עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lion03,

עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אם נהג נוהג תחת השפעת אלכוהול ונכנס באוטו מאחורה ( ברמזור) מה עושים לו ? כאילו לא משהו רציני , בלי נפגעים רק טוטאל לוסט לרכבים , הוא עכשיו בתחנה ואני רוצה לדעת מה עלול לעלות בגזר דינו ...

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by J0n1,

אני מת מערב ובא לי לאכול משהו חלבי... אשמח למתכונים מהירים... איזה שדרוג לחביתה (קצת יותר מלהוסיף גבינה צהובה) או משהו קל ופשוט שאפשר להכין בבית (בלי חומרים מסובכים.. מקסימום מכולת) (אני לא אוהב טונה) תודה

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by rastarafi,

מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by composite,

שלום, אני מתכנן מבצע ניקוי למחשב. הכוונה היא לכל רכיב (מעבד, גופי קירור, כרטיס מסך ועוד), כל כבל, ואת כל המארז. ב- "מבצע" יכלל גם כל הציוד ההיקפי לסוגיו (עכבר, מקלדת). במה כדאי להשתמש לניקוי יסודי? יש לי אלכוהול 70%, מטליות נייר, אני אקנה גם ספריי אוויר דחוס... תודה

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי היום (31.8.04)זה היום האחרון ( :'() של החופש :'( :'( :'( אז אני מחפש מה אפשר לעשות היום, אני צריך שתעזרו לי למצוא מה לעשות באזור ת"א. לכל מי שיש הצעה שיאמר אותה בבקשה!!! אני ממש שזה היום האחרון אני יכול :2gunsfiring: :itschy: את המורות!!!! אז מה אני יכול לעשות, לא מצאתי משהו מעניין בתודה מראש Install

• 60 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

13. אני נתקל במצבים שאני מגיע לפרמט מחשב של חברים וכנראה הטכנאים שהם תיקנו אצלהם פעם את המחשב החליטו לשים סיסמא על הביוס וכך לגרו להם לחזור ולתקן רק אצלם הבעיה יותר חמורה שזה קורה במחשבים ניידים.. מה אתם חושבים על המצב הזה!?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by MishaK,

Yo mama's so big her belly button's got an echo. Yo mama's so fat her blood type is ragu Yo mama's so black when she puts lotion on her legs it looks like she has on leather pants Yo mama's so black when the police shot at her the bullets came back for flashlights Yo mama's so tall she did a push-up and burned her back on the sun Yo mama's so tall when she tripped over on 4th Ave, she landed on 12th Yo mama's so tall, if she did a back-flip she'd kick Jesus in the mouth. Yo mama's so tall, she did a back-flip and kicked Jesus in the mouth. Yo mama's so old and stupid she knew the Virgin Mary when she was 10 and said, "Li'l Mary will never amount to anything". Yo mama's so…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by BedB0y,

נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by UponTheRose,

מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by dino,

הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by D@rk3y,

איך הסדרה? אפשר תקציר קצר בלי להרוס לי? (לא ויקיפדיה) לאיזו סדרה היא דומה? כמה פרקים היו עד היום? אני שוקל להתחיל לראות

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by SheZiF,

שעות הבחינה: שאלון 001: 18:00 שאלון 002: 15:30 שאלון 003: 13:00 שאלון 004: 18:00 שאלון 005: 15:30 שאלון 006: 13:00 שאלון 007: 18:00 אורך המבחן כ-שעתיים. לא לשכוח להביא מחשבונים.

• 52 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by eliranl,

ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.