עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Lirux,

לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Nahum2,

bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Omerole,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3110223,00.html LoL

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

למי שכח בעוד כמה שעות מתחיל הפרק הראשון של העונה השלישית, הציפיה הורגת!! לאלה שרוצים להיות יותר ממוכנים יש פרק שמסכם את העונה הראשונה והשנייה, מספרו 00 רצוי לצפות בו לפני הפרק החדש, לרענן את הזכרון צפייה מהנה!

7. היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Guy King,

שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אז ככה, זוהי תוכנית של גיא מרוז (מ"בולדוזר") שבאה ללמד אותכם איך להיות משקיעים סולדים (נבונים). הנה תקציר על מה התוכנית, היה היום כבר את הפרק הראשון אבל לא נורא נשאר עוד 3 פרקים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3921 בתוכנית הזאת תלמדו איך להשקיע את הכסף בכל מיני דרכים על מנת להכפיל/לשלש את הכסף שלכם. אז מה זאת בעצם מנייה? בקישור שלפניכם נותנים לכם מידע על "מה היא מניה?", "איך להרוויח?" וכו'.... http://www.bursa4u.com/index.php?tutorial=page06&group=how_to_start תלמדו טוב טוב ותפנימו, אנשים לומדים ומצליחים לעשות כסף, אל תשקיעו הכל, תשקיעו רק חלק לפחות... אבא שלי השקיע במניה מסויימת והרוויח הרבה, בחצי שנה עלייה של 109%. זאת אומרת כל חצי שנה מוכפלת לכם הסכום…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by OvOnoob,

שלום חברים. קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק. בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה. היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש. "הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410965,00.html אני מקווה מאוד שזה כולל מסכים\מחשבים\וקונסולות בכל מיקרה הגיע הזמן שאולמרט יעשה משהו טוב סוף סוף :lol:

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by iakovl,

כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?

15. Started by Mr.Pepo,

שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:

17. Started by theone89,

אני בניפקדות של 36 יום ואני רוצה לדעת כמה ימי כלא או ריתוק אני יכול לקבל ? אני יודע שמג"ד יכול להביא עד 28 ימי כלא ומח"ט יכול להביא אפילו חצי שנה כלא אבל אין סיכוי שישלחו אותי למשפט אצל המח"ט נכון ? אני משרת בכיפר גדוד שמשון פלוגת פלחוד ודיי קשיים איתנו עם עונשים מי הסוג הזה, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל על זה ?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין) תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין)

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by liiight,

הבאג: ההוכחה שזה פיצ'ר: יצאו תותחים EA, אין מילים בכלל!!!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעים אדום,כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם... אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by SaberWolf,

משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.