עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. NVIDIA הודיעה על השדרוג המשמעותי ביותר בתולדות שירות הגיימינג בענן GeForce NOW, שיספק למשתמשים ביצועים מהירים מתמיד ברמה של GeForce RTX 5080, יתמוך ב-DLSS 4 Multi Frame Generation ויציג איכות תמונה "קולנועית" – מבלי להעלות את מחיר המינוילכתבה

2. Started by GRiM,

מעבד סלרון 300MHz (סלוט 1) לוח של PCPartner מדגם BX99A זיכרון 64MB SDRAM 100MHz כרטיס מסך ATI Rage II AGP דיסק קשיח Seagate 6.5GB Ultra-ATA ספק כוח 200W ג'נרי כונן דיסקים במהירות 32X כונן דיסקטים בנוסף מסך ישן בגודל 15 אינץ', שחתכו לו את קצה החיבור לכרטיס מסך (אבל נמצא אצלי) וצריך לחבר אותו לספק כוח (אין לי אחד כזה). מה אתם ממליצים לעשות איתו (חוץ מלהחזיר לזבל וכל זה)?

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. כמו שנאמר בכותרת אם מישהו מכיר מקומות ויש מספרים שאפשר להתקשר אני ישמח לדעת עדיף באיזור הצפון עד המרכז הכוונה לקנות כמות דיי רצינית ... במחיר יותר זול מהחנות...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Ruvka94,

שלום, לאחרונה התעניינתי בקורס של ניהול רשתות ויש לי כמה שאלות, הנושא הזה טיפה מעורפל לי ואני לא בדיוק מבין במה זה עוסק? באיזה מקום מומלץ לעשות את הקורס? (אני מאיזור המרכז, ויכול לעשות רק קורס ערב) כמה בערך עולה הקורס? (ראיתי כמה מקומות שמציעים מלגות וכאלה) והאם יש סיכוי למצוא בזה עבודה אחרי זה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

אז העורך הראשי שלנו חוגג היום יום הולדתו מזל טוב דן, בטקס אינדיאני עתיק, שמנמנים רוקדים על שמך לסימול צ'ונגיותך שגדלה לה בשנה נוספת: :funn: :funn::funn: :funn::funn::funn: :funn::funn: :funn: :funn: Minimizer ואחד לשנה הבאה

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. דגם ה-34UC89G הרחב, הקמור והנאה שיכול להגיע לקצב רענון של 166 הרץ מתחיל להימכר באופן רשמי לכתבה

9. הפרק האחרון- 11X04 הפרק הכי חזק מזה כמה עונות! סנוק! :lol: המלצה...

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
    • 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by OutRaGe,

היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. כשבעה שבועות לאחר שהושבת על ידי כוחות רשמיים של משטרת שבדיה, חזר אתר אחסון הטורנטים הפיראטי הפופולארי \"The Pirate Bay\" לעבוד כרגיל - אך עד מתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%94-pirate-bay-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94/

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. ניתן לתקן לבד? תודה

15. Started by redti,

אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה. עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה. עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי? ערוצים כמו: 15 ,182.

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by malcolmx9,

לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by 1,

עד היום כל טלפון אלחוטי שקנינו נדפק איכשהו, היה לנו לפני 3 שנים אחד של סוני ממש טוב שעלה 700 שקל, אחרי חצי שנה נדפק וההורים שלי שמו אותו בצד ולא ניצלו תאחריות, היום לאחר שנה וחצי שהוא בצד יושב ללא אחריות לקחתי אותו לבדיקה והלך לו הCPU וכבר לא שווה לתקן. במקומו הם שמו טלפון של ג'נרל אלקטריק אלחוטי גם חרא של טלפון, המקשים לא נלחצים, קליטה לא משהו וגם הסוללה נגמרת מהר. היום אני רוצה טלפון אלחוטי אמין, פשוט ללא מזכירה, עם שיחה מזוהה, שיחה מזוהה ממתינה, קליטה טובה לכל הבית בלי הפרעות, אפשרות להכניס שמות בזיכרון עם המספר, וזהו בעיקרון אני חושב. אם יש לכם הצעות תרשמו פה, המחיר בעיקרון גמיש, כי אני רוצה טלפון שיחזיק שנים ולא שיהרס אחרי שנה וחצי.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. עקב ויכוח סוער עם השותפה שלי, היא טוענת שבגלל שאני מחזיק אותו הרבה על הברכיים זה עושה לי קרינה על הבולבול, ומגביר את הסיכוי שלא יהיו לי מבולבולים קטנים. בתודה מראש D:

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by com,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :) ;D ;D סחטין עליו, עבר בראשון, בלי בעיות בכלללל מזל טוב

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Lifestyle,

שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251008,00.html#n http://hotsport.co.il/ הביאו סתם כוסיות מפגרות אי אפשר לשמוע ככה חדשות ממש מגעילל

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Biatch,

דרישות : *קל משקל *מימדים המתאימים לכיס מכנס צבאי- אם יש פאוץ' מתאים לחגורה עדיף *זמן סוללה טוב *עמיד בזעזועים ומים *תקציב עד 50 דולר *אין בעיה להזמין מ-DX או מכל אתר אמין אחר מצאתי את הפנס הזה שנראה לי הכי מתאים: http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-wf-501b-ssc-p7-csxo-3-mode-900-lumen-memory-led-flashlight-with-strap-1-18650-1-17670-36356 עכשיו הבנתי שסוללות ומטען קונים בנפרד (הם לא מגיעים עם הפנס) .. ? *אם אפשר לינק לסוללות ומטען שמתאימות לפנס שתציעו .. והסתכלתי גם על פנסי ראש ומצאתי אותו הכי מתאים http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-8-led-1298

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. מה שמו של הבחור הישראלי שפרץ לפנטגון? ואם יש לכם כתבה טובה על זה אז תנו לינק...

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.