עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nirgrauer,

שלום , מחר אני נוסע לאילת ואני רוצה לדעת עם יש שם כול מיני רובי אוויר למכירה .. ואיפה זה נמצא בתוך אילת .. ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by orenr1989,

שלום רב אחרי שנים של אי עשיית ספורט ומצב גופני ירוד שנהיה במשך השנים רציתי לשאול לאיזה איש מקצוע לפנות בנושא אשמח לקבל תשובה דוד

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by Sargon,

אני מעוניין לעשות אימון בחוף בהרצלייה פיתוח. יש שם טיילת נראה לי, למרות שהכי קרוב שביקרתי בטיילת זה היה כשהלכתי לבנדיקט. אני מעוניין להשיג את הדברים הבאים בסדר עדיפויות הבא: 1) שמירה על הבריאות שניפגעת כתוצאה מאורך חיים חסר פעילות גופנית. 2) שיפור סיבולת לב ריאה וקצת חיזוק שרירים. 3) שריפת קלוריות. עריכה: עוד משהוא חשוב, אני לא מעוניין לרוץ איפה שאני ישאף מלא עשן מכוניות, הטיילת רחוקה מספיק מהכביש? הקטע הקשה יותר זה הסיבולת לב ריאה. לא סגור אם לעשות הליכות או ריצות. גם צריך אימון שאני אהיה מוסגל להתמיד ולא ארצה להתאבד אחריי שבוע. אני לא קובע לעצמי כמה פעמים בשבוע אני אתאמן, מצידי כל יום לפני העבודה. איך שיוצא. אז יש את העיניין המרכזי של הריצה\הליכה. אחריי זה יש את העיניין…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by xTz,

למי שלא מכיר זה השריר הזה ששולטים איתו על השתן. בטוח חלק מכם מכירים את הסיפורים פה שאם מאמנים את השריר הזה, אפשר להחזיק מעמד יותר זמן, יש פחות סיכוי לחלות סרטן וכו' וכו'. בזמן האחרון אני שומע סיפורים על זה שאימון השריר הזה יכול רק להזיק. מה נכון מפה? ואנא מכם - אל תהפכו את זה לשרשור בדיחה, אני כותב באופן רציני ביותר ומצפה גם לקבל תשובות כאלה. תודה עריכה : למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה מאמר http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=733&aId=37716

• 34 תגובות
    • 8.9k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by arik100,

אוקיי אז ככה חשבתי כבר הרבה זמן על אימוץ חיית מחמד יש לי כבר דגים אבל זה חיית מחמד פסיבית ולא אקטיבית אני חשבתי על משו כמו כלב/חתול אבל נזכרתי שראיתי יום אחד בעיתון כאלה חיות מחמד חמודות כאלה בארץ כמו קואלה כאלה רק יותר קטנים קיצר מה שאני שואל איזה חיות יש לאימוץ??? ואיזה חיות אחרות שאין באימוץ יש לקנייה? ותודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאיזה תוכנה יש הכי הרבה קבצים להורדה ?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by emil57,

שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by STRENGTH,

סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. טוב אז ככה.... הורדתי מאמיול קובץ של 2 GB.. והייתה לי בדיוק הפסקת חשמל [DARN IT] ועכשיו שאני פותח את האימיול אני לא רואה את ההורדות..אבל מה שאני כן יודע שהם עדיין נמצאים ב-תיקיה TEMP והם עדיין תופסים מקום מישהו יודע איך אני מחזיר אותם להורדה? זה דחוף... תודה מראש

15. Started by Dror Arasheven,

שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by CrossFire,

שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by kobi3797,

אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by רוני1,

ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל???? ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by AvalonX,

מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Guarding angel,

היי אם גם אתם "לוחמים" או "תומכי לחימה" שמכירים אימרות צבאיות בסיגנון עדיף להיות חמור בטבע מנגד בקבע! חייל יקר חייל חביב, השתן בחור ולא סביב. חרבן בכיף חרבן בנחת כאילו הרס"ר מתחת.

• 91 תגובות
    • 13k צפיות
  21. ששמעתי היום מחבר: "בנות מתכנתות הן כמו חזירי ים. זה לא חזיר, וזה לא ים."

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Moty_p,

אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים