עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתגייס במרץ, וחשבתי לעשות איזהשהו טיולון בארה"ב, כי אף פעם לא הייתי שם ואני מניח שיש לארץ הזו מה להראות . מחשבות ראשוניות העלו לי את ניו יורק ואזור שיקאגו, שם יש לי אפשרות לשהות אצל דוד\ידידה לשבוע +-. חוץ מזה, אין לי כל כך מושג מה אני יכול לעשות ולראות, שם ובכלל בכל ארה"ב, במשך חודש. יש מקומות must visit מבחינת נוף(מין דברים כאלו שעד עכשיו יצא לי לראות רק בדסקטופ), אטרקציות מטורפות שאפשר לעשות רק שם וכו'? לחלופין, אם למישהו יש הצעה למקום אחר- איפהשהו באירופה, לדוגמא(אמא בחיים לא תשלח אותי למזרח או לדרום אמריקה ), אני אשמח לשמוע.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by IG,

האתר נפל או שזה רק אצלי הוא לא נמצא כבר איזה 5 שעות? www.tv-links.co.uk

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Lirux,

למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by xtract1,

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Track,

מסתבר כי לוח האם (EVGA 680i T1) שאני צריך ניתן למצוא רק בחנות בשם COM4U http://www.com4u.co.il/ אך באתר ZAP אין חוות דעת על החנות אחרי 2006, והם לא ענו לאימייל ששלחתי. אז, משהו מכיר או קנה בחנות מתישהו ויכול לומר לי אם כדאי לי לעשות את ההזמנה? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. טוב אז ככה אני מחפש לאחותי טלפון אלחוטי אני מחפש את זה באינטרנט דרך אתרים מוכרים כמו זאפ ואתרים של חנויות ואז מנסה להשוות לדגמים מקבילים באתרים הרישמים של החברות ואני רוצה להגיד לא מצאתי התאמות בין חלק מהדגמים של יונידן ופנסוניק מהדגמים שמוכרים בחול לאומת האתר הרישמי אבל לא רק זה שרושמים דגם שמפורסם בארץ האתרים כימאת כולם ישראלים (בחיפוש בגוגל ) אני יתן לכם דוגמה הדגם הזה שרשום בארץ פה- APX-7080 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Ofv3DXmW9rhCmTELNqxKSUh:12bbi68k5?id=682138&pr=QJ5&N=2%20635&sgID=7 עושים חיפוש בגוגל - http://www.google.co.il/search?q=APX-7080&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ??? עידכון: ה-GMAIL שוב עובד.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by klayton,

http://www.wimp.com/dognightmare/

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nineball,

בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Iv0ry,

מצא את האיבר העשירי בסדרה חשבונית בה מתקיים: א)האיבר הראשון גדול ב-12 מהאיבר הרביעי, וסכום האיברים השביעי והשני הוא 18- עכשיו נתקעתי בשלב הזה: a1=a4+12 a7+a2=-18 עכשיו איך אני פותר זאת? ניסיתי לעשות משוואה עם 2 נעלמים אבל כנראה לא זו הדרך.. ב)האיבר השישי גדול פי 9 מהאיבר השני, והאיבר החמישי גדול ב-8 מהאיבר השלישי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by nadavtwtw,

אני מכור לדבר הזה, יש סכנה בכמויות גדולות?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by iakovl,

לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shlompis,

היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אני לא מדבר רק על ספרד אלא על כל אירופה למשך כל תקופת האינקוויזיציה

• 21 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. Started by jeger01,

חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

אני מחפש רעיונות להקמת תאורה בשדה פתוח. חיפשנו מקורות חשמל מסביב אבל אין כלום. אני לא צריך משהו רציני, עוצמה של מנורת להט אחת (האגס) מספיקה. חשבתי על מנורות נטענות (אלו שלשעת חירום) אבל אני לא יודע לכמה זמן הן מספיקות, וחשבתי גם על מנורת נפט, אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

ענק :lol:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם. אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר). עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו. אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by b3ta0,

שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה

• 21 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים. האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני מעוניין להזמין מוצר מאיביי (יוצא בערך 470$ אם משלוח), אבל מי שמוכר אותו לא מציע shipping insurance במשלוח לישראל. האם יש בעיה להזמין מוצר ללא ביטוח משלוח? סיכון כלשהו? תודה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים. אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.