כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך משיגים קופון של גוגל adwords בחינם? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני בתור אזרח ישראלי בלי עסק, יכול לשלם לתלתיסת בחו"ל על עבודה שהוא עושה בשבילי? יכול להיות שבפאי פאל הם כבר מחשבים שאת המיסים אוטמטית, אבל מה אם הוא לא יכול לקבל פאי פאל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כפי שאתם רואים בפרופיל שלי אני מתחת לגיל 18 (עוד מעט 18) ויש לי 2 שאלות: 1) המעסיק שלי לפעמים (פעם ב...) מעסיק אותי מ-12 בלילה ומעלה... האם זה נקרא שעות נוספות? כלומר הוא צריך לשלם לי 150%? 2) אחרי כמה שעות הוא צריך לשלם לי 150%? אם בכלל....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איפה שכל רושמים משפטים חכמים כאלא....
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
כלומר אם אני מכניס לינק רגיל COPY&PAST http://www.zap.co.il/ ואני רוצה לשנות לו שם? איך אני עושה את זה? כאשר אני מכניס את הקישור דרך כפתור הכנס קישור הוא נהיה פשוט כחול אבל אני לא רואה את ההתחלה של URL= וכו'... http://www.zap.co.il/ לפני ששדרגו את הפורום (כן, עבר כבר הרבה זמן) היה אפשרי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא איך. עדכון: מצאתי שאפשר לעשות את זה אחר כך ע"י עריכה, האם יש דרך ישירה לשנות שם ללינק?
-
- 2 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשנות את כתובת המייל שלי באתר אבל אני לא מוצא איפה עושים את זה - בעריכת הפרופיל זה לא מופיע. האם זה בכלל אפשרי, ואם כן - איפה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר להתחשמלות, זה קשור לרעיון שיש לי כבר הרבה זמן (לא מזוכיסטי כמו שזה נשמע) . אם אני יקבל זרם חשמלי חזק לכף היד לכמה עשיריות השנייה. איך אני ירגיש את הזרם? רק באזור כף היד או שהוא ישפיע על כל הגוף? ואיך זה ירגיש כמו דקירה\צריבה במקום מסוים או משהו שמרגישים בכל הגוף? אני יודע שאלה שאלות קצת מוזרות אבל בכל זאת... תודה.
-
- 25 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/33085/video/R/CFD_1002/ אני יודע למה זה לא עובד!, לא חיברנו אותו! :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה אני רושם פה בפורום בשביל להוסיף לטקסט כלשהוא קישור ? כלומר במקום שיופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php יופיע קישור שיקשר לכתובת ההיא ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך בדיוק הם בוררים את השמות שענו נכונה ומגרילים ביניהם? דבר שני, אני רואה שכל פעם מציינים את השם הפרטי ושם המשפחה של מי שזכה בעברית. איך הם יודעים מה שמו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה לאלה שעבדו בחברה אירופאית באירופה (בלי קשר לישראל) או מכירים את הנושא- איך מתייחסים לאנשים שאומרים שהם היו בצה"ל? הבנתי שהתדמית שלנו לא משהו בעינייהם ובקנדה אפילו שואלים שאלות כמו האם הרגתה פעם מישהו חח ושלא תבינו לא נכון אני מאוד בעד גיוס, כי תאכלס בלי צבא אין לנו מדינה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים אני חייב את עזרתכם איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה( שתאריך ביום רביעי לכיתות י.) איך מתכוננים למבחן כזה גדול שיש עליו המון חומר ללמוד ולזוכר בעל פה. אני ממש חייב את עזרתכם, יש לי רק את יום ראשון, שני ושלישי ללמוד!. אני מצטער על זה שלא למדתי לפי זה, אבל ככה יצא ואני דפוק, אני יודע. יש לי סיכוי להצליח במבחן, בבקשה תגידו לי שכן. ואיך מתמודדים עם כל החומר הזא!!?? :-[ :-[ :'(
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שבוע הבא טסט לרשיון מסוג B באיזה גישה באים לטסט? על מה שמים דגש? יש לטסטרים מחוון שאומר על מה לפסול ? איפה אפשר להשיג אותו? אשמח לשמוע דעות , חוויות והערות של בעלי ניסיון. תודה בן
-
- 24 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי ח'ברה זה נושא רציני , אני מבקש רק מי שיש לו נסיון או משהו לעזור שיכתוב...תודה. איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? הייתי בדייט עם בחורה ולא היה קליק וממש נעלבתי כזה. אני מרגיש דחוי וזאת הרגשה כואבת להיות דחוי. אף פעם לא הרגשתי משהו כזה בחיים שלי. אני בן 23 - תכף 24 , ואני ביישן כזה עם בנות. זה לא שאני מכוער , או חנון או משהו. הבנות היחידות אבל שהייתי איתם בקשר בחיים היו מהתיכון , או מהצבא או ממקומות עבודה. כלומר בחורות שקודם הכרנו פיזית כמה חודשים ורובן התחילו איתי ראשונות כי אני ביישן. אבל אני תכף בן 24 ובתכלס אף פעם לא הזמנתי בחורה לדייט או משהו. אפילו שנגיד בנות נתנו לי טלפונים התביישתי להתקשר. כאילו אני חי כזה בבועה שלי , וככה אני גם לא נותן לעצמי להפגע. וגם לרוב הבנ…
-
- 48 תגובות
- 8.7k צפיות
-