כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש מתאם מתקע כזה כמו של מזגנים לתקע ביתי רגיל מישהו יודע איפה אפשר להשיג? והאם אפשר לחבר ישר או שצריך שנאי? wikipedia info
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
או שעלי לבצע פעולות-עזר כגון אכילת מזון מסוים, אימונים ספציפיים..? מה אתם אומרים, רבותי?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עשיתי מחקר מהיר וגיליתי שניתן להיבחן בארץ ב-SAT במחיר סמלי של 61$. בחינת SAT פותחת אפשרות ללמוד בארצות הברית, אבל האם זה משתלם? מהם היתרונות בלימודים בארה"ב?
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי הרבה נושאים ומודעות עם המילים האלו מישהו יכול להסביר לי מה זה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק או להעלות לפה? תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תגידו מה בן אדם צריך יותר מזה עכשיו תפסיקו להיכנס לי לפרטי ולבקש כי הכנתי לכם ;D http://www.cafepress.com/kookivanlooki.602351005
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי, התחתנתי לפני חצי שנה, ואני רוצה להעביר את סרט החתונה המלא למשפחה שלי בצורה פשוטה. מדובר על 24 ג'יגה (אורך החתונה המלא ב - HD). העליתי אותו ליוטיוב, אבל יוטיוב משתיק חלקים ניכרים ממנו בגלל שיש בו שירים מוגנים בזכויות יוצרים. פתחתי חשבון ב - vimeo אבל אני רואה שאפשר להעלות רק 500 מגה לשבוע. 1. האם שבוע הבא אוכל להעלות גי'גה? ועוד שבועיים ג'יגה וחצי וכן האלה.. ? 2. מה בנוגע למדיניות זכויות יוצרים ב - vimeo? גם הם כמו יוטיוב משתיקים חלקים עם מוזיקה מוגנת? 3. ראיתי שיש אפשרות "לערער" על הקביעות של יוטיוב (שהתוכן מוגן בזכויות יוצרים). מה קורה אם אני מערער? זה עובר לטיפול אנושי? ואז אולי יאשרו אם זה במסגרת סרט חתונה? חפרתי, …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-