כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום. מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
איך מורידים את האזהרה החיבור שלך אינו פרטי האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג Motorla C650 . במסך הראשי רשום מצד שמאל Cellcom ומתחת עוד Cellcom יש דרך להוריד את מה שרשום ? חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי משהו שמאפשר לשנות \ להוריד את זה ...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד (אם בכלל אפשר) כתוביות מודבקות?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה עושים אם אני לא זוכר את הקוד של הכרטיס אשראי ואני רוצה למשוך כסף מהחשבון שלי??
-
- 12 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר http://441il.com/, ניתן למצא לפי המספר את הפרטים של המתקשר. הבעיה שזה טוב רק לטלפון קווי ופלפון. מישהו מכיר אתר דומה לסלקום/ אורנג'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלכל הודעה מצורפת גרסאת מערכת ההפעלה והדפדפן שלו מכיוון שאני מסרב להאמין שיש עוד מישהו שעובד עדין בWIN NT וגולש ב IE6 אז אני אנחש שהרוב של החברה הללו הם כמוני מחובר דרך טרמינלים. אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem המוכר נחשב אמין וכדאי להזמין ממנו? איך בעצם משלמים? למי נחשף כ. האשראי שלי? כל כרטיס יכול לשלם? תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך מחשבים מה המחיר לאחר הנחה? נגיד המוצר לפני ההנחה עולה 4300 שקל, וההנחה היא 3% מה התרגיל שעושים?
-
- 11 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מרוויח משכורת של כ-5500 בחודש. קיבלתי מתנה מהעבודה של 4500 ברוטו לשכר כלומר, 10000 ברוטו בחודש הספציפי הזה. האם יורידו לי מס נקי מה10000? (שזה איזה 2000 בטח לפחות) או מחשבים את זה לפי איזשהו אחוז שנתי ואז המס יהיה פחות או יותר כמו בכל חודשי השנה?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
למששל אם יש לי כתובת 12.1.1.1/255.255.254.0 איך אני יודע את מספר המחשב ואת תת הרשת והרשת? מה במקרה כזה 12.12.12.1/14 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-