כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, השנה סיימתי לימודי הנדסת תוכנה והתחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך חברת השמה. כאשר חתמתי על חוזה ההעסקה פספסתי סעיף האומר את הדבר הבא: "בחתימה על הסכם זה מצהיר העובד ומתחייב, כי לא יעבוד אצל לקוחות החברה במישריין ו/או מטעם ספק אחר במשך 12 חודשים ממועד סיום עבודתו בחברה". נכון לרגע זה, החוזה שלי שם אמור להסתיים בעוד שבועיים, והודיעו לי כי לא יחדשו את החוזה בעקבות קיצוצים. השאלה שלי היא כזו - מצאתי משרות פתוחות בחברה שאוכל אולי להתברג אליהן בעזרת המלצות מכלל לחברי הקבוצה והמנהלים שלי, אבל אז מדובר בהפרת הסעיף הנ"ל. כפי שהובא לידיעתי זהו סעיף שאסור להם לכפות עליי, ועל כן אני יכול ללכת לעבוד אצלהם ישירות.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
-
-
קראתי שרוצים להפריט את HOT ( תשתית ) לחברות הקטנות גלעד ארדן , אז יש מצב שאני ו HOT נצטרך להיפרד בקרוב ... אבל השאלה שלי היא כזאת : מה העוצמות שידור התקינות שלהם ? אצלי זה 56-57DB במקרה הטוב ויצא לי לגלוש ככה בגוגל וקראתי שהעוצמות צריכות להיות בין 60-72 יש לי מדי פעם לעיתים רחוקות פריזים כאלה ופעם אחת זה הגיע ל 52DB כל הנורות של ה VOD אינטרנט הכול דולק תקין השאלה אם בכל זאת צריך לשים מגבר ? צריך להזמין טכנאי ? או להשאיר את זה ככה ? רציתי להוסיף שזה ממיר HOT MAGIC ADB DOCIS לא HD והוא לא מקליט סדרות סתם דוגמא " היסטוריה למכירה " וצריך כל הזמן ללחוץ הקלט הקלט מעצבן אולי זה קשור לעוצמות או שאין קשר ? היה לי לפני זה YES הממירים שלהם טובים יותר הממשק לפחות התוכנה בהוט זה חרא…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם לפני חודשיים חבר שלי נתן לי לינק של אתר הימורים בחול שאפשר להמר שם בכאילו כדי להמר נדרשת הרשמה קצרה בה צריך לתת להם פרטים בסיסיים כגון שם כתובת וכרטיס אשראי לאחר ההרשמה אפשר לקנות קרדיטס כמה שרוצים והכל כאמור זה בחינם והכסף הוא וירטואלי והוא סתם משמש בשביל הכיף ובשביל להראות לחבריך שאתה יודע להמר הכל טוב ויפה ושיחקתי באתר ולפני שבועיים הגיע לי טלפון מהבנק שם אומרים לאמא שלי שהבן שלה הפקיד 20 אלף שקלים באתר הימורים ואמא שלי נכנסה לי לחדר בהיסטריה והתחילה לצרוח עליי ולא היה לי מושג מאיפה זה בא לי ניסיתי להסביר לה שהכל זה בכאילו ושזה בוודאי טעות של הבנק היום בבוקר הגיע לי מכתב של הויזה שבו אכן ראיתי שחויבתי על סה''כ 20450 שקלים מהאתר הימורים ועד עכשיו אני מנסה להשיג…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברים אני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ... ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע.. בתודה מראש ..
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונה של אריה בפוזה של רביצה , או לפחות הסבר על מה זה רביצה . תודה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שפה המקום לפרסם את הנושא אז סליחה מראש אם טעיתי. יש לי כרגע מנוי לאפל מיוזיק. אני כן מרוצה מהמגוון שאפל מציאה אבל התכנה מלאה בבאגים מעצבנים (אני משתמש בעיקר באפליקציה על מכשיר אנדרואיד אולי זה קשור) ושקלתי לעבור לספוטיפיי אחרי שעכשיו הם סוף סוף פועלים גם בארץ. השאלה שלי היא האם שווה לעבור? לא כזה אכפת לי לשלם על מנוי אם זה שווה את זה (ולמען האמת אם אעבור לספוטיפיי כנראה שאקנה משתמש פרימיום). ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי המבחר המוזיקלי ששתיהן מציאות, הבנתי שלאפל יש מבחר יותר מגוון והטעם שלי טיפה שונה וקשה לי למצוא לפעמים את האמנים שאני אוהב. בנוסף יש את העניין של עצלנות של למצוא ולהוריד שוב את כל השירים שאספתי במשך השנה האחרונה עם המנ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לרגל קניית שני SAMSUNG Spinpoint F3 שבו 1TB עולה 450 ש"ח (שהחייאנו והגיענו לזמן הזה אמן) רציתי להזכיר למה כולנו חיכינו בזמנים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
Its pretty hard or am i just suck ?? my first grade 65 and the second 55.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעבד סלרון 300MHz (סלוט 1) לוח של PCPartner מדגם BX99A זיכרון 64MB SDRAM 100MHz כרטיס מסך ATI Rage II AGP דיסק קשיח Seagate 6.5GB Ultra-ATA ספק כוח 200W ג'נרי כונן דיסקים במהירות 32X כונן דיסקטים בנוסף מסך ישן בגודל 15 אינץ', שחתכו לו את קצה החיבור לכרטיס מסך (אבל נמצא אצלי) וצריך לחבר אותו לספק כוח (אין לי אחד כזה). מה אתם ממליצים לעשות איתו (חוץ מלהחזיר לזבל וכל זה)?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-