כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מחפש המלצות על שירים\אלבומים\אמנים שיעשו לי את הלילה. בינתיים אני שומע Norah Jones שאני הולך לישון בשילוב עם Rob Costlow - Solo Piano באלבום החדש שלו - Woods of Chaos מאוד כיף ומרדים לשמוע על ווליום מינימאלי. תתחילו להמליץ! ובבקשה על תכניסו פה טראנסים וכל מה שבפירוש לא נכנס לקטגורית מוזיקה מרדימה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום טוב, רצוי באיזור גוש דן והשרון, עם מבחר טוב של ספרי מחשבים (פלאש ליתר דיוק) בעברית ואנגלית. תודה .
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כל שלום, אוקיי אז ככה, לפני מס' ימים הגעתי לשלישות בר"ג כאשר בידי צו הצבה מהבט"ר לתחילת קורס מר"מ (מנהל רשת מחשוב). איך הגעתי לתקפיד ?! אז ככה .. ממש כחודש לפני הגיוס לצה"ל התגלתה בעיה רפואית אשר שינתה את כל הסיפור וגרמה להורדה בפרופיל. נפסלתי אוטומטית מקרבי (שייטת 7 שאליה הייתי ממויין) ומפאת חוסר הזמן לפני הגיוס פספסתי בעצם את כל המיונים לתפקידים העוסקים במחשבים. לאחר שיחה עם קצין המיון בבקו"ם ביום הגיוס ביקשתי תפקיד כלשהוא הקשור לאשכולות המחשוב. הצגתי בפניו העתק של תעודת הבגרות בצירוף מכתב המלצה מהתיכון על כך שסיימתי 5 יח"ל במחשבים בהצטיינות ויצאתי .. בסיום הטירונות קיבלתי את הצו ואכן הגעתי לשלישות בר"ג לתחילת הקורס. כאשר הגעתי יצאה אליי רמ"ד שלישות (קצינה בד…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה ליוצאי יחידות פלס"ר או מישהו שמשרת כרגע בפלס"ר או סתם מישהו שיודע.. איך היציאות ביחידות פלס"ר של הגדודים ? אם להיות ספציפי יותר פלס"ר גבעתי אבל אני מאמין שהפלס"ר בגבעתי , נחל וגולני יוצאים באותה מתכונת. שמעתי שיש יציאות טובות יותר משל ח"ירניקים אני יודע שזה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו לפני שאני מתגייס למקום כזה אבל זה חשוב לי.. חלק מזה שאני רוצה להיות שם זה התנאים. אז אם מישהו יכול לספר לי קצת מניסיונו האישי או מחברים שלו קרובי משפחה וכו' אני אשמח ... תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הדלפה דרמטית מתוך השרתים של החברה מאשרת סופית את קיומו של ה-Arc B770, ממקמת אותו במסלול התנגשות ישיר מול ה-RTX 5060, ומציבה סימני שאלה בוערים לגבי המחיר שיקבע את גורל הקאמבקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לחבר שלי היה מחשב ישן שלא עבד כבר שלוש שנים, אז הוא החליט לנתח אותו. באתי אליו וחשבנו לנסות לפרק את כל החלקים מהמארז, לנקות את כל החלקים מאבק ולחבר על קרטון רק את החלקים הנחוצים כדי לבודד משתנים. אחרי שחיברנו הכל וראינו שזה עובד (היינו בשוק) חבר שלי שאוהב לתכנת חשב להורד אליו Manjaro (סוג של לינוקס) ולהפוך את המחשב לשרת לבית שלו וגם למחשב ניסויים. הוא מתכנן להריץ עליו כל מיני מערכות הפעלה מבוססות יוניקס, לקמפל אפליקציות שהוא יוצר ועוד. הנתונים של המחשב: פנטיום עם שתי ליבות שרץ במהירות של 2.7GHZ שתי גיגה ראם DDR2 לוח אם של gigabyte 320 גיגה HDD …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם היה נסיון איתם
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
NVIDIA הודיעה על השדרוג המשמעותי ביותר בתולדות שירות הגיימינג בענן GeForce NOW, שיספק למשתמשים ביצועים מהירים מתמיד ברמה של GeForce RTX 5080, יתמוך ב-DLSS 4 Multi Frame Generation ויציג איכות תמונה "קולנועית" – מבלי להעלות את מחיר המינוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לטעמכם? לדעתי הוא מוסיף המון לאתר וכולל גם כפתור בצד לצפיה בטריילר. האם אתם אוהבים את HWzone צבוע בצורה כזאת ותרצו לראות עוד בהמשך? (בלי קשר לכל מיני Events)
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18.. א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור... מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך בודקים על אמת את הIQ שלך תודה
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com ) נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט . תודה מראש .
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-