עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by emil57,

שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. טוב אז ככה.... הורדתי מאמיול קובץ של 2 GB.. והייתה לי בדיוק הפסקת חשמל [DARN IT] ועכשיו שאני פותח את האימיול אני לא רואה את ההורדות..אבל מה שאני כן יודע שהם עדיין נמצאים ב-תיקיה TEMP והם עדיין תופסים מקום מישהו יודע איך אני מחזיר אותם להורדה? זה דחוף... תודה מראש

3. Started by Dror Arasheven,

שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CrossFire,

שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by kobi3797,

אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by רוני1,

ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל???? ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by AvalonX,

מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי אם גם אתם "לוחמים" או "תומכי לחימה" שמכירים אימרות צבאיות בסיגנון עדיף להיות חמור בטבע מנגד בקבע! חייל יקר חייל חביב, השתן בחור ולא סביב. חרבן בכיף חרבן בנחת כאילו הרס"ר מתחת.

• 91 תגובות
    • 12.1k צפיות
  9. ששמעתי היום מחבר: "בנות מתכנתות הן כמו חזירי ים. זה לא חזיר, וזה לא ים."

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Moty_p,

אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by Galz0r,

לא אני כתבתי את זה, לקחתי את זה מחבר שלי שהוא שלח לי את זה וזה גם לא הוא כתב את זה זה נלקח ממקור לא ידוע. אין בן, שלא משתין ומנסה להשתין לתוך המכשיר הזה שעושה את המים של האסלה כחולים אין בן שלא בודק אם הזרם של הדוש במקלחת לא מגיע לתקרה... אין בן שלא מפליץ מתחת לשמיכה ולא נכנס פנימה.... אין בן שלא ניסה לנקות את הקקי שדבוק לאסלה עם הפיפי אין בן שלא ניסה לדחוף את הבולבול בין הרגליים ולראות אם מתאים לו כוס אין בן שכשעמד לו לא ניסה להזיז את הזין שלו עם השריר למטה ולמעלה אין בן, שלא מרטיב עם המים החמים של הדוש את הקיר במקלחת ואחרי זה נשען עליו... אין בן שאם הוא לא היה מצליח לישון היה עושה עמידת נר על הקיר אין בן שלא מפזר שערות ביצים כשהוא מחרבן אין בן שלא ניסה להגיע לזין שלו ע…

• 169 תגובות
    • 11.6k צפיות
  16. Started by Homey,

מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249654,00.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Hellgrace,

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by SLIM,

איזה ניצחון!! בפנדלים!!! איזה משחק מותח... גול להפועל.... אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה! המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  20. כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by iSolt,

בעמוד הראשי של האתר במובייל אין לינק או כפתור כניסה לפורום, רק באמצע הדף דיונים אחרונים מהפורומים

22. אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  23. אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מכשיר של sharp דגם TM100 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: הוא תומך באינפרא רד...אבל לא קיבלתי איתו כבל האם כל קבל יספיק (קיבלתי תוכנה איתו)? שאלה שנייה....לשים עליו עברית אפשר דרך האינפרא? תודה רבה לעוזרים...נ.ב. הוא מקורי ולא גנוב והוא חוקי לגמרי...אז זה לא שזה לא חוקי אני פשוט רוצה לשים עליו עברית כי קניתי בחו"ל

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by moonjib,

הרבה מנהלים בפורום מתייחסים בזלזול רב למשתמשים רבים. דוגמה אחת היא בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204684.0 אני לא יודע למה מנהלים עושים את זה (אולי משחיקה או ממשהו אחר), אבל זה נושא שמעיק על הרבה משתמשים וחלק מהם אף עוזבים את הפורום. רציתי לשמוע את דעתם של המנהלים וגם של החברים על העניין. ולא, אני לא מנסה להכעיס אף אחד או לזלזל באיזה מנהל, אני פותח את הדיון הזה כי אכפת לי.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים