כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12") גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו) חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
*צונזר ע"י מחבר הת'ראד* סיבה - צפי להשלכות הרסניות ברמות שלא ניתן לתאר.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
משום מה המנוע חיפוש נדפק ... כל חיפוש מביא לי תוצאות עלובות, ורושם לי Google Custom Search. זה כבר ככה מאתמול בערב, אני נאלץ להשתמש ב bing . איך מתקנים ? נ.ב יש דרך להכריח שימוש ב google.com לא google.co.il ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה הקבר האולטימטיבי לצרכן הישראלי: פנטיום 4 1900(לא אמרים שזה סוקט 423) לוח אם 845 מהיר. זכרון 256 מגה(לא אמרים זה PC133) כ.מסך Geforce 128MB Sis(מצמצמים את העובד שמדובר בכרטיס חלק יותר מMX400) כ.קשיח 40 ג'יגה גדול ומהיר(לא אמרים שזה NIKIMI 5400RPM שהיה פעם WD שנזרק מהמפעל) ארון קבורה מהודר ומפואר עם מאורר בספקץ כונן פלופי. כ.קול: 128bit 3D Sound O/B( לא אמרים שזה CODEC מסריח מובנה על הלוח). רמקולים 800WATT PMPO מסך SAMP 19" עומד בתקנים סינים מחמירים לריצוד אופטימאלי. מקברת ועקבר מקצועי + פד + כיסויים. חבילת בונסוים: דיסק מלא בדמואים מ95, התנכ הממוחשבף מרוץ אופנועים וכוכב כחול. אנטי וירוס(PC CILLIN שבא עם כל לוח אם, אפילו הקבריים). 5999 בלבד!!!!!!!!!!! טל"ח, ארון הקבורה …
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360268,00.html מי לדעתכם אחראי לדבר
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שפתחתי נושא כזה בפורום צבא אחר, אבל רציתי לקבל חוות דעת מקהל שפחות מצודד בתפקידים קרביים. אני מתגייס עוד כחצי שנה. אני בן יחיד עם פרופיל 97 וקב"א 54+. התמיינתי לכמה יחידות במודיעין עד שפתאום כל המיונים הוקפאו. כשאני מתקשר לשאול בנוגע לזה אני נענה בתשובה הטיפוסית "אם אתה מתאים זה יגיע כשזה יגיע.". במיוני טיס נפלתי בירפ"א. עירעור לא עזר. במנילה אני לא רואה שום תפקיד שמעניין אותי. התקשרתי לקד"צ לשאול למה לא קיבלתי במנילה פקח טיסה, הסברתי את המצב שלי שאני בן יחיד וההורים לא יחתמו לי לקרבי וקיבלתי תשובה שאי אפשר - כי אין לי פרופיל עורפי. כל המוטיבציה שהייתה לי להתגייס לצה"ל ירדה באופן חד לגמרי. אין לי אפשרות להגיע לתפקידי עורפיים שדורשים מיונים ואני לא א…
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
מסתבר כי לוח האם (EVGA 680i T1) שאני צריך ניתן למצוא רק בחנות בשם COM4U http://www.com4u.co.il/ אך באתר ZAP אין חוות דעת על החנות אחרי 2006, והם לא ענו לאימייל ששלחתי. אז, משהו מכיר או קנה בחנות מתישהו ויכול לומר לי אם כדאי לי לעשות את ההזמנה? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אבקה כשרה בעדיפות לחבילה קטנה להתנסות תקופה. אף פעם לא השתמשתי באבקות והייתי צורך בעיקר טונה .. נמאס מהטונות אז אני מחפש תחלופה אבקה בטעם סבבה במשקל קטן יחסית האימונים שאני עושה הם בסיסיים, ריצה ומשקולות בגדול.. תודה לממליצים
-
- 21 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי אולי יש ... בכל מקרה . יש ?!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט. אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...). ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב. בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע, אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...". כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיג…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה, נזרק לו הפנטיום 4 הותיק שהחזיק אותי תקופה לא רעה, והוא מפנה את מקומו למען מערכת מתקדמת. המחשב נקנה והורכב ביום שישי, חייבל ציין שמעולם לא לקח לי כל כך הרבה זמן להרכיב מערכת, השקעתי ביותר הפעם זה המפרט: Intel Core i5 750 @ Stock w/ Scythe Yasya Asus P7P55D EVO 2x2GB G.Skill ECO Edition DDR III 1600Mhz Intel 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Zotac GTX470 1280MB LG DVD±RW GH22LS50 x22 CoolerMaster CM 690 II Plus S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1600 RPM SeaSonic 750W Gold X-Series זה לפני שהתחלנו להרכיב: וזה התוצאה הסופית: וכל מה שהיה בין לבין ניתן למצוא כאן: http://www.facebook.com/album.ph…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-