כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למי שלא יודע (כלומר - כולם), בעוד ימים ספורים תתחיל אליפות העולם בקליעה אולימפית. את ישראל מייצגים כתריסר ספורטאים, בינהם גם אני. בתקווה להפוך את הספורט הזה למוכר יותר, פתחתי את האשכול הזה ובו אשתדל להביא תמונות ועדכונים מביצועי הנבחרת שלנו... קישור לאתר התחרות: http://www.sszg.hr/index.php שיהיה לנו בהצלחה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שמעו עכשיו חשבתי על זה, מי שלא חובב גדול של משחקים, למה הוא צריך מחשב חדיש? שימוש של מולטימדיה/משרד/אינטרנט מחשבים פשוטים בהרבה ממה שנמכרים היום מספיקים בהחלט למה אתם קונים מחשבים חדשים יותר (או משפרים?) בתחומי התיכנות/מה שצריך בשביל תואר ראשון במדעי המחדב/תיכנות יש צורך במשהו משוכלל?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
קצת רקע: למי שלא יודע בעוד כשבועיים יתקיים משחקה החמישי של מכבי חיפה בליגת האלופות וזה יהיה בקפריסין נגד מנצ'סטר יונייטד האגדית אני קיבלתי כרטיסים ליציע הכבוד (וזה לא משנה כרגע למה..) ואני חייב לנסוע לשם (גם בגלל שזה יציע הכבוד ומנצ'סטר יונייטד, ובעיקר בגלל שזת הקבוצה הכי טובה היום בארץ הלא היה מכבי חיפה!!!). הבעיה היחידה שעומדת לפני היא- הוצאת הדרכון המיזד*** ממשרד הפנים! לפי מה שהבנתי הולכת ליהיות ממחר שביתה ללא זמן מוגבל ברשויות- מה שלפי הבנתי הבסיסית אומר שלא אוכל להוציא דרכון ממשרד הפנים השאלה שלי היא כזו: 1)האם זה באמת נכון- ואכן אני לא אוכל להוציא דרכון במידה ותהיה שביתה? 2)במידה ואני אוכל להוציא דרכון (אפילו אם זה יהיה עוד כמה ימים) תוך כמה זמן אני אקבל אותו מהיו…
-
- 20 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר... ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו.. אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. ועוד פעם, חינם! מישהו שמע,מכיר,קיבל?? הרשמה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה אתם עייפים אחריי יום עבודה או בסוף שבוע אחריי שבוע עבודה ואם אפשרי אם אתם יכולים להשוות עם\בלי ספורט ועם איזה תזונה. אני די עייף בסוף יום עבודה ובסוף שבוע אני גם עייף. יש מצב שספורט יכול לשנות את מד העייפות או שאי אפשר להתחמק מזה?
-
- 20 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
-
-
לא כאלה שכולם כבר ראו...
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אל תתיחסו אלי... לא ישנתי בקושי. בא לי במוזה פתאומית היום אז קבלו : *בקולות רקע לאחר הפסקה קצרה לימודים, אימונים הלחץ פה גובר הים פלטה איך על זה נתגבר? מסתכל רואה גלשן נשען על קיר עד מתי עוד בנות בים רוצה להכיר - אבל קר יותר מידי אין לי גלים [*הים פלטה] אז אני כותב שירים מתי יהיה פה גל [*הים פלטה] רוצה לתפוס פינה, צינור להשתחרר מהמוטל אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס הים פלטה כבר חודש – כוס עמק ערס! תחזית אומרת ים פלטה עד השבוע הבא החופים שלנו מסריחים, זיהום, אני חולה, מרגיש רע! אנשים בשביל פוזה נכנסים אל הגלישה חושבים זה יעזור להם להשיג בים בחורה אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס תפסיקו להפריע לגלוש פוז…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג מתי זה יוצא? ומתי זה יוצא בישראל? יאיר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי האמנית המוכשרת היא חברה שלי :-* הציור באורך של 1.40 ורוחוב של 60 בערך משהו כזה... סתם רציתי לשתף אותכם ולהראות שאכן הצלחתי לכסות את הקיר חחח [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תכתבו באיזו חפיסת קלפים אתם מעדיפים להשתמש כדי לשחק ולבצע קסמים בקלפים ! אני אישית אוהב את חבילת הרוחות GHOST DECK וגם JUMBO INDEX
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תיקי גב של SWISSGEAR או NORTH FACE או משהו נחמד בסגנון עד 300 ש"ח עם סלוט למחשב נייד. מישהו יודע אם קיימים כרגע בקרביץ או אופיס דיפו תיקים כאלה במחירים הנ"ל ? החנות מאוד רחוקה ממני ובאתר אין כלום, אז תסלחו לי אם אני נשמע עצלן. THANK YOU
-
- 20 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן הייתי אצל רופא עיינים וגילתי שכניראה הראייה לרחוק שלי נפגמה כניראה (למרות שאם אני לא טועה הייתי חולה שאולי זה יכל להשפיע אני מקווה מאוד שזאתי הייתה הסיבה למרות שאני לא מאמין... לצערי... ), יצאתי דיי מבואס... והבנתי שזהו החלטתי שהפעם אני אקח את עצמי לידיים בכול מה שנוגע למחשב ואקח יותר הפסקות, ויגדיל את הפונטים... אבל חוץ מזה ניזכרתי שיש לי אפשרות לשנות במסך בין המצבים (Text, Game) וכו... שמתי לב שב-Text הבהירות נמוכה בהרבה מזו של Game (מה שהיה אצלי ולא שינתי), השאלה שלי, האם כדאי לי לשים על מצב Text כול זמן שאני לא במשחק? האם זה שהבהירות נמוכה יותר יכול לעזור יותר בשביל לא לפגוע בעין? או האם להפך? איזה עוד דרכים אני יכול לעזור לעין שלי לא להיתאמץ?…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי תגידו...למה הרוב בנים כאן? האם הסטיגמה שבנים טכנולוגים ובנות טכנופוביות נכונה? לא הייתי רוצה לחשוב כך...
-
- 20 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היום שכבר כול עירייה עובדת עם חברה פרטית לכול הגופים יש אינטרס לחלק דו"חות - כולם מרוויחים כסף על חשבון האזרח המשלם. מה יהיה אם השחיתות הזאת שהיום לא ניתן לחנות בשום מקום בערים הגדולות לא ת"א לא ראשל"צ לא הרצליה , זה ממש מגוכך כבר אני כול כך מתוסכל . צריך לשים קץ לדברים כאלה , היום בנאדם כבר לא יכול לחנות מתחת לבית שלו ...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-