כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
אורח החיים המודרני והתחרותיות, גובה מרבים מאיתנו זמן יקר. אותו זמן יקר שמונע מאיתנו לארגן את עצמינו כמו שצריך בין אם זה לאכול, להתקלח או לעשות כל פעילות חיונית אחרת. תראו על מה חשבתי. במקום לאכול ארוחת בוקר - קורנפלקס / חביתה או מה שזה לא יהיה. אפשר לטחון את המזון המסויים שאותו רוצים לאכול, בבלנדר להוסיף מיים (או נוזל אחר כלשהו) ולשתות. (אפשר גם להכין ארוחה יום מראש מקוררת במקרר שאפשר יהיה לשתות אותה במהלך השבוע) תחשבו כמה זמן זה יכול לחסוך, נניח שלסיים קערה עם קורנפלקס לוקח בין 10 - 5 דקות, אפשר יהיה לשתות את הקורנפלקס המרוסק תוך 1 - 0.30 דקות בלבד. זה גם יחסוך זמן עיכול יקר שיעמיס על הקיבה על מערכת הדם כולה ולבסוף על הגוף כולו, חצי מהעבודה עשה הבלנדר שכן השיניים לא…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סתם, עניין אותי. אני לא רואה פה מישהו בארץ הולך לזה עם טוקסידו.. =] (או שכן?)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתנה לחבר, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיי הבטן כואבת לי כבר... הכי קרע אותי הראפ בסוף עם הפיספוסים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע (כלומר - כולם), בעוד ימים ספורים תתחיל אליפות העולם בקליעה אולימפית. את ישראל מייצגים כתריסר ספורטאים, בינהם גם אני. בתקווה להפוך את הספורט הזה למוכר יותר, פתחתי את האשכול הזה ובו אשתדל להביא תמונות ועדכונים מביצועי הנבחרת שלנו... קישור לאתר התחרות: http://www.sszg.hr/index.php שיהיה לנו בהצלחה!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ריסק אותי http://www.youtube.com/watch?v=PGEbIQ9ekug
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת שתי דברים אם אני אוכל רוב הזמן טונה זה בסדר וגם בבוקר צהריים וערב חוץ מימי שישי שבת ורציתי לדעת אם זה מזיק לפנים מבחינת פצעונים ? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כאן אנשים תוכלו לספר לכולם על כל החרא ששופכים עליכם בכל מיני מקומות-בית ספר, עבודה, בית ועוד. אני לדוגמה החיים שלי מאד קשים. כל היום אני מתבטל מול המחשב וטוחן בטטות מול הטלוויזיה. וכמובן שאחר כך האמא הרעה שלי צורחת עליי למה אני לא מכין שיערו בית. אז אני אומר שיקפצו לי כולם אני מחר בורח להודו!!!!! מי איתי!!!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן הייתי בפאב יום שישי בערב ושמעתי שיר של פיפטי סנט משהו עצבניי נשמע ממש טוב.. אני מניח שזה חדש.. יש מצב שהוא אומר בשיר everybody gonna count to three משהו כזה זה חלק מהפזמון.. שימו פה תשם של השיר אם אתם חושבים שאתם יודעים על מה אני מדבר או שיש לכם ניחוש טוב
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן שמורים מנסים להפוך את החומר למעניין יותר המושך את התלמידים, למע' החינוך יש תוכניות אחרות. כתבה מתוך Ynetי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303041,00.html אין צורך לציין שבית הספר חילוני לחלוטין. - ועם כזאת מדיוניות מורים, יש להם עוד תלונות על רמת החינוך בארץ. העיקר שאין תקציב.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9e8mh2cUlbs מדהים. פשוט מדהים. אפילו השופטים התחילו לבכות. למה אצלנו יש רק אידיוטים משתמטים?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר מישהו פותח חנות חדשה מחשבים, מה צריך להביא? זכרונות ספקים דיסקים וכו...אני צריך שמישהו יעזור לי בזה, תודה מראש. -=עריכה=- וכמויות ...תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-