כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע ממה נובע ההבדל במראה של GMAIL יש לי שתי תיבות באחת יש את המראה החדש (לא רשום ליד הסמל BY GOOGLE, ויש איקונים במקום מלל) ובשני את המראה הישן איך אפשר לשנות למראה החדש יותר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
מראש אני אומר, אני לא אוהד של הקבוצה (לא רואה כדורגל בכלל) מדובר פה על התערבות שלי עם מכר שהוא אוהד שלהם לגבי כרטיס המנוי אם יש למישהו כרטיס מנוי והוא יכול להראות לי איך הוא נראה או להפנות אותי לתמונה ברשת (כי לא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תמונה של תעודת יושר אם למישהו יש ויכול לצלם/למצוא באינטרנט , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. תודה רבה לכל העוזרים וגם לאלה שלא.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו' הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה. סליחה על הבורות.. ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם רציתי לדעת איך אני נרשם לGMAIL כי באתר אין אפשרות להירשם תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט ע-נ-ק! http://blogs.breezetraining.com.au/mickb/content/binary/award.swf
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
-
טוב איך התחיל החג הראשון בסדרה? אצלי היה טעים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום חברה יש לי מספר שאלות על השרות הזה אבא שלי מעוניין לפתוח עסק בחול זהו אתר אינטרנט שמציא משהו ללקוחות והתשלום הוא ככל הנראה יהיה באמצאות פאיי פאל עכשיו הבעיה היא שהם לא עובדים עם ישראל יש איזו שהיא דרך למשוך כסף מפאיי פאל עם אתה נמצא בישראל? שמעתי שצריך לפתוח חשבון בנק במדינה שפאיי פאל עובד איתה ופשות לעשות העברה בנקאית בן החשבון בחול לחשבון שלו בארץ יש עוד דרכים?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך קונים משם ואיך בדיוק זה מגיע אליי יש לזה משלוחים לכל העולם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם חשבתי לעצמי איך עובד המחשב, מה עושה כל חלק, איך החלק עובד? איך חיבור של כל המעבד, הכטיס מסך וכל החלקים יוצרים תמונה על המסך, וכו'.. מי שיכול להסביר לי איך המחשב עובד אני יודה לו מאוד זה ממש מעניין אותי.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/706/369.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet אייזיק אסימוב מפורש.. "מסקנות ראשוניות מהתקרית מלמדות כי לא נעשתה טעות אנוש"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להקליט היום שיחה שניהלתי עם בזק ושומעים מצוין את כל המענה הקולי. אבל כשהמוקדן עלה: הכל ציפצופים !!! אותו הדבר עם בזק-בינלאומי !
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כפיש כתוב בכותרת - פתחתי מדעה בטרייזון, רוצה לעדכן משהו - איך?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מקווה שלא פירסמו כבר.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות לטלפון שלי בבית מספר חסום זאת אומרת שאני יתקשר לטלפונים לא יראו את המספר שלי. השאה אם יש דרך אלקטרונית זאת אומרת לבנות או לקנות משהוא שמתחבר לטלפון על מנת שזה יעשה ולא על ידי חיוג לכוכבית כלשהיא. מישהוא יודע איך עושים את זה? תודה
-
- 16 תגובות
- 23k צפיות
-