כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שטאבים אלה בעצם אקורדים לכאלה שלא יודעים לנגן... ;D אז רציתי לדעת איך מנגנים אותם בעצם ואיפה אפשר למצוא כאלה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצטבר לי אבק כמו אצל כולם בקופסא בפנים. האם כדאי לנקות את כול האבק באמצעות לחץ אויר? זה יכול להרוס משהו ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברו כבר שלוש שנים מאז שיש לי את המזגן(LG), והצתבר המון זבל בתוך המזגן-איפה שיוצא האוויר:כמויות מטורפות של אבק, וליכלוך על הפלסטיק מסביב איך אפשר לנקות שם?
-
- 18 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP שכל הזמן מלוכלך כאילו הוא מושך אבק. יש דרך למנוע זאת? ואיך אפשר לנקות את המקלדת? מותר להשתמש בשואב אבק רגיל כדי לשאוב את הליכלוך? ויש דרך לנקות את המסך בלי לקנות את הערכה לניקוי LCD?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי מאבק לפני כמה ימים, אבל עדיין נשאר אבק באזורים קשים. ניקיתי את המחשב עם פן, ומטלית מיקרופייבר. הבעיה שיש אזורים שלא ממש מתנקים מאבק, התושבת ברזל שיושבת על המאבד, התושבת בין הכרטיס למאוורר.. מה עושים במצב כזה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קיבלתי טלפון בזק ישן של פעם כזה עם חוגה, וחשבתי שיהיה מגניב לשים אותו איפשהוא. אבל הפלסטיק שלו הפך עם השנים לצהוב לגמרי. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו חזרה ללבן המקורי? יש איזה חומר?
-
אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שעון G-SHOCK כבר איזה 3 שנים והרצועה שלו מסריחה רצח!! איך אני גורם לה להיות עם ריח נורמאלי שוב? ניסיתי לנקות עם סבון אבל הריח חזר אחרי כמה ימים...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
אהלן אני אסביר.... חידה: אם היום 0 מעלות צלזיוס ומחר יהיה קל פי שתיים כמה מעלות יהיה מחר? אז זה פשוט... מעבירים 0 מעלות צלזיוס לפרנהייט מחלקים בשתיים ומחזירים לצלזיוס אבל איך אני מעביר לפרנהייט ומפרנהייט?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. מחקתי את חשבון המייל הישן שלי ופתחתי מייל חדש. לצערי אני רשום לאתר HWzone עם חשבו המייל הישן שלי. איך אפשר לעדכן את כתובת המייל באתר??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי איפה שהוא שצריך להעלות את זה דרך המערכת הישנה שלהם 2.x העליתי: הראשוון: http://www.zendurl.com/r/rbchtt1/w/ והשני: http://www.zendurl.com/r/rbchtt/www/ ***** איך אני מוסיף את זה לDB של Radioblogclub.com? כשאני מחפש את זה שם אני לא רואה את זה שם...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
הצוואר שלי כתם אחד ענק. ואני די אמור לבא אליה וההורים שלה שם, והם לא הכי מאשרים... נווו לא משנה. פתרונות מהר. לא איפור.
-
- 14 תגובות
- 24.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-