עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :'( חיפשתי לא מצאתי :s05:

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  2. Started by Vlad3,

מצטער על הנוביזם :-X

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by avi2014,

יש אפשרות לבדוק קבא איפשהו?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by bd,

יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום בחנוכה אני צריך להגיע לגני התערוכה מפ"ת מי שיודע ישר איך מגיעים מפ"ת מעולה מי שלא- אפשר קצת כיוון שאני יידע מה לחפש באתר של דן(סביר להניח שנצטרך ללכת קצת ברגל, אוטובוס שמגיע ישירות מפה לא מצאתי), כי במפות באינטרנט הרוב זה לפי רחובות ואני לא מכיר את האזור תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by J0n1,

אני רוצה לסגור כבר מעכשיו טיסה לאוגוסט. והבנתי שיש כל מיני דברים זולים עם קומבינות של לקחת רכבת מארץ אחרת וכו'... מישהו מכיר?

• 34 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by eliil1,

מנתניה לאונ' בר-אילן ברמת גן , יש רכבת ישירה או קו אוטובוס/מונית? משהו? מישהו יודע במקרה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני גר ליד באר שבע. יכול לרדת בכל תחנת רכבת בתל אביב או בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב. איך משם אפשר להגיע לאוניברסיטה הפתוחה ברמת אביב, רח' קלאוזנר 16? אם אפשר תגובה מהירה כי זה למחר... תודה!

• 6 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. Started by tdknight,

איך אני מגיע באמצעות רכבת לאוניברסיטת ת"א? אני יודע שיש תחנה קרובה יחסית, מה שמה? וכשאני מגיע לתחנה, איך אני מגיע לאוניברסיטה ברגל? (או שעדיף אוטובוס, ואם כבר אז לקחת אוטובוס לת"מ ומשם לאוניברסיטה?) תודה נ.ב. אני נוסע כדי להתראיין לפסגות או משהו כזה, מישהו כבר היה שם ויודע לתת הכוונות מדוייקות יותר בתוך האוניברסיטה? (צריך איזה "בניין כיתות", כאילו זה הבניין היחיד שיש בו כיתות שם)

• 16 תגובות
    • 20.5k צפיות
  11. Started by aleXtazi,

התגייסתי יום ראשון והגעתי לבטר ניצנים (טירונות 02). יום שישי יצאנו לבית ועשו לנו תדריך יציא ואמרו לנו איפה יש נקודות איסוף לבסיס אבל ברח לי מהראש. בעיקרון אני מקרית שמונה והייתי מועניין לדעת איפה יש נקודות איסוף לבסיס תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 11.6k צפיות
  12. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by XDarkDave,

יש לי שאלה ... איך מגיעים מ בת ים( סביבת הקניון) ל דיזינגוף לא משנה לי דן או אגד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ariebel,

אהלן חברה, צריך עזרה דחוף עד יום שישי בערב. אני צריך לדעת איך אני מגיע לטבריה דרך כביש 4. אני יוצא לכביש 4 דרך אור עקיבא, פונה לעפולה ואז לאן אני נוסע?

15. אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by gabig12,

היי אני צריך להגיע מחר לטכני חיל האוויר איך אני מגיע לשם מלב המפרץ?

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום יש לי ראיון עבודה למימדיון יום ראשון...איזה קווים מגיעים קרוב לשם 92/66..? בשבת יש דרך נוחה כלשהיא להגיע ? מוניות כלשהם ? 51/66 ? תודה מראש וסליחה על ההטרדה P:

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. איבדתי את עצמי מחפש קווים (אני צריך לחפש בדן, אגד או מטרופולין? ) ודרך הגעה לקניון איילון, אני צריך להגיע ליס פלאנט באיילון. האתרים של חברות האוטובוסים עילגים ( ) ולא עוזרים, אשמח לעזרה מהמקומיים או ממי שיודע איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית? קווים וכד'.... איזה קו אני תופס באלוזרוב אחריי שאני מגיע לתחנת רכבת סובידור מכיוון צפון? (או שעדיף לרדת עם הרכבת בתחנה אחרת?) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 13.3k צפיות
  22. היי אנשים, אני צריך להגיע מחר לרחוב בן יהודה 1 בתל אביב, באוטובוס, מתחנה מרכזית או מרכבת מרכז (ארלוזרוב). איזה קו כדאי לקחת וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע? תודה...

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by Chymes,

מרוב החשיבה על תפקידי, שכחתי לשאול איך מגיעים לבסיס. אז מישהו יודע?

24. Started by Burned,

צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by anatoli,

אהלן חברים, יש לי מחר מיון לסטילים, ואני אמור להגיע ב-8 לתל השומר. מישהו יודע איך בדיוק אני מגיע לשם מחדרה? ממה שהבנתי השוברים לנסיעה ששלחו לי תקפים גם לרכבת, נכון? אם כן, אני אסע ברכבת לתל-אביב. השאלה היא, איפה לרדת בתל-אביב, ואיך אני מגיע משם לתל-השומר? תודה, Anatoli.

• 24 תגובות
    • 9.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים