כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב! היום בשעה 02:30 לערך, היתה בבניין שלי הפסקת חשמל (בכל הבניין) בדיוק באמצע משחק אונליין סוער. המחשב שלי מחובר לאל-פסק, כך שהאורות בבית כבו, אבל המחשב המשיך לפעול (בלי חיבור לאינטרנט, כמובן). יצאתי מהמשחק, וכיביתי את המחשב בצורה מסודרת. בעודי תוהה האם ללכת לישון, החשמל בבית חזר שניות ספורות אחרי שהסוללה של האל-פסק שלי נגמרה (כ-10 דקות). חשבתי "יופי, אפשר להמשיך לשחק". אני מדליק את המחשב. שום דבר לא קורה. אני מכבה את הספק כוח ומנתק את הכבל חשמל שלו. נשמע זמזום חלש עולה ויורד. אני מחבר בחזרה, ומנסה להדליק את המחשב שוב. שום דבר לא קורה. המסקנה (תקווה) שלי היא שהספק כוח (Thermaltake Silent PurePower 410W) הלך, ותו-לא (אני מריח ריח שרוף). למזלי, היה לי בבית ספק…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.
-
קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה. לי ממש ירד מהם. כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם? מעצבן.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כן, זה קורה שוב - רוקסטאר מודיעה על דחייה נוספת של המשחק המצופה ביותר בעולם. אתם לא תאמינו כמה זמן עוד נצטרך לחכותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אתמול חגגנו יום הולדת לידידה שלי, בקיצור הזמינו משטרה סמוך לשעה 00:20. המשטרה באה לאחר שכבר קיפלנו את הכל ורעש כבר לא היה. אני הייתי החראי על המוסיקה, אז בקיצור השוטרים נתנו לי קנס בסך 350 ש"ח. הערות : אחד השוטרים הגיע על אזרחי. השוטר השני שרשם לי את הקנס לא לבש קובע ולא היה לו בכלל. השוטרת שהייתה איתם לבשה נזם באף. השוטר שרשם את הקנס לא היה אפילו קרוב למקום בשביל אפילו לשמוע מה קורה שם. זה בערך כמו שאני יזמין לך, איש, משטרה ונאשים אותך ברצח ומיד וכניסו אותך לכלא. היו המון המון עדים. ברשותי הקנס עם הפרטים של השוטרים. מה אפשר לעשות בנושא?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?
-
בא לי להתלונן , בלי פואנטה נמאס לי לפתוח אתר אינטרנט כמו זה למשל שצירפתי ולאמץ את העיניים על מנת לקרוא את התוכן. כך מתבזבזים להם פיקסלים לחינם, קניתי מסך 17" שאפקטיבית הוא אולי 12", גם בזזתי כסף וגם בזבוז חשמל על השטחים המבוזבזים. אז קודם כל הורדתי את הפרסומות באמצעות block ads, כבר הרווחתי 20% יותר , בד"כ אני מגדיל את הכתב ע"י לחיצה על 'Ctrl' ו '+' כך ש 100% מהמסך מנוצל להצגת התוכן אבל הבעיה שכל פעם שעוברים לדף אחר או כשמרפרשים אז צריך לכוון את הדף למרכז כיוון שהוא מיישר לימין. אני כבר לא יודע מה עדיף מבחינתי, אני כן יודע שהנושא מעצבן אותי. אני בכלל לא מדבר על בעלי מסך רחב ששם רק 10% מהמסך מנוצל לתוכן. כשאני קורא ממגזין (למשל PopSci) אני קורא בנחת, בלי להתעייף ובלי…
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי היה לי ממש ממש (ממש) משעמם אז נכנסתי לכל מיני דברים עתיקים בוואי נט ואיכשהו מצאתי את האתר הזה.. אני לא מבינה יותר מידי במחשבים, פחות או יותר להפעיל סימס או להוריד סרטים מהקאזה אבל בכל זאת נכנסתי לפורומים ואתם נראים לי די אחלה אז סך הכל נראה לי שאני אסתדר פה שבת שלום! ד"א לי קוראים עינב. מי אתם?
-
- 45 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?
-
- 49 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בזמן שרובנו התרגלנו לרעיון של חיבור מוח למחשב רק כדי להזיז סמן על המסך, היעד האמיתי של פרויקט השתלים המוחיים נחשף: לנתק את התלות בעיניים ביולוגיות לחלוטין. התוכנית השאפתנית שקיבלה עכשיו אישור מזורז מהרשויות בארצות הברית, מכוונת לשדר נתונים דיגיטליים ישירות למרכזי העיבוד של המוח - ולהחזיר את מאור העיניים גם למי שנולד עיוורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
לדעתי האישית, Dream Theater - Scenes From A Memory. פשוט שלמות מוזיקלית. לפי גיליון בלייזר דצמבר 2003 שקראתי אתמול (חח- אין תקציב), גולשי ynet בחרו ב-Dark Side Of The Moon של פינק פלויד. בכל אופן, יהיה מעניין לדעת מהי דעתכם (ללא סגנון מסוים), וכל אלבום יהיה גם בגדר המלצה למשתמשים האחרים, אז יאללה, תנו בראש..
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.kctv.com/Global/story.asp?S=3228059
-
- 61 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא יצא לי לראות הרבה סרטים בחיי, אבל אני שמתי לב שאני מתלהב הרבה יותר מסרטים ישנים מאשר סרטים שיוצאים בימינו. כשאני רואה סרט משנות ה- 70 עד סוף שנות ה- 90 אני מוצא שהסרטים בתקופות האלה בד"כ יותר איכותיים ומעניינים. לפעמים, יוצא לי ללכת לקולנוע ואני פשוט יוצא מאוכזב, אני מרגיש שהפיקו סרט שלם ללא טיפה של ביקורת עצמית. אני מרגיש שהסרטים של פעם היו הרבה יותר מותחים ומרגשים, וברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת התוכן. זה רק אני? יצא לכם להנות מסרט שיצא לקולנוע בזמן האחרון?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3110223,00.html LoL
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-