כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
-
היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי היה לי ממש ממש (ממש) משעמם אז נכנסתי לכל מיני דברים עתיקים בוואי נט ואיכשהו מצאתי את האתר הזה.. אני לא מבינה יותר מידי במחשבים, פחות או יותר להפעיל סימס או להוריד סרטים מהקאזה אבל בכל זאת נכנסתי לפורומים ואתם נראים לי די אחלה אז סך הכל נראה לי שאני אסתדר פה שבת שלום! ד"א לי קוראים עינב. מי אתם?
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה בחפיסה יש 52 קלפים שמתחלקים ל4 קבוצות בכל קבוצה 13 קלפים, הממוספרים מ1-13. הקלפים מחולקים ל4 קבוצות ירוקים אדומים שחורים וכחולים יש שני שאלות 1.מה ההסתברות שסכום 2 הקלפים שמוציאים יהיה 26 2.מה ההסתברות ששתי הקלפים יהיו אדומים מה ההתסברות ששתי הקלפים שמוציאים יהיו באותו הצבע אנשים תנו לי דרכים לפתור ופיתרונות אבל חשוב לי מאוד איך פתרתם תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך אני מתמודד עם שאלה עם משוב שכזה שהולך לי על 2 המגברים ביחד ??? אני יודע שזהו 741 כנראה משווה עם מתח 0, והשני אינטגרטור שהופך ריבועי למשולש ... איך פותרים את זה??????? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי. לאחרונה אני מתחיל לקבל כל מני הצעות הזויות של אנשים שאני עשוי להכיר. כל מני משתמשים ערבים, אבל זה התחיל לעבור את הגבול כשבתמונות שלהם הם מצולמים עם חיות שצדו והרגו או סתם כך עם נשקים וכו. אין לי מושג איך פייסבוק החליט שהם מתאימים לי לחברים. השאלה שלי איך אני מבטל את זה או את החלק הזה בדף שאני לא אראה את הזוועות האלה יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!
-
הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?
-
- 49 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קראתי שרוצים להפריט את HOT ( תשתית ) לחברות הקטנות גלעד ארדן , אז יש מצב שאני ו HOT נצטרך להיפרד בקרוב ... אבל השאלה שלי היא כזאת : מה העוצמות שידור התקינות שלהם ? אצלי זה 56-57DB במקרה הטוב ויצא לי לגלוש ככה בגוגל וקראתי שהעוצמות צריכות להיות בין 60-72 יש לי מדי פעם לעיתים רחוקות פריזים כאלה ופעם אחת זה הגיע ל 52DB כל הנורות של ה VOD אינטרנט הכול דולק תקין השאלה אם בכל זאת צריך לשים מגבר ? צריך להזמין טכנאי ? או להשאיר את זה ככה ? רציתי להוסיף שזה ממיר HOT MAGIC ADB DOCIS לא HD והוא לא מקליט סדרות סתם דוגמא " היסטוריה למכירה " וצריך כל הזמן ללחוץ הקלט הקלט מעצבן אולי זה קשור לעוצמות או שאין קשר ? היה לי לפני זה YES הממירים שלהם טובים יותר הממשק לפחות התוכנה בהוט זה חרא…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונה של אריה בפוזה של רביצה , או לפחות הסבר על מה זה רביצה . תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, השנה סיימתי לימודי הנדסת תוכנה והתחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך חברת השמה. כאשר חתמתי על חוזה ההעסקה פספסתי סעיף האומר את הדבר הבא: "בחתימה על הסכם זה מצהיר העובד ומתחייב, כי לא יעבוד אצל לקוחות החברה במישריין ו/או מטעם ספק אחר במשך 12 חודשים ממועד סיום עבודתו בחברה". נכון לרגע זה, החוזה שלי שם אמור להסתיים בעוד שבועיים, והודיעו לי כי לא יחדשו את החוזה בעקבות קיצוצים. השאלה שלי היא כזו - מצאתי משרות פתוחות בחברה שאוכל אולי להתברג אליהן בעזרת המלצות מכלל לחברי הקבוצה והמנהלים שלי, אבל אז מדובר בהפרת הסעיף הנ"ל. כפי שהובא לידיעתי זהו סעיף שאסור להם לכפות עליי, ועל כן אני יכול ללכת לעבוד אצלהם ישירות.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-