עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נמאס לי. אין מקום נורמלי אחד במדינה בו ניתן להסתפר כמו בן אדם. אני הולך להסתפר ותמיד מנסים להתאים לי איזה תספרות קוצנית לא מובנת. מה קרה לספרים של פעם שידעו לעשות תספורות של גברים. (כמו בשנות ה-50, למשל) כן, אני מדבר על אותן תספורות רציניות ומסודרות, ללא קוצים או כל החרא הזה. איפה אפשר למצוא אותם?

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד.. ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Meir787,

כותרת.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/80785/IUMA/Bands/Erezone/audio/Erezone_-_Pizdiets_Skazal_Kusniets.mp3 ךא הבנתי מה זה אומר אבל לא משנה... תהנו!

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום חברים אני חייב את עזרתכם איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה( שתאריך ביום רביעי לכיתות י.) איך מתכוננים למבחן כזה גדול שיש עליו המון חומר ללמוד ולזוכר בעל פה. אני ממש חייב את עזרתכם, יש לי רק את יום ראשון, שני ושלישי ללמוד!. אני מצטער על זה שלא למדתי לפי זה, אבל ככה יצא ואני דפוק, אני יודע. יש לי סיכוי להצליח במבחן, בבקשה תגידו לי שכן. ואיך מתמודדים עם כל החומר הזא!!?? :-[ :-[ :'(

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שיט: זה אמור להיות בכללי שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר"ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by KapiSH,

אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by mic,

זללו חופשי :saint:

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. לפני כחודשיים רכשתי אופני Trek ברשת CTC בסניף גן שמואל מאחר וזה הסניף היחיד שעובד בשבת. במעמד הקנייה המוכר אמר שמגיע לי שנה תחזוקה בחינם, שאני יכול לממש בכל סניף של הרשת עם הצגת קבלה. סבבה. חלפו חודשיים והחלטתי לקחת את האופניים לתחזוקה. נסעתי לסניף הראשי, בתל אביב, מאחר ואני גר באשדוד. אחרי יחס מאד לא אדיב מצד אחד המוכרים קיבלתי הכוונה לסדנא. הגעתי לסדנא והכנסתי את האופניים לטיפול. פתאום, מגיע אחד המנהלים, והתחיל לצעוק על אחד הטכנאים לפני לקוחות על זה שהוא העז להכניס את האופניים שלי לטיפול, שעלו "רק" 3,000 ש"ח לפני אופניים שעולים 16,000, אפילו שהגעתי לפני אותו אחד עם האופניים היקרות. אני אומר לכם בחיים לא הרגשתי כל כך מושפל. התייחסו אלי כמו לזבל. אם הייתי יודע שזה היחס …

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by NuXeR,

מישהו פעם קנה מלמיר משהו והיתה לו תקלה ? אני עומד לקנות משם HD ואני רוצה לשמוע חוות דעת או מקרים של אנשים עם החנות , תודה.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

וכך הוא ישאר עד שאני אצבוט לך את האף! :ylsuper: :2gunsfiring_v1:

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה. אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא.. יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב.. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Access Denied,

אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף. מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש) האופציות כרגע הם: Saucony Omni 8 Saucony ProGrid Ride 2 וה-ProGrid Hurricane 11 יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי. מה אתם ממליצים לו לקנות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446558,00.html כל הכבוד להם אם השרות יהיה טוב וזול אני יצתרף

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום לכולם הקיץ הגיע , ואיתו כל הבני נוער שתויים או לא... יושבים על חומת בטון ליד בניין המגורים שלי עד היום, הם לא היו סרבני גיוס והתפנו מרצון אחרי בקשה. אך אני יודע שזה עניין של זמן עד שאני יתקל בנערים שיכורים שיסרבו להתפנות, אז לפני שאני עובר להשתמש בכלים הכבדים ( שברי זכוכית , גדר טיל , קן צרעות וכו) מרחתי גריז בסיסי על החומת בטון, לצערי תוך יממה הגריז התייבש ואפשר להגיד כמעט ונעלם האם אתם מכירים גריז שעמיד מספיק ברוח ובשמש ? או פיתרונות קלים אחרים תודה מראש.. ושיהיה לילה שקט

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. בס"ד טוב חברים, אז יש לי עוד דיון מעניין. נכון שיש את מצוקת הדיור ההולכת וגוברת. אני ניסיתי להביא כאן משהו מהצד השני של המתרס: האם בגלל כל תנופת הדיור שכחנו איך לבנות בניינים פחות "מפלצתיים", ויתרנו על שטחים פתוחים ומרחב נשימה נקי, נכנסנו לגור בדירה מרווחת אך בלי פרטיות כי יש עוד בניין ליד שמשקיף לי על הסלון? נכון, אנחנו לא הקבלנים, אבל זאת לא צריכה להיות דרישה בסיסית כשאנחנו רוכשים דירה? פרטיות, שקט, חזות נעימה של בניין, אוויר ושמירה על הטבע? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2266583

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. התחלתי לעבוד באחת החברות [לא משנה השם] היום קרה לי מקרה ממש לא נעים שהיה כזה: לקוח הזמין ארוחה... נתתי לו. והוא טען שהצ'יפס שהוא קיבל לא מספיק לו ולא מלאתי לו את זה עד הסוף... אז הוא שאל זה הצ'יפס? [בקול גבוה ועם מלא עצבים] [לקוח שמהתחלה לא היה נחמד וכל דבר אמר בעצבים] אמרתי לו כן אדוני זה הצ'יפס הוא ענה לי סליחה?? אתה מתחצף אלי? הוא אמר לי תקרא למנהל עכשיו... המנהל מגיע. הוא התחיל לצעוק על המנהל ואמר למנהל שירשום לו את כל הפרטים שלי ושל המנהל כי הוא רוצה להתלונן ותוך כדי זה איים עלי ואמר אתה לא תעבוד פה יותר תזכור את זה וכו' וכו'... המנהל לא הסכים לתת לו את הפרטים ונתן לו מספר של הרשת או משהו כזה. זה היה נורא לא נעים, הוא ממש צעק וצרח והשתגע ואיים. השאלה היא כזאת: האם הת…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.