כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
מבחן באמת קשה יש מלא שאלות מפגרות שאף אחד לא צריך באמת לדעת אותם בקיצור אני מאושר שעברתי בקרוב מבחן network+ גם של comptia
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני שוקל בעתיד הקרוב ארכוש קטנוע/אופנוע לנסיעה בינעירונית רציתי לשאול כאן כמה דברים בתור אחד שלא מבין בנושא קודם כל מה ההבדל בין קטנוע לאופנוע לטוסטוס וכל השמות האלה? דבר שני, ראיתי שיש קטנועים עם כך וכך סמ"ק. מה בעצם אומר הסמ"ק הזה? מהו טווח המחירים? אם אני מוכר אחרי שנה-שנתיים, כמה מערך שלו הקטנוע יאבד בתקופה הזאת? ובקשר לביטוחים, איזה צריך וכמה פלוס מינוס עולים אשמח לתשובות בנושא ואם מישהו יודע על חלק מהשאלות בלבד, אז שירשום על מה שהוא יודע לענות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום .. עשו לי Split להזמנה אלו התאריכים: Shipment Date 2/10/2011 5:53:03 AM 2/19/2011 5:03:58 AM למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לי יש שני מחשבים ולשניהם שמות זמניים. אני רוצה לתת להם שמות טובים באמת. איך קוראים למחשב שלכם? ואם יש לכם הצעות לשמות טובים למחשבים שלי, אני אשמח (אני רוצה משהו ממיתולוגיה תחום שאני מאוד מתעניין בו (יש לי את כל סדרת מיתוסים חוץ מהמיתולוגיה היהודית ;D), אם יש לכם שם טוב משם...)
-
- 107 תגובות
- 16k צפיות
-
-
ראיתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
וחושב שזה המקצוע הכי שטני שיש?!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=19252
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם אתם רוצים הברקה אינפנטילית, עבודה חובבנית ובאיכות גרועה ושגיאות כתיב ודקדוק ב-4 שפות, תוכלו למצוא אותה כאן: http://rachel.israel.de/#
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה... אז שמתי את זה פה מישהו אולי מכיר איזו חנות בחול שעושה משלוחים לארץ?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כן, אני, שונא המטאל האימתני, מחפש המלצות למטאל ;D מאיר (פולאריס)הגאון המליץ לי בינתיים על כמה להקות\ אלבומים. בינתיים מה שאני שומע זה - ג'ודאס פריסט- PAINKILLER (מכיר רק את האלבום הזה) MEGADETH- יש לי דיסקוגרפיה שלהם אז כל פעם אלבום אחר, את כולם אהבתי, אבל השיר האהוב עליי שלהם זה RUST IN PEACE וגם האלבום. EDGUY- רק השיר MISTERYA(מקווה שככה זה רשום) ראיתי שאוהבים פה את אורפנד לנד, אז ניסיתי כמה שירים ביוטוב- טובים מאוד, אשמח להמלצות על שירים שלהם.(עדיף אלבומים) OPETH- פשוט גדולים! סולן אדיר, גם שהוא עושה גרואול ובמיוחד בקלין (אני לא מאמין שאני נהנה לשמוע גרואלינג, אבל שיהייה.. גם ככה זה לא כזה כבד) זה בערך הכיוון שאני מחפש (יותר נכון כיוונים ;D) ואהבתי, אשמח גם להמ…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הDVD שקניתם שהכי היה שווה את זה (גם DVDמוזיקה אם יש)? הסרט הכי טוב שיושב אצלי על המדף הוא ללא ספק "שיקאגו", חווית אודיו מעולה, לאוהבי הג'אז במיוחד. *רכישה- מהפועל ר.כ.ש- בכוונה של רכוש - מהסוג של לא גנוב.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש איזו תוכנה של אפקטים כמו דיסקטורשין למשל למחשב.. אני מחפש משהו בסיסי מאוד וחינמי! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
א. יש לו פרופיל של עושק קברים(למרות הנסיון להתמע בקרב חברי הפורום). ב.הוא רוצה שיפתחו כאן פורום קבירה ועשיקה, כי נידו אותו מפסי פרו, ככל הנראה, בשל עשיקת קברים או סיבה אחרת: ג.הוא מאוד היה רוצה לקנות כבר משני במחרי של פקקי סודה מאיזה ילד אומלל פה, התירוץ שלו זה התירוץ של כל עושקי הקברים, ושלפחות ידאג לאיזה שהוא הגיון בדברים שלו כי לפני כמה ימים הוא אמר שיש לו מחשב משני בבית שהוא רוצה לעשות לו אוברקלוק... ד. שימו לב לשפה שהוא מדבר, מאוד מזכירה איזה סוחר שעוד היה בתקופה מוקדמת יותר בפורומים של אתר אחר: TAZOK אף אחד לא יהנה מפורום כזה, למעט סוחרי קברים. ה. הוא גם מאוד רוצה שהמילה הבלתי נסבלת על סוחרי מחשבים תעלם... אני לא מבין מה כ"כ בוער לו שיחזירו את פורום קבירה ועשיקה…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אילו הטבות יש למי שיש לו "חוגר" (איך שקוראים לזה שיש לחיילים) והאם זה משנה אם זה חייל או שירות לאומי ? תודה.
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
ערב טוב :] אני מעוניין לקנות לפטופ ואין לי כרגע אפשרות לקנות אותו במזומן ואני רוצה לקנות בתשלומים בכרטיס אשראי ידוע למישהו על אפשרות חלוקה לתשלומים בלי שזה יתפוס לי את המסגרת של הכרטיס? נגיד אם המסגרת שלי 2000 ש"ח וקניתי מחשב ב1000 ש"ח שזה לא יתפוס לי ישר את כל ה1000 אלא ירד כל חודש בתשלומים כמו הוראת קבע... תודה מראש :]
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-