כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש איזה חנויות ברשת שמוכרות שקי איגרוף ושאני יוכל להשוות ולראות מחירים. אם מישהו יודע\מכיר משהו על הנושא. בבקשה שיגיד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:
-
אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אוךךך נשים! כל כך כואב להן להגיד "בכיף" או סתם "בסדר" ?! לא יודע אם הקטע הועלה לכאן אבל הוא דיי משעשע ;D http://www.guzer.com/videos/priceless_date.php
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
חנויות אמאזון ברחבי הגלובוס מספקות לנו מבצעים מוגדלים ומורחבים, כמתאבן לקראת יום המכירות הגדול ביותר של העולם המערבי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שכנה שלי שלחה את המחשב לתיקון באייבורי, שם במסגרת האחריות החליפו לה את הלוח. כשחזרה לבית, הבן שלה חיבר את המחשב ובא להתקין Windows. אחרי ניסיונות כושלים רבים, דפק לי על הדלת וביקש עזרה. ראיתי שהמחשב מסרב לעשות BOOT מהדיסק, ובבדיקה ב-BIOS הראתה, שהוא לא מזהה שום כונן (2 כוננים אופטים ו-HD אחד). פתחתי את המארז כדי לראות מה הולך שם, וגיליתי שמי שחיבר את המחשב הזה יצא טמבל רצח |: במקום להשתמש 2 כבלים IDE ולחבר את כל הכוננים ללוח אם, הוא החליט להשתמש בגישה שונה. הוא פשוט לקח כבל IDE אחד, וחיבר איתו את כל הכוננים כן, זה כמו שזה נשמע, הוא לקח כבל IDE סטנדרטי (עם 3 חיבורים), חיבר אחד ל-HD, אחד לצורב ואחד לכונן DVD. כנראה שהוא שכח שהם צריכים חיבור כלשהו ללוח והחליט שהם יתקשר…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות? עדיפות ליצירות לא קלות מדי ולא קשות מדי.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו, לא משנה איך הגענו (המשפחה שלי) למצב הזה.. אנחנו לא יכולים להתחבר לא להוט ולא ליס, להוט אנחנו לא יכולים כי הם דורשים כרטיס אשראי מסויים שההורים שלי לא יכולים להנפיק. יס רוצים שיהיה לנו חשבון בבנק דיסקונט, וההורים שלי בבנק הפועלים. בקיצור, אנחנו צריכים פיתרון לממיר שלא יהיה מחוייב לאחת מהחברות האלה.. ויהיה בעל תכנים עבריים כמו: ערוץ 22, 11, ערוץ הילדים, ועוד כמה בסיסיים. כבר חיפשתי מידע על צלחת לווין, אבל אמרו לי שזה עולה 1500 שקל, וגם אין ערוץ הילדים (זה חשוב לאחי), יש רק ערוצי ילדים ערביים וכאלה.. בבקשה, תעזרו לי למצוא איזה מוצא.. נ.ב: החברות האלה עלו לי על כל העצבים, שילכו לה*****.....
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שיט: זה אמור להיות בכללי שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר"ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע …
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח** אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה? ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות? תודה
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חשבתי כל 570 של CASIO או של אופיס דיפו. נראה לי שהם אותו דבר. אני לומד תואר ראשון חשמל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית בפתוחה, התחלתי ללמוד לתואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב אך לא עברתי קורס אחד, לא בטוחה שיש לי כח לעשות אותו שוב וגם מתעניינת בתחומי עניין נוספים שקיימים להם קורסים בפתוחה, רציתי לשאול אם מישהו יודע עד כמה זה משמעותי לעבודה אם התואר שאני עושה הוא במדעים בהדגשת מדעי המחשב או במדעים כללי (כאשר אני לוקחת רוב קורסים של מדעי המחשב ומתמטיקה), רק רציתי לציין שאני כבר עובדת (כרגע באוטומציה אבל שואפת לפיתוח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מצליח לפתור טרינום אבל עם משתנים אני מסתבך לדוגמא 2a^2 -5ab +3b^2 אם אפשר פתרון בשלבים עם קצת הסבר בצד תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיודעים אם בבסיס בגבעתיים (בסיס מודיעין) מתעסקים בתיכנות ומה עושים שם בכלל? אני מבקש לא לכתוב פה דברים מיותרים הכי טוב לשלוח לי בהודעה פרטית מסנג'ר או אימייל ונדבר בעזרתו.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה קורה?? נכנסתי לאתר rapidshare בכדי לקנות מנוי פרימיום .. בדקתי את האפשרות דרך " משווקים " , ובישראל מצאתי את האתר http://www.evgrapid.com/ שמעתסק עם העניין הזה שדרכו אפשר לקנות מנוי .. עכשיו כשאני נכנס לאתר תמיד kaspersky תופס טרויאן או ש IE8 אומר שזה אתר PHISHING ולא אמין .. מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-