עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם יש איזשהו מנגנון שבעזרתו ניתן לשים ב-"איגנור"?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. השאלה בכותרת נפתר

3. אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום, לפי ההגדרות בפרופיל על מנת להוסיף תמונה אישית מהמחשב האישי יש צורך לכתוב את הכתובת לתמונה..... http://www אני לא יודע איך עושים זאת, יש דרך יותר קלה כמו browse למחשב האישי. תודה,

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  5. לפונקציה רגילה זה לא בעיה למצוא אסימפטוטה אופקית.. אבל בפונקציה מעריכית זה שונה לגמרי.. אי אפשר לעשות את השיטה שמחלקים בX הגבוה ביותר... הבנתי שצריך לבדוק למה הפונקציה שואפת באינסוף ובמינוס אינסוף... והתשובות הם האסימפטוטות... אבל זה לא מסתדר לי... הנה דוגמא שאמורה להיות קלה: 2 חלקי ((e בחזקת איקס) +1) התשובה אמורה לצאת 0 ו2 (יענו 2 אסימפטוטות בגלל ששואפים גם לאינסוף וגם למינוס אינסוף..) אבל אני לא מבין איך מגיעים לזה..? אם אני מחשב במחשבון ומציב בX מספרים כמה שיותר גבוהים.. (וכמובן את e אני מחשב בתוך 2.718 וכו') לא יוצא לי בכלל שזה שואף ל0.. קיצר איך עושים את זה?

• 15 תגובות
    • 33.2k צפיות
  6. Started by Kak,

לאחרונה ניסיתי לעבור (בשביל ההרפתקה) מפיירפוקס לכרום. הדפדפן נחמד אבל לצערי ישנם אתרים מסוימים בהם אני צריך זכוכית מגדלת ע"מ שאוכל לקרוא את הטקסט. אני אומנם מגדיל את הדף כולו כשזה קורה אבל מן הסתם הדבר לא נוח במיוחד. לאחר ששיחקתי הרבה עם ההגדרות החלטתי שהבעיה היא (וכאן אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה) שלכרום יש בקרה נפרדת על כל גופן וגופן ואני יכול להחליט אילו גופנים להציג גדולים ואילו קטנים. שני האתרים בהם הבעיה הכי מציקה הם פייסבוק ו9gag. שיניתי בהגדרות תחת "התאם גופנים אישית" את "גודל גופן מינימלי" וראיתי שהגודל של הטקסט בפייסבוק משתנה בהתאם. לצערי הטריק לא פעל על 9gag והטקסט שם נשאר זעיר, לכן לדעתי אני צריך להגדיל בהגדרות ספציפית את הגופן של 9gag (אני מדבר דרך אגב ע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נקודה A=2 B=3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by Track,

זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by New-Old User,

אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Chymes,

נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום. מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Moshe L,

לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

^^^^^

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  14. איך מורידים את האזהרה החיבור שלך אינו פרטי האם מישהו יודע?

15. שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג Motorla C650 . במסך הראשי רשום מצד שמאל Cellcom ומתחת עוד Cellcom יש דרך להוריד את מה שרשום ? חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי משהו שמאפשר לשנות \ להוריד את זה ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by DXM,

איך אני יכול להוריד (אם בכלל אפשר) כתוביות מודבקות?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Alex89,

יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Component,

*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by m_g,

מה עושים אם אני לא זוכר את הקוד של הכרטיס אשראי ואני רוצה למשוך כסף מהחשבון שלי??

• 12 תגובות
    • 11.6k צפיות
  21. לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?

22. שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. באתר http://441il.com/, ניתן למצא לפי המספר את הפרטים של המתקשר. הבעיה שזה טוב רק לטלפון קווי ופלפון. מישהו מכיר אתר דומה לסלקום/ אורנג'?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שמתי לב שלכל הודעה מצורפת גרסאת מערכת ההפעלה והדפדפן שלו מכיוון שאני מסרב להאמין שיש עוד מישהו שעובד עדין בWIN NT וגולש ב IE6 אז אני אנחש שהרוב של החברה הללו הם כמוני מחובר דרך טרמינלים. אני טועה?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים