עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Meir787,

;D

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום לכולם ! OK, אז עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה קוראים לתוכנית הזאת אינפורמטיקה ולא תיכנות או מדעי המחשב או פשוט Programming?) בגדול רציתי לשאול למה אני ניכנס..? *יש לי ידע בסיסי ב-C וידע מעמיק יותר ב- ++C (התחלתי עם ++C) ואני מאד אוהב את כל העיניין. אז אם תוכלו להגיד לי למה אני ניכנס והאם זה כדאי או לא אשמח מאד. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה רבה *אם זה מתאים יותר לפורום תיכנות, אנא העבירו.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. חבר'ה, אני צריך להוכיח כי לפונ' f(x) = (x² + x³)/sin³x אין גבול. מספיק לי להראות שהגבול הזה שווה לכפל הגבולות של 1 חלקי sin³x וX²+X³ כאשר X שואף לאינסוף, ואז קל להראות שלsin³x אין גבול (ה+ ו- נשמרים בגלל החזקה האי זוגית) ואז אם לאיבר אחד אין כפל אזי המכפלה לא מוגדרת ולכל הביטוי אין גבול? תודה מראה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yanushka,

מילים: אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן אמא מרביצה לי כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל ורק אני כתבתי אדום אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי שבכל דקה ושלושים יוריד לי ביס לפנים אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים בחמש בבוקר השכמה עם פיצוץ לכליה אמא במטבח מחפשת סכין המורה הראתה לי איך באמת נראה ברזל ואבא הראה לי דברים אחרים אבא קנה לי שופל במיוחד בשבילי ואם הוא לא היה עסוק ממש עוד היה מביא לי נגמ"ש אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים ככה מפנקים... איזה יופי של שיר, אה? ועוד שיר מומלץ שלהם- אציטון

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני צריך להכין סיכום על אינפרא אדום ואולטרה סוניק (שימוש אחד שלהם). יעני לא סיכום על הטכנולוגיה או על הרכיבים, אלא על אחד השימושים שלהם. יש למישהו עבודה כזו או שהוא יכול למצוא לי איפשהו? זה די דחוף אז אם אפשר להזדרז זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BenK,

אחד מחברי הלא פטריוטים עבר לקנדה.... אני לא מקנא בו בשום דבר פרט לאינרנט בו הוא משתמש: מודם כבלים 17 דולר בערך לחודש מגיע עד 1400 קיי.. ואז זה הכה בי איך יכול להיות שבמעצמה כמונו עם בסך הכל 5 מיליון תושבים.. יכול להתקיים רק סוג אחד של אינרנט מהיר ועוד לתת אותו למונופול תקשורת כמו בזק!! בנוסף... המחיר מופקע.... יש נפילות והדמי התקנה עצומים (כבר ציינתי שכל זה רק ל5 מיליון תושבים?! ). אני מקווה שהכבלים שיבואו יביאו איתם שירות הגיוני והורדת מחירים רצינית כי סתם ככה בזק בטוח לא יעשו דבר לשנות את המצב הנוכחי! זה כל................-כך מעצבן

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by UponTheRose,

אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה

10. Started by Born2Kill,

www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by פרז,

דובנית תני בראש למי שצריך. למרות שאני לא סובל אותך

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by gal1,

...?!

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. אני שואל את זה כי אני רוצה למכור אותו במקום אחר ולא ב - TRADEZONE באתר אלא במקום בו האנשים מבינים פחות בחומרה כדיי שאני אוכל למכור אותו במחיר טוב.

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by Holy,

ראיתם את המעבדים של הדור הבא כולו פינים עד היום מיקמו את החיישן בלוח אם מתחת למעבד באמצי הסוקט עכשיו כל הסוקט זה פינים ככה שאין אזור של לוח באמצע מה יהיה? איך יראו שה-AMD שלי לא מעלה עשן

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו

17. יש לי בבית 3-4 מעבדים ישנים (מעל 12 שנה), ואני רוצה לברר מה הערך שלהם. שמעתי שיש איזה שהוא אתר בשביל זה... משהו יודע?

18. איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  20. של מריה קארי

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. יש לי כבל ארוך שצד אחד שלו הוא RJ7 וצד שני כניסה של טלפון , אני רוצה להחליף את הטלפון ב RJ7 איפה אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  23. מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!

24. Started by gshhar,

שיפתח ישר בתור מצגת.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים