עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by Vidati,

אף פעם לא קניתי משהו מחוץ לארץ והזמנתי לארץ אבל אולי כדאי לנסות שמעתי אפשר למצוא אחלה דילים.. עוד משהו כדאי לקנות מחשב קומפלט או בחלקים? האם כדאי בכלל לקנות? אולי אני יפול על רמאי... ואם הכל בסדר איך האחריות מתבצעת? תודה רבה, ומצטער אם טעיתי בפורום... פשוט לא ידעתי איפה לשאול. :

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gggilad13,

שמעו, אני כמעט בן 15 ומאז שהייתי ממש קטן תמיד חסכתי את הכסף שהביאו לי (לחגים, יומולדת....) אז ככה שעכשיו זה הגיע כבר לסכום של יותר מ-20,000 ש"ח (לא טעיתי בהקלדה...) יש לכם רעיון מה לעשות עם הכסף??? ??? נ.ב. אני רוצה לעשות רישיון טייס (גיל 17) וזה עסק דיי יקר של 30-40 אלף ש"ח ככה שחשבתי לחסוך מעכשיו כסף...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MotherShip,

לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Crazy Angel,

לא ידעתי איפה לשים את זה, הכי נראה לי מתאים פה. טוב אנשנושים סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי! אחרי חודש ארוך ומורט עצבים, הרגע הזה סוף סוף קרה. ד'א המחשב עוד לא מזהה את המצלמה, אני יסדר את זה ואז אתן לכם תמונות מתוך המחשב ושל העכבר. מפרט: A64 3500+ - מעבד. Point Of View 6800GT 256MB - כרטיס מסך. GeIL 1024MB DDR 400MHZ (2x512MB) Value Dual Channe - זיכרון. Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSNXP-939 - לוח אם. (בעע לא היה Msi K8n Neo2). מארז 475w. עכבר Logitech MX1000 אממ זה מה שחשוב אתם יכולים לראות למטה עוד פירוט. פירוט על המחשב בAIDA: פירוט בEVERST: ציון ב3Dmark05: ציון ב3Dmark03: האם המחשב יריץ HL2? העכבר שלי:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by JAMOOS GADOL,

מה המצב אנשים! מי שיודע ומי שלא: אני מאוד אוהב לעשות מתיחות בזמני הפנוי :-) זה ממש מצחיק ואני חולם לעשות מזה קריירה! בכל מקרה החלטתי שמדי פעם אני אעלה כאן מתיחה כדי שתהנו ממנה כמו שכל מי ששלחתי לו את זה נהנה המתיחה היא על די ג'יי בהלוויות... אתם כבר תראו... את המתיחה תוכלו להוריד מכאן נ.ב (כמעט שכחתי) חייבים לתת קרדיט גדול לרמי הדתי!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מתגייס במרץ, וחשבתי לעשות איזהשהו טיולון בארה"ב, כי אף פעם לא הייתי שם ואני מניח שיש לארץ הזו מה להראות . מחשבות ראשוניות העלו לי את ניו יורק ואזור שיקאגו, שם יש לי אפשרות לשהות אצל דוד\ידידה לשבוע +-. חוץ מזה, אין לי כל כך מושג מה אני יכול לעשות ולראות, שם ובכלל בכל ארה"ב, במשך חודש. יש מקומות must visit מבחינת נוף(מין דברים כאלו שעד עכשיו יצא לי לראות רק בדסקטופ), אטרקציות מטורפות שאפשר לעשות רק שם וכו'? לחלופין, אם למישהו יש הצעה למקום אחר- איפהשהו באירופה, לדוגמא(אמא בחיים לא תשלח אותי למזרח או לדרום אמריקה ), אני אשמח לשמוע.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Fighter,

יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070502-student-creates-counter-strike-map-gets-kicked-out-of-school.html

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה". לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה. אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר. תודה

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

שגיא, R0ckF0rd, חוגג היום יומולדת! אז שיהיה לך במזל טוב, יומולדת 19 שמח, וכמו תמיד.. שמנמנים! ושיגיע כבר הזמן שתקבל בחזרה את הרשיון :auto:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by LoveStoned,

תגידו מוכרים בשופרסל דיל מקלדות,עכברים ... ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ??? ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by --Adidas,

חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע ולקנות לי משהו זול (מה שזול עולה יקר) . אז בקיצור רציתי לשאול פה אנשים שיש להם ניסיון כמה כל העסק הזה עולה בערך ואם זה שווה משהו ? נהנים מזה ? האם בכביש קשה עם הקטנוע ? כי נסעתי על קטנוע אבל לא בכביש. בקיצור גם רציתי לשאול בקשר לעבודות אם משנה הגיל אני עוד חודשיים 16 ובקיצור רציתי לשאול איך נגיד שליחים מרוויחים אני יודע שזה תלוי ממקום למקום אבל בערך . תודה לכל העוזרים וסתם אפשר פה להביא כל מיניי דעות על קטענועים וכאלה אבל בבקשה גם תענו לי על השאלות .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tulicooli,

יש למישהו מושג איפה המצעד הזה הולך? כי אני רוצה לנסוע מחר בבוקר לים ולא בא לי לראות אותם או להתקרב אליהם!! הוא לא עובר בים נכון?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by vic07,

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. נשארו עוד כמה כרטיסים בודדים (400-700 ש"ח לכרטיס בלי קומבינות ) עדכון: הופעה נוספת ב-08.09 - יש כרטיסים בשפע.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by YarYar,

דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. השאלה בכותרת אני טס מחר ב6 למוסקווה 8) חוזר ב4.10 ;D תאחלו לי טיסה נעימה הרבה כוסיות והרבה וודקה ועכשיו לשאלה תענו עלייה אני רוצה להביא לשם נרגילה ולעשן אותה נגיד פעם פעמיים בשבוע מחר אני הולך לקנות אותה איזו לקנות מה לבדוק איזה חברה הטעמים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.