כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
גוגל אדס מטרידה אותי בפורום. האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חברים מישהו פה עבד או עובד כמלצר בקייטרינג ? אני מחפש עבודה עם גמישות מבחינת ימים ושעות. הבנתי שמקבלים את הכסף בסוף כל יום עבודה, איך השכר ? איך הטיפים יחסית לעבודת מלצרות במסעדה ?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום , יש לי שאלה ליוצאי יחידות פלס"ר או מישהו שמשרת כרגע בפלס"ר או סתם מישהו שיודע.. איך היציאות ביחידות פלס"ר של הגדודים ? אם להיות ספציפי יותר פלס"ר גבעתי אבל אני מאמין שהפלס"ר בגבעתי , נחל וגולני יוצאים באותה מתכונת. שמעתי שיש יציאות טובות יותר משל ח"ירניקים אני יודע שזה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו לפני שאני מתגייס למקום כזה אבל זה חשוב לי.. חלק מזה שאני רוצה להיות שם זה התנאים. אז אם מישהו יכול לספר לי קצת מניסיונו האישי או מחברים שלו קרובי משפחה וכו' אני אשמח ... תודה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3110223,00.html LoL
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1182517987/70653/ לבכות עכשיו או אחר כך ? :'( :'( :'( יש להם מחזור של 30 מיליון שקל נקי בשנה לא נורא פחות מיליון עלק מכה כואבת לא מדגדג אותם אפילו מייקרוסופט זאת חברה ממש טיפשה כמו היס"מ - יחידה סופר מטומטמת של המשטרה .
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הלא הוא בכבודו ובעצמו... (ולמתקשים: R0ckF0rD) אז... המון מזל"ט, אושר עושר יושר וכושר (אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה מכיתה ג' ;D), כבישים פתוחים בלי גברות שוטרות (), וזמן פנוי להגיע כבר ל-197 ולהמשיך :DJsmile: בשקט קצת שמנמנים, כי בכל זאת, מסורת... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: + וקצת ג'אנק and may the Quality never leave
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-