עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yossi21,

אני מכיר רק אתר אחד - http://wallpaperswide.com אשמח להכיר עוד הרבה אתרים טובים כאלה. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…

• 47 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. היי! אני מניח שלא כולם פה כבר בגיל הזה אבל אולי חלק שמעו סיפורים או איכשהו יכולים להגיב מנסיון הסובבים אותם.... לאחרונה אני בסערת מוחות אדירה!אני צריך לבחור כבר משהו ללמוד ולהרשם [כי אני כבר בן 24],ואני לא יכול להחליט! יש בי את הצד הטכני,אך גם צד יצירתי. קיבלתי המלצה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול "כי זה מקצוע טוב ויש לו ביקוש",אבל עדיין לא הצליחו להסביר לי מה זה בכלל אפילו. לימוד המקצוע נשמע די משעמם וקשה...הרבה מתמטיקה סטטיסטיקה ופיזיקה... שזה לא בשמיים...אבל לא בדיוק ה cup of tea שלי... המליצו לי ללכת על זה בגלל שיש ביקוש והמשכורות טובות[?]...אבל אני מהסס.. אני לא יודע אם אוכל לסחוב 4 שנים במקצוע שאני לא הכי נמשך אליו... אולי אוכל לעבור ולהתמודד איתו אבל לא יודע אם הוא יספק…

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by yanushka,

לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by BedB0y,

נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by SaberWolf,

משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. לדעתי האישית, Dream Theater - Scenes From A Memory. פשוט שלמות מוזיקלית. לפי גיליון בלייזר דצמבר 2003 שקראתי אתמול (חח- אין תקציב), גולשי ynet בחרו ב-Dark Side Of The Moon של פינק פלויד. בכל אופן, יהיה מעניין לדעת מהי דעתכם (ללא סגנון מסוים), וכל אלבום יהיה גם בגדר המלצה למשתמשים האחרים, אז יאללה, תנו בראש..

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Xilver,

אני מניח שזה רק לי? למה?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. או שעלי לבצע פעולות-עזר כגון אכילת מזון מסוים, אימונים ספציפיים..? מה אתם אומרים, רבותי?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by klayton,

http://www.wimp.com/dognightmare/

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Alex89,

האם יש כאן אנשים שיודעים אם בבסיס בגבעתיים (בסיס מודיעין) מתעסקים בתיכנות ומה עושים שם בכלל? אני מבקש לא לכתוב פה דברים מיותרים הכי טוב לשלוח לי בהודעה פרטית מסנג'ר או אימייל ונדבר בעזרתו.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. ..........

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by burnskull,

שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Access Denied,

אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by DIPSET,

היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by J0n1,

טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by n00kie,

אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים