עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chevy,

יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Electro,

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

אתמול הייתי במסיבה ועד עכשיו הצפצופים לא עברו לי... אף פעם זה לא נמשך כ"כ הרבה זמן [בד"כ זה איזה שעה- שעתיים] אני אוכל סרטים שנהיה לי נזק תמידי ושעוד מסיבה אחת ואני חרש...

4. היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by nemo9439,

כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

בעידודו של אלכס - אני פותח דיון "המשך" לדיון הקודם שפתחתי על נושא השירות הצבאי שלי (למעוניינים להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408313.0). אז העידכון הוא די פשוט ואני לא כ"כ יודע מה להרחיב: במהלך הזמן שחיכיתי לתשובה מנקח"ל/רופא תעסוקתי התחלתי כבר הליך אצל קב"ן וכיוון שראיתי שתשובה מבוששת לבוא ומצבי הבריאותי(בעיקר הפיזי) מדרדר - החללטתי לקצר תהליכים ולפנות שוב לקב"ן. בסופו של דבר הורידו לי פרופיל ל45 נפשי והוציאו אותי מהטכני. הביאו אותי לימ"מ(הבקום של חיל אוויר), שם הציעו לי תפקיד של מש"ק מחשוב בחיל. עברתי תחקיר לסיווג ביטחוני ואושרתי ראשונית(כלומר - האבחטת מידע של החיל אישרה אותי) לסיווג של סודי ביותר רק לאחר שעברתי "המשך תחקיר" = אבחון פסיכולוג…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  7. חבר שלי הגיע אליי עם מחשב נייד די איכותי שלא נדלק. אני בכוונה לא מציין את שם היצרן. המחשב נדלק רק עם האורות שהבהבו על המקלדת. לא הצלחנו להבין מה זה. אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה פשוט מראה על התקלה במחשב והתברר שהוא מסמן על תקלה בזכרון. הוצאתי רכיב זכרון אחד, לא עבד, הוצאתי את השני המחשב עבד כמו חדש. בלי קשר לתקלת הזכרון הוא גם התעצבן על זה שהסוללה של המחשב מתה לגמרי אחרי פחות משנתיים. לאחר שיח עם מוקד התמיכה של החברה אמרו לו להכניס את המחשב למעבדה שמעניקה שירות ליבואן ושהמחשב יהיה מכוסה באחריות. בגלל שחבר שלי רצה שיחליפו גם את הזכרון התקול הוא ביקש ממני להחזיר אותו. כך המחשב חזר למצב המקורי שלו של נדלק עם אורות מהבהבים. כשמסרתי את המחשב לתיקון אמרתי להם שיש בעית סוללה + בע…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by ToMeRv32,

איך הולך לכם?.. מישהו הצליח את 1 או 2?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by MishaK,

מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by J0n1,

אני מת מערב ובא לי לאכול משהו חלבי... אשמח למתכונים מהירים... איזה שדרוג לחביתה (קצת יותר מלהוסיף גבינה צהובה) או משהו קל ופשוט שאפשר להכין בבית (בלי חומרים מסובכים.. מקסימום מכולת) (אני לא אוהב טונה) תודה

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by DarK_NaF,

מכיוון שאתם נאלצים לראות בסוף כל הודעה שכתבתי חתימה - לפחות ניתן לכם לבחור איזו... [td][/td] [td][/td] [td][/td]

12. Started by תינוק22,

שלום , לא יודע אם אתם מכירים אבל ישנו פרפורמר יווני מפורסם ששמו Yanni , ולדעתי הוא מדהים ! , אתן לכם טעימה מאחת המנגינות המעודפות עליי : ממליץ לשמוע החל מ 2:07

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  13. לי זה לא בדיוק קומינה אבל עקב כך שאני לפני קנייית מחשב רציני חדש "חידשתי" את קשרי המשפחה שלי ויצא שאני משיג Z-5500 בסכום שלא תאמינו [xxx] פחות מ600 שקל :yelclap: מצטער אך אני לא יכול להשיג גם לכם .. בכל מקרה אם יש לך מקרה דומה שהשגתם דברים בממש זול שתפו!

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by etz,

שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by psychuil,

מדהים כמה פשוט וגאוני זה: http://www.rrrrthats5rs.com/games/dont-shoot-the-puppy/

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Arik.G,

תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת

19. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by redti,

אני עברתי את הצום בקושי רב כאבי ראש צמא בעיקר אוכל לא בעיה ושעמום!!! איך עבר לכם הצום אולי תתנו לי עצות איך זה יעבר בקלות לפעם הבאה?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

אם יש ענפים אחרים תציעו ואני אשנה אני אישית מת על כדורסל

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  23. היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום, אני יודע שאני משגע אתכם היום, שאלה שניה כבר, אבל הראשונה הייתה באמת בקטנה... יש שאלה שאני לא מצליח לפתור, בבקשה מי שפותר אז שירשום הסבר מובן, כיוון שאני לא באמת מבין את החומר הזה ברמה מספיק טובה (כי היו לנו רק 2 שעורים). תודה מראש ערן. עריכה אני ארשום את התרגיל שיהיה יותר ברור... בתרשים מתוארים במבט מלמעלה שני כדורים בעלי רדיוסים שווים, הנמצאים על משטח אופקי חסר חיכוך. כדור א שמסתו 0.3kg, נע במהירות של 3m/sec. כדור ב שמסתו 0.2kg נח. לפני ההתנגשות, היה המרחק בין מרכז כדור ב לבין מסלול התנועה של כדור א' (מרחק זה מכונה פרמטר התנגשות) שווב לרדיוסו של כל כדור (ראה תרשים). לאחר ההתנגשות נע כדור ב' במהירות שגודלה 1.2m/sec. הנח כי הכדורים אינם מפעילים כוחות חיכוך זה על זה.…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  25. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים