עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. טוב אז ככה: יום חמישי יש לי בוחן על החומר ואני לא יודע כלום אבל כלום! המורה לא יודעת להסביר היא פשוט פותרת את התרגיל הלוח ובאותו זמן אתה צריך להקשיב להעתיק להבין בו זמנית. מישהו יכול להסביר לי לעזאזל איך אני פותר את זה? (זה עם מכנה משותף).

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי היום יום הולדת (בעוד 4 שעות ;D [נולדתי ב 6 בבוקר]) היום (בעוד 4 שעות) אני בן 15! (למה אין אפשרות לעוד סמיילים?) אני רוצה שמנמנים!!! ;D

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי ניכנסתי לוואלה שופ ומה אני רואה: הונדה קטנה, ראיתי אותה בפרסומת וחשבתי שהיא די גדולה (ואני יכול ליסוע בה) מי שרוצה את המיפרט המכני אז: HONDA

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Crazy Angel,

לא ידעתי איפה לשים את זה, הכי נראה לי מתאים פה. טוב אנשנושים סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי! אחרי חודש ארוך ומורט עצבים, הרגע הזה סוף סוף קרה. ד'א המחשב עוד לא מזהה את המצלמה, אני יסדר את זה ואז אתן לכם תמונות מתוך המחשב ושל העכבר. מפרט: A64 3500+ - מעבד. Point Of View 6800GT 256MB - כרטיס מסך. GeIL 1024MB DDR 400MHZ (2x512MB) Value Dual Channe - זיכרון. Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSNXP-939 - לוח אם. (בעע לא היה Msi K8n Neo2). מארז 475w. עכבר Logitech MX1000 אממ זה מה שחשוב אתם יכולים לראות למטה עוד פירוט. פירוט על המחשב בAIDA: פירוט בEVERST: ציון ב3Dmark05: ציון ב3Dmark03: האם המחשב יריץ HL2? העכבר שלי:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Da-Funk,

היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KoM,

פעם שנייה פעם שלישית גלידה...

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. בואו נעשה הצבעה קלה, כל מי שמעוניין ש ATHLON יהפוך להיות מנהל פורום, שיכתוב "אני"... בואו כולנו ניתן לו מתנה עקב גילו המופלג "זקן העדה" והעזרה הרבה שהוא מציע לכולנו בכל התחומים. זה מגיע לו, אז בשבילו הגיבו כמה שיותר. (מנהלים לתשומת לבכם באמת מגיע לו להיות מנהל)

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

מתי ייצא גיפורס 4 ומתי יצאו לוחות שתומכים ב agp8x???

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הנה הקבר האולטימטיבי לצרכן הישראלי: פנטיום 4 1900(לא אמרים שזה סוקט 423) לוח אם 845 מהיר. זכרון 256 מגה(לא אמרים זה PC133) כ.מסך Geforce 128MB Sis(מצמצמים את העובד שמדובר בכרטיס חלק יותר מMX400) כ.קשיח 40 ג'יגה גדול ומהיר(לא אמרים שזה NIKIMI 5400RPM שהיה פעם WD שנזרק מהמפעל) ארון קבורה מהודר ומפואר עם מאורר בספקץ כונן פלופי. כ.קול: 128bit 3D Sound O/B( לא אמרים שזה CODEC מסריח מובנה על הלוח). רמקולים 800WATT PMPO מסך SAMP 19" עומד בתקנים סינים מחמירים לריצוד אופטימאלי. מקברת ועקבר מקצועי + פד + כיסויים. חבילת בונסוים: דיסק מלא בדמואים מ95, התנכ הממוחשבף מרוץ אופנועים וכוכב כחול. אנטי וירוס(PC CILLIN שבא עם כל לוח אם, אפילו הקבריים). 5999 בלבד!!!!!!!!!!! טל"ח, ארון הקבורה …

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by com,

היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו) ***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי. יניב

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש עידכונים בנושא..?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , כנראה שהשתגעתי לגמרי , אבל אני הולך לעשות את זה והכל בגלל שגיא , שיאמר לזכותו שהוא שרף לי את הפיוז הניע אותי : כל מה שקשור למודינג , אוורקלוקינג , ומה לא , אבל לא חנות מחשבים . מה שעכשיו אני צריך זה שם : תציעו שמות , השם שיבחר , מי שיספק את השם הנבחר , יקבל מודינג על חשבון הבית , בגבול הטעם הטוב . משהו מעניין , לא נורמלי , קליט , ולא יודע מה .... מקסימום 2 מילים ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

הפנים האמיתיות של מנהלי הפורום יחשפו! :asthanos: ההודעה שנמחקה הופיעה כתגובה נוספת לטענה שלי שפורסמו דרייברים לא נכונים לסידרת כרטיסי הקול של קריאייטיב, סאונד בלסטר לייב. בהודעה ביקשתי שאם מפרסמים כתובת להורדת דרייברים לפחות שהיא באמת תכיל את הדרייברים המבוקשים ולא דרייברים מוטעים. הרי אחרי הכל, לא מדובר בגירסת בטא של הדרייברים אז ההורדה היא לא "באחריותי בלבד". כנראה ש"רוח הכלב/כלב הרוח" ראה בהודעה זו דבר שרצוי להסתיר מפני הקהל הרחב, או שהוא פשוט נוטר לי טינה על כך שעמדתי לצידו של את'לון בוויכוח שהתנהל כאן אתמול. גם אם זה לא אתה, מי שעשה זאת, בבקשה שיפסיק! תודה!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by iib,

<>

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by demonshlomo,

קבלו משהו נחמד: http://www.loungin.net/games/unreveal/unreveal.html זה משחק פלאש של סנייק שכל פעם שהוא אוכל אז מתחיל להיות חם..... ומה בנות עושות שחם להם?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.