עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Guy King,

יש לי בפלאפון שתי שיחות שלא נענו ממספר טלפון שמתחיל ב- 03-025 (ועוד 3 ספרות). יש דברים כאלו? מספרי טלפון עם 6 ספרות? איך זה יכול להיות? מה זה יכול להיות?

• 20 תגובות
    • 25.3k צפיות
  3. Started by xTz,

יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות. הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..) יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by silky,

אז ככה, חשבתי , היות וניתן כבר להוריד במהירויות גבוהות במיוחד, מדוע שלא יהיה אפשר לעשות סטרימינג מרפדישר(עם מנוי) ואז בעצם לבטל את הצורך בזמן המתנה ו/או HD גדול במיוחד. בשביל זה, חשבתי, צריך שהנגן יתמוך בזה. ואז ככה פתאום, מצאתי בחיפוש קצר ברשת את RAPIDWAREX. וזה עובד(בדקתי)! אמנם תומך רק ב DIVX כרגע(ולכן תכני HD או אפילו HR לא נתמכים), אך זה עדיין מגניב, ולכו תדעו , אולי בעתיד הקרוב יתאפשר לנגן גם VC-1/H264/X264. תהנו: http://sites.google.com/site/rapidwarex/home

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] ) קשה לעיכול... סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שאלות הוכחה אשמח לעזרה! 1) נתונים שני פולינומים F,G כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? 2)נתונים פולינומים F,G DEG F=2 כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? תודה!

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by IG,

ראיתי התחלה של איזה פרק ונראה לי נחמד... מה העלילה שם באופן כללי (אני רוצה לדעת לפני שאני מחליט לבזבז מן על לראות פרקים שלמים וכו') תודה ***** לא להפוך את זה לדיון על הסידרה או על סדרות אחרות- אני רק צריך חוות דעת ******

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. סבא שלי בן 80+ והוא ממש משתעמם בבית, אז הוא הולך פעמיים בשבוע למין בית קשיש כזה שיש שם מחשבים והוא משחק בכל מיני משחקים של צורות וכדומה. אז אבא שלי השיג לו מחשב ואמר לי לחפש לו משחקים, אז דיברנו עם המקום והם אמרו שהוא משחק בגרודי (חחח כן כן, גורדי) התקנתי אצלי 2 גירסאות של גורדי ושום דבר לא מתאים.. יש לכם מושג מאיפה אני אוכל למצוא תוכנות לאנשים זקנים? אולי משהו שקשור בצורות או משהו עם קורדינציה ואינטלגנציה תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by nim901,

לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by dr computer,

http://planet.nana.co.il/mili1010/mvhankatan.htm

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by intel suck,

אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by scorpion,

היום, יום שני ה2.2 (cooooolll) ניצן זיפמן, A.K.A THEWIZARD חוגג יום הולדת 24! מזל דוב ניצן!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. http://www.dumpalink.com/media/1138904726/Cool_Illusion איך הם בדיוק עשו את זה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DOR_2911,

הוא הולך ככה : ! MOVE! BICH , GET OUT THE WEY ואיזה כושי שר אותו מה השם שלו?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

יום עצמאות שמח ובילוי מהנה היום!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by giloman,

אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המדינה בוחנת מיזם של תוכנית הלוואות בהיקף של כ-50 אלף שקל לכל סטודנט למקצועות ההיי-טקלכתבה

21. כמובן בגדים ונעלים.. אבל מה עוד!? אני לא ממש עולה על משהו מחשב או חלקים או ציוד הקפי לא צריך לא בשמים או שעונים קיצר, לא יודע הצעות יתקבלו בשמחה אם תוכלו לשם שינוי לא להיות ציניים , לפחות לא היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by cleric,

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by HiperPsY,

סתם לידע כללי.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מישהו יודע?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.