כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3110223,00.html LoL
-
- 47 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
חשבתי כל 570 של CASIO או של אופיס דיפו. נראה לי שהם אותו דבר. אני לומד תואר ראשון חשמל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חנויות אמאזון ברחבי הגלובוס מספקות לנו מבצעים מוגדלים ומורחבים, כמתאבן לקראת יום המכירות הגדול ביותר של העולם המערבי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש הצעות? עדיפות ליצירות לא קלות מדי ולא קשות מדי.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למי שכח בעוד כמה שעות מתחיל הפרק הראשון של העונה השלישית, הציפיה הורגת!! לאלה שרוצים להיות יותר ממוכנים יש פרק שמסכם את העונה הראשונה והשנייה, מספרו 00 רצוי לצפות בו לפני הפרק החדש, לרענן את הזכרון צפייה מהנה!
-
- 56 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה קורה?? נכנסתי לאתר rapidshare בכדי לקנות מנוי פרימיום .. בדקתי את האפשרות דרך " משווקים " , ובישראל מצאתי את האתר http://www.evgrapid.com/ שמעתסק עם העניין הזה שדרכו אפשר לקנות מנוי .. עכשיו כשאני נכנס לאתר תמיד kaspersky תופס טרויאן או ש IE8 אומר שזה אתר PHISHING ולא אמין .. מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לברר מי בדיוק היצרן אם כתוב שזה מיוצר ע"י יצרן מספר כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי אתמול מסך Sumsung מדגם p2370ms . בניגוד לטלוויזיה הישנה שהייתה לי, שמנה וגדולה כזאת (כמו CRT), למסך הזה אין חיבו לאנטנה חיצונית. אני גם לא רואה שום אופציה לבצע "סריקת ערוצים" או לעבור למצב טלוויזיה כלשהו. אין לי בבית כבלים ולכן אין לנו ממירים. האם אני חייב לחבר אליה ממיר כדי לקלוט ערוצים 1/2 למשל? תודה, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
איך אני מתמודד עם שאלה עם משוב שכזה שהולך לי על 2 המגברים ביחד ??? אני יודע שזהו 741 כנראה משווה עם מתח 0, והשני אינטגרטור שהופך ריבועי למשולש ... איך פותרים את זה??????? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה הכי משתלם לפתוח חשבון בנק לצעירים.. מבחינת הכל מתנות הטבות וכו... ואם איפשר לפתוח חשבון לבד? אני בן 16.5 ויש לי תעודת זהות.. תודה לכל מי שיענה לי..
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-