כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!
-
-
ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי כבל ארוך שצד אחד שלו הוא RJ7 וצד שני כניסה של טלפון , אני רוצה להחליף את הטלפון ב RJ7 איפה אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
-
כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאני יכול להרכיב בוא ג'וק לplay station 2 באזור נתניה שיהיה מקצועי תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כובע של צ'לסי ואני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש. שאלתי באלוף הספורט ואין להם שם (כנראה אין רק בסניף). אני מעוניין לקנות רק בישראל, לא בא לי להתחיל להסתבך בהזמנות מחו"ל. אלו הכובעים שאהבתי: יש למישהו מידע? http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/50694a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0 http://www.ghos7.be/chelsea%20cap.jpg
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איבדתי את מה שהביאו לי... באינטרנט מצאתי אחד לא ממש מעודכן... ועד שאני אתפוס מישהו בבצפר שיוכל להביא לי לוח בגרויות, עדיף שמישהו ישלח לי אחד.. (http://www.zofim.org.il/pics/magazin/LuachSummer2007.pdf זה מה שמצאתי, הבנתי שדחו כמה בגרויות)
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני מחפש תמדים של הצנחנים אני מתכון רק לחולצה שלהם שהיא מחוץ למכנס וששמים תחגורה עליה קוראים לה חולצה ירכית מישהו יודע אוליאיפה אפשר להשיג...? יכול לעזור? או אפילו לקנות...?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי לא מצאתי בארץ.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
יש לי סיבה טובה לחשוב שהשנה ישימו לנו במתכונת את הבגרות של שנה שעברה ולכן אני מחפש את הבגרות של שנה שעברה כי אם זה נכון אז זה ממש יעזור לי, ואם זה לא נכון - אז גם זה טוב.. האם קיימים אתרים באינטרנט עם הבחינה או שזה הכל מוכרים בחנויות? תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את הטקס פתיחה של האולימפידה?? תודה מראש! איתן
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-