כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אתמול הייתי במסיבה ועד עכשיו הצפצופים לא עברו לי... אף פעם זה לא נמשך כ"כ הרבה זמן [בד"כ זה איזה שעה- שעתיים] אני אוכל סרטים שנהיה לי נזק תמידי ושעוד מסיבה אחת ואני חרש...
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
Yo mama's so big her belly button's got an echo. Yo mama's so fat her blood type is ragu Yo mama's so black when she puts lotion on her legs it looks like she has on leather pants Yo mama's so black when the police shot at her the bullets came back for flashlights Yo mama's so tall she did a push-up and burned her back on the sun Yo mama's so tall when she tripped over on 4th Ave, she landed on 12th Yo mama's so tall, if she did a back-flip she'd kick Jesus in the mouth. Yo mama's so tall, she did a back-flip and kicked Jesus in the mouth. Yo mama's so old and stupid she knew the Virgin Mary when she was 10 and said, "Li'l Mary will never amount to anything". Yo mama's so…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יצרנית סדרת GTA מאשרת: Grand Theft Auto VI יושק בסתיו 2025, אך המחיר הצפוי מעורר דאגה בקרב שחקניםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן . בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק . אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף . השאלה שלי זה מה צריך להחליף ? את הבית שלו ? או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
התרגיל הוא כזה בחפיסה יש 52 קלפים שמתחלקים ל4 קבוצות בכל קבוצה 13 קלפים, הממוספרים מ1-13. הקלפים מחולקים ל4 קבוצות ירוקים אדומים שחורים וכחולים יש שני שאלות 1.מה ההסתברות שסכום 2 הקלפים שמוציאים יהיה 26 2.מה ההסתברות ששתי הקלפים יהיו אדומים מה ההתסברות ששתי הקלפים שמוציאים יהיו באותו הצבע אנשים תנו לי דרכים לפתור ופיתרונות אבל חשוב לי מאוד איך פתרתם תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שהיתי קטן אהבתי את מסע בין כוכבים אבל לא הבנתי הרבה ולאחרונה ביגלל בצורת חמורה בטלויזה אני משלים גיקיות ורואה את כל העונות של וויגר(או איך שכותבים) את הדור הבא אהבתי וגם וויגר נחמדה בימיוחד ביגלל שיש הרבה פעולה ואפקטים יפים את חלל עמוק לא אהבתי ממש מרדים אז רציתי ליבדוק מה ליראות אחרי שאני יגמור את וויגר והלכתי לYOUTUBE ליבדוק איך הסידרה הישנה http://www.youtube.com/watch?v=2TSMw04JnXo&search=Star%20Trek (אני יודע שזה מיסרט כניראה) ולהגיד לכם תאמת לפי זה בא לי קצת נוסטלגיה אני לא יודע יש משהו מיוחד בSTAR WARS הישנים בצוות לעינין וכניראה גם במסע בין כוכבים הישן אולי זה השחקנים אולי זה דברים אחרים אבל יש לי חשק ליראות את זה מה לעשות אני מהאנשים שמעדיפים זהו זה ע…
-
- 70 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לי זה לא בדיוק קומינה אבל עקב כך שאני לפני קנייית מחשב רציני חדש "חידשתי" את קשרי המשפחה שלי ויצא שאני משיג Z-5500 בסכום שלא תאמינו [xxx] פחות מ600 שקל :yelclap: מצטער אך אני לא יכול להשיג גם לכם .. בכל מקרה אם יש לך מקרה דומה שהשגתם דברים בממש זול שתפו!
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, החל מטרד חדש עם גוגל: כאשר אני מנסה להתחבר לחשבון שלי ממחשב אחר, גוגל כופה אימות טלפוני: הדבר מונע או מקשה עלי להכנס לחשבון גוגל שלי ממחשבים אחרים, כיוון שאין לי כל חשק להתעסק עם הטלפון שלי בשביל זה. ואני לא רוצה גם להזין בלי סוף את הנייד שלי בגוגל. איך נפטרים מהדרעק הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות. קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת. אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי. כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי. אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלח…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היה לי ממש ממש (ממש) משעמם אז נכנסתי לכל מיני דברים עתיקים בוואי נט ואיכשהו מצאתי את האתר הזה.. אני לא מבינה יותר מידי במחשבים, פחות או יותר להפעיל סימס או להוריד סרטים מהקאזה אבל בכל זאת נכנסתי לפורומים ואתם נראים לי די אחלה אז סך הכל נראה לי שאני אסתדר פה שבת שלום! ד"א לי קוראים עינב. מי אתם?
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-