עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by AsD[eyal],

מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by TNT2009,

זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. כן, זה קורה שוב - רוקסטאר מודיעה על דחייה נוספת של המשחק המצופה ביותר בעולם. אתם לא תאמינו כמה זמן עוד נצטרך לחכותלכתבה

5. שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by J0n1,

רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by R9547655G,

שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Makaveli_iL,

האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by No_Man,

בשעת לילה מאוחרת, שבדיוק דיברתי עם כמ חברים ושאלתי אותם אם הם הצליחו להשיג עבודה ליום הבחירות הקרוב. ובנימה של צחוק, עלה הרעיון של לפתוח באסטה כלשהי של מאפים באזור של בתי הספר בהם מתקימות הבחירת. ואז חשבתי על זה בראש שוב, זה דווקא היה נשמע הגיוני. אז מה דעתכם ? בדר"כ בבתי הספר היסודיים שים בהם בחירות, הכל שם מפוצץ באנשים, שלפעמים מחכים שם לא מעט זמן. וגם יש את האנשים שעובדים שם. אז יש טעם לנסות להריםשם איזה באסטה קטנה של שתייה + מאפה כלשהו ? כי זה דווקא נראה לי יעזור להרבה אנשים :-\ אז מה אתם אומרים ? אין ל משהו אחר לעשות באותו יום (יש חופש) אז לא יזיק לנסות ? ואם יש איזה מוצר שאתם חושבים שימכר יותר טוב, תגידו.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Arik.G,

תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by CyberBot,

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. ת'רד לינקים לאתרים מעניינים | מצחיקים | מוזרים | דפוקים שתפו שתפו

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by alexbmw,

כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com ) נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט . תודה מראש .

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. זה מה שהחלטתי לבחור שנה הבאה, מישהו למד את המקצוע רובוטיקה ויודע איך הוא ? אני עוד בהתלבטות אם להוריד מקצוע אחד (רובוטיקה) בשביל לצמצם קצת שעות מהמערכת העמוסה שתיהיה לי... מה אתם אומרים ? המקצוע רובוטיקה ממש קל ואני אוהב אותו אבל אפשר ללמוד אותו רק עם עוד מקצוע אחד ולא לבד...באסה ! בקיצור אני עוד בהתלבטות...תנו עצות

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by michaelsko,

אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

אז העורך הראשי שלנו חוגג היום יום הולדתו מזל טוב דן, בטקס אינדיאני עתיק, שמנמנים רוקדים על שמך לסימול צ'ונגיותך שגדלה לה בשנה נוספת: :funn: :funn::funn: :funn::funn::funn: :funn::funn: :funn: :funn: Minimizer ואחד לשנה הבאה

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. NVIDIA הודיעה על השדרוג המשמעותי ביותר בתולדות שירות הגיימינג בענן GeForce NOW, שיספק למשתמשים ביצועים מהירים מתמיד ברמה של GeForce RTX 5080, יתמוך ב-DLSS 4 Multi Frame Generation ויציג איכות תמונה "קולנועית" – מבלי להעלות את מחיר המינוילכתבה

23. Started by galsko,

מי אתם אומרים יותר טובה skypc הוא tms

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין) תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין)

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים