משלוחים מארה"ב לפה.? יש אפשרות בניואג לשלם בויזה בינלאומית והמשלוח יהיה לארה"ב?? יש לי משיהו מארהב שאני יכול לשלוח אליו והוא יביא לי את החבילה...איזה חנות יכולה לעושת את זה? תודה רבה...350$ בגג זה אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים