עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתחיל להעלות סרטונים ל-Youtube בשביל העסק, ואני צריך מוזיקת רקע. סתם מוזיקת מעליות/סרטי פורנו סבירה. משהו חינמי שאין בעיה של הפרת זכויות יוצרים.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. הכתבה המלאההחינוך החדש?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by PipOd,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני מחפש תמדים של הצנחנים אני מתכון רק לחולצה שלהם שהיא מחוץ למכנס וששמים תחגורה עליה קוראים לה חולצה ירכית מישהו יודע אוליאיפה אפשר להשיג...? יכול לעזור? או אפילו לקנות...?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by DXM,

שלום לכולם, חיפשתי טיסות לאחרונה, ומצאתי את האתר הזה www.ebookers.com u וskyscanner.net, הקטע הוא שמדובר על הפרש איזה 250 דולר מהטיסות הזולות ביותר שמצאתי מה שגורם לי כמו לכל ישראלי מצוין לשאול איפה הקצ'. עברתי על התנאים שלהם בכרטיסים ולא מצאתי משהו מסריח באופן חשוד אבל אמרתי עדיף לשאול. האם למישהו פה היה ניסיון איתם?

6. Started by Sfree,

מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. במידה ויש לי עכשיו מייל של וואלה, ואני רוצה לפתוח מייל בגוגל, אפשר לעשות כמו "עקוב אחריי" כזה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ExTaZi,

למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by iib,

לא שזה אמרו לעניין אותכם א משהו חד"וא או חשבון דפרנציאלי ואיניפימינטליסטי זה המקצוע הבלתי מעורר הכי קשה במתמטיקה של שנה א' במדעי המחשב. ועברתי אותו! לא בציון מדהים אבל עברתי אותו! :o :o :D :D

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/80785/IUMA/Bands/Erezone/audio/Erezone_-_Pizdiets_Skazal_Kusniets.mp3 ךא הבנתי מה זה אומר אבל לא משנה... תהנו!

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

נסעתי לעבודה למשמרת הלילה בנטוויז'ן. כשהתקרבתי עם המונית לצומת מקסים בחיפה היה לפנינו ג'יפ שראיתי משהו עף ממנו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. כשהתקרבתי לחפץ שהיה על הכביש הזדעזעתי. אדם גוסס שכב לפניי. יצאתי מהמונית והזעקנו אמבולנס מהג'יפ נשמעו צרחות אדירות של בחורה ועוד גבר יצא מהג'יפ והסתכל כל האדם שמוטל הכביש. מצבו היה אנוש. פרפורי גסיסה. כשראיתי שאין עוד משהו שנותר לעשות נכנסתי למונית והמשכתי לעבודה. אדם נהרג, 2 משפחות נהרסו- שלו ושל הנהגת שהרגה. היות והייתי שם אני יכול להגיד לכם שאשמה כנראה שלו- הוא קפץ לאמצע הנתיב לא במעבר חצייה ומי שגר בחיפה יודע כמה מהר נוסעים שם. אבל בכביש אין צודק ולא צודק. יש אנשים חיים ויש מתים. זה השורה התחתונה.לראות את המוות מול העינ…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. מעוניין בבדיקת ראיה בלבד + קבלת מרשם ע"י אופטמיטריסט מורשה בעלות עד 70 ש"ח בירושלים, אם יש בחינם עדיף כמובן ;D . במכללת הדסה ובקופת חולים אפשר לעשות רק בעוד שבועיים ואני מעדיף לעשות עכשיו מאשר לחכות. בשאר האופטיקנות קיבלתי מחירים בין 120 ,ולאלה שהרבו להגדיל, 200 ש"ח. תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by topgun,

הלא הוא בכבודו ובעצמו... (ולמתקשים: R0ckF0rD) אז... המון מזל"ט, אושר עושר יושר וכושר (אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה מכיתה ג' ;D), כבישים פתוחים בלי גברות שוטרות (), וזמן פנוי להגיע כבר ל-197 ולהמשיך :DJsmile: בשקט קצת שמנמנים, כי בכל זאת, מסורת... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: + וקצת ג'אנק and may the Quality never leave

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ThePorscher,

השעה 7 בערב.. אני עובד לי ב-Word על איזה עבודה לבי"ס במחשב שלי, עם דארקי. ICQ על DND. אני מציץ מידי פעם לבדוק אם יש הודעות. פתאום אני מקבל הודעה מיוזר שלא ברשימה שלי. מספרו 248495965 (מספר שלא מופיע באף רשומה של האייסיקיו דרך אגב...) כותב לי באנגלית. אני יודע כבר לא להתייחס לשטויות האלה שאני מקבל 20 מיליון פעם באייסיקיו מבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס ששואלות אם אני רוצה לדבר.. ואני אף פעם לא עונה כמובן.. אבל הפעם משהו מוזר. ההודעה עצמה לא שאלה אם אני רוצה לדבר אלא אמרה משהו על זה שהחשבון אייסיקיו נמחק לו, ולשלוח אי-מייל לחברה בלה בלה בלה. משהו כזה. והדבר המפתיע הוא שקיבלתי שתי הודעות ברצף. דבר שאף פעם לא קרה עם הבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס.. אני אומר לעצמי, נו טוב. סוג…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. משהו נחמד שקט כמוזיקת רקע, חשוב שלא יתפוס הרבה (מקסימום מקודדים לאיכות נמוכה). עדיף גם משהו פשוט סתם מנגינה בלי זכויות יוצרים, שלא יהיו לי בעיות בעתיד...

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני עדין בהלם, אבל ערוץ 11 אשכרה משדרים את זה בחינם לכל האנשים שיהיו תקועים בעבודה http://www.iba.org.il/mondial/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by חן מ,

אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח** אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה? ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות? תודה

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים