כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היי. לאחרונה אני מתחיל לקבל כל מני הצעות הזויות של אנשים שאני עשוי להכיר. כל מני משתמשים ערבים, אבל זה התחיל לעבור את הגבול כשבתמונות שלהם הם מצולמים עם חיות שצדו והרגו או סתם כך עם נשקים וכו. אין לי מושג איך פייסבוק החליט שהם מתאימים לי לחברים. השאלה שלי איך אני מבטל את זה או את החלק הזה בדף שאני לא אראה את הזוועות האלה יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה מצב הקליטה בפתח תקווה (סגולה)? יש חנות באיזור שתאפשר לי להתרשם בעצמי מאיכות הקליטה?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וכן יש לי תוסף נגד פרסומות וגם חוסם חלונות קופצים. נראה לי שבחודש האחרון הם עשו שינוי באתר כי זה לא היה כך בעבר. גם אצלכם זה ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה בחפיסה יש 52 קלפים שמתחלקים ל4 קבוצות בכל קבוצה 13 קלפים, הממוספרים מ1-13. הקלפים מחולקים ל4 קבוצות ירוקים אדומים שחורים וכחולים יש שני שאלות 1.מה ההסתברות שסכום 2 הקלפים שמוציאים יהיה 26 2.מה ההסתברות ששתי הקלפים יהיו אדומים מה ההתסברות ששתי הקלפים שמוציאים יהיו באותו הצבע אנשים תנו לי דרכים לפתור ופיתרונות אבל חשוב לי מאוד איך פתרתם תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לבדוק הרכב כימי של תרופה (חומרים פעילים) ובדיקת כספית במזון שניהם לכתבה שאני מכין מישהו יודע איך למצוא חברה שעושה בדיקות כאלה? מה לחפש בספר טלפונים?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מגיע מאשקלון, עקב שיבושים ברכבות אני אסע באוטובוסים. אז איך אני מגיע הכי מהר ובהכי קלות מתל אביב תחנה מרכזית אל הרצליה פיתוח המשכית 27? אני צריך להיות במכללת הי-טק בשעה 9:00 בבוקר ביום שישי. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?
-
- 47 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-