כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
נתקלתי בפורום בכל מיני שמות כמו moridin או haflo שהן דמויות מספרים וסתם רציתי לדעת איזה ספרים אתם קוראים ומאיזה סוג...
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/News_Articles/15_01_2006/index2.html בעע נראה כאילו לקחו את כל הרעלים בעולם וריכזו אותם במקלונים האלה........
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעבד סלרון 300MHz (סלוט 1) לוח של PCPartner מדגם BX99A זיכרון 64MB SDRAM 100MHz כרטיס מסך ATI Rage II AGP דיסק קשיח Seagate 6.5GB Ultra-ATA ספק כוח 200W ג'נרי כונן דיסקים במהירות 32X כונן דיסקטים בנוסף מסך ישן בגודל 15 אינץ', שחתכו לו את קצה החיבור לכרטיס מסך (אבל נמצא אצלי) וצריך לחבר אותו לספק כוח (אין לי אחד כזה). מה אתם ממליצים לעשות איתו (חוץ מלהחזיר לזבל וכל זה)?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
כמו שרשמתי בנושא... צריך חנויות באוקראינה... שמו של אתרים תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאס וגאס – תערוכת CES - 6 בינואר 2026: אנבידיה פתחה היום עידן חדש בתחום הבינה המלאכותית עם ההשקה של פלטפורמת NVIDIA Rubin, הכוללת שישה שבבים חדשים שפותחו על מנת להניע מחשבי-על פורצי דרך לבינה מלאכותית. פלטפורמת NVIDIA Rubin מציבה סטנדרט חדש לבנייה, פריסה ואבטחה של מערכות הבינה המלאכותית הגדולות והמתקדמות ביותר בעולם בעלות הנמוכה ביותר על מנת להאיץ אימוץ בינה מלאכותית.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים. קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק. בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה. היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש. "הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-