כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים אני חייב את עזרתכם איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה( שתאריך ביום רביעי לכיתות י.) איך מתכוננים למבחן כזה גדול שיש עליו המון חומר ללמוד ולזוכר בעל פה. אני ממש חייב את עזרתכם, יש לי רק את יום ראשון, שני ושלישי ללמוד!. אני מצטער על זה שלא למדתי לפי זה, אבל ככה יצא ואני דפוק, אני יודע. יש לי סיכוי להצליח במבחן, בבקשה תגידו לי שכן. ואיך מתמודדים עם כל החומר הזא!!?? :-[ :-[ :'(
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הם נקראים אחריהם ! באמת ! Ezra Samual 1 Samual 2
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לדוגמא: במקרה בדקתי מה המחיר ליבוא אישי באתר של המכס לZ-560 של לוג'יטק,והמחיר יוצא יותר זול ב900 ש"ח מאשר בחנות... גם רמקולים של Klipsch ועוד דברים נחמדים נוספים במחירים הגיוניים הרבה מאשר המחירים של היבואניים הרשמיים. בקרוב כנראה יעלה גם אגף מפורט יותר לחומרת מחשב. מדהים מה אפשר לגלות באתרים ממשלתיים... זאת הכתובת דרך אגב.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Danny Macaskill: The Ridge
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
נמאס לי. אין מקום נורמלי אחד במדינה בו ניתן להסתפר כמו בן אדם. אני הולך להסתפר ותמיד מנסים להתאים לי איזה תספרות קוצנית לא מובנת. מה קרה לספרים של פעם שידעו לעשות תספורות של גברים. (כמו בשנות ה-50, למשל) כן, אני מדבר על אותן תספורות רציניות ומסודרות, ללא קוצים או כל החרא הזה. איפה אפשר למצוא אותם?
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחבן מחר ואנחנו צריכים לכתוב פסקה מפעיל לסביל.. קיצור- איזה מילות קישור אתם מכירים כמו then, first of all.....?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה. עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה. עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי? ערוצים כמו: 15 ,182.
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד היום כל טלפון אלחוטי שקנינו נדפק איכשהו, היה לנו לפני 3 שנים אחד של סוני ממש טוב שעלה 700 שקל, אחרי חצי שנה נדפק וההורים שלי שמו אותו בצד ולא ניצלו תאחריות, היום לאחר שנה וחצי שהוא בצד יושב ללא אחריות לקחתי אותו לבדיקה והלך לו הCPU וכבר לא שווה לתקן. במקומו הם שמו טלפון של ג'נרל אלקטריק אלחוטי גם חרא של טלפון, המקשים לא נלחצים, קליטה לא משהו וגם הסוללה נגמרת מהר. היום אני רוצה טלפון אלחוטי אמין, פשוט ללא מזכירה, עם שיחה מזוהה, שיחה מזוהה ממתינה, קליטה טובה לכל הבית בלי הפרעות, אפשרות להכניס שמות בזיכרון עם המספר, וזהו בעיקרון אני חושב. אם יש לכם הצעות תרשמו פה, המחיר בעיקרון גמיש, כי אני רוצה טלפון שיחזיק שנים ולא שיהרס אחרי שנה וחצי.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם ניתן לנעול תתמונה בפייסבוק?כלומר למנוע הורדה של התמונה,או העתקתה מהכרטיס שלי?ואים כן איך עושים זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://cobrapc.co.il/close.asp לא שבת היום ולא חג
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-