עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jaman,

לפי מה שהבנתי השיטה של הבחינה השתנתה ויש מאגר חדש של שאלות, ולא יודע מה עוד.. אם כן אז בטח כל הספרים כבר לא עדכניים והכי כדאי ללמוד רק מהאינטרנט. עכשיו השאלה היא מאיזה אתר? "למד"? מישהו יכול להמליץ? (ספציפית מי שכבר עבר את התאוריה במתכונת החדשה שלה)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ronik56,

היי, קניתי זוג ספרי מחשבים, האחד על לינוקס והשני הוא המדריך לטכנאי PC מהדורה 5 מאת דורון סיוון, ואני לא כל כך מבין איך אפשר ללמוד מזה הרבה, והנה נתון להוחכה- בן אדם ממוצע קורא 120 מילים בדקה, וזוכר 10% ממה שקרא! קחו דוג' (סתם דוג', להמחיש כמה שזה קריטי)- למדתי בספר על: 1. להתקין ולהוציא מעבד. 2. להתקין ולהוציא ראם. 3. להתקין ולהוציא כרטיס מסך. 4. להתקין ולהוציא לוח אם. 5. להתקין ולהוציא מאווררים למעבד. 6. להתקין ולהוציא הארד דיסק. 7. להתקין ולהוציא כונן דיסקים. 8. להתקין ולהגדיר רשת ביתית. 9. להתקין FIRE WIRE. 10. התקנת מסך ומערכות סאונד. זכרתי מזה רק איך להתקין ולהוציא מעבד, בתכל'ס אני לא יודע כלום על להרכיב ולפרק מחשב... אז יש אולי דרך אחרת ללמוד ספרי מחשבים, מאשר לקרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן יש לי איזה 2 קייסים של סרטים, 200 דיסקים כל אחד, ואני אוטוטו מתחיל אחד חדש. עכישו השאלה שלי היא איך כדאי לסדר את הדיסקים ככה שיהיה נוח למצוא סרטים בעתיד ובנוסף להכניס סרטים חדשים בלי להפריע לסדר (זה למה א'-ב' לא יעבוד לדוגמא)? חשבתי על דירוג הסרט ב IMDB (אבל גם זה יסבול מתופעת הא'-ב' והצורך לשנות מיקום של הרבה דיסקים בתדירות גבוהה), שנת הוצאה, וז'אנר... כולם לא נראים לי מעשיים. יש הצעות מעניינות? תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by watch out,

הי אני רוצה לחסום כניסה לאתרים מסוימים שיש לי נטייה שוב ושוב לחזור אליהם איך אפשר ? האם דרך הספקית? הבעיה שהיום אפשר להכנס לכל אתר ע"י הרשמות קצרה דרך פייסבוק

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. Started by Slyrack,

שלום, אני חדש בפורום, חיפשתי הרבה זמן ומצאתי רק grand advance שהוא לא זול בכלל והמחירים הם כמו בksp . האם יש ספקים אחרים ששווה לעבוד איתם?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Delapro,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  10. איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mantis,

http://www.kuro5hin.org/story/2005/3/8/165648/4795 משעשע.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by e.t,

ככה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by Kitt0s,

טוב לא נראה לי זה קשור פה לפורום.. או לכל פורום אחר.. אבל אני אשאל בכל מקרה.. אני משפץ מכונת פופקורן ישנה שכרגע מפורקת לחתיכות.. על הדרך אני רוצה לדפוק לה נקיון רציני. הבעיה היא שהיא שכבה הרבה מאוד זמן מלוכלכת ממש בלי שאף אחד נגע בה. ניסיתי חומץ, ניסיתי מסירי שומנים, אפילו ניסיתי להשרות באבקת כביסה עם חומץ לאיזה כמה ימים, גם לא עזר.. ניסיתי לגרד את זה עם הברזלית הזאת של המנגל.. זה יורד בקושי וגם עושה הרבה מאוד סריטות לסיר.. (אה זה סוג של סיר כזה דרך אגב..) מצורפת תמונה כדי שתבינו במה מודבר.. השאלה היא איך אני מנקה את זה? אני מתאר לעצמי שאני יצטרך להשתמש בחומרים כיימים כאלה ואחרים.. למישהיו יש מושג ?! [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by dvirf1,

היי, נושא קצת לא קשור, אבל מאחר ואני יודע שיש פה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אנסה את מזלי. יש לי נעלי ריצה שצברו כמות נכבדה של חול. מישהו יודע איך מנקים את זה? אני מניח שנעלי ספורט זה משהו שלא שורד כביסה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by coben,

יש לי עובש (או פטריה) בתוך המזגן (עילי) באיזור של הוצאת האוויר, בכל הקטע שאחרי הגוף קירור עד השלבים. איך מנקים ?

• 12 תגובות
    • 41.1k צפיות
  16. בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ליאור כהן,

שלום, יש לי טלוויזיה MASIMO והמסך הראשוני נשאר ולא חולף (כמו בתמונה המצורפת) אמרו לי שצריך לעדכן גרסה מישהו יודע איך עושים את זה?

19. אני באמת לא מצליח להבין.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by bla7,

תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  21. ת'רד מרמור! אתם מוזמנים להתמרמר איתי אולי מישהו מאגד יראה את זה ויעשו עם זה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך?? לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע... בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק... העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ) בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ? אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ? יש לצ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אוקיי, אז יוצא שמחר אני צריך להיות בדיזינגוף סנטר בת"א. מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני מגיע לשם? באיזו תחנת רכבת בת"א לרדת, ומשם מה הלאה? לאן ללכת ואיזה קו אוטובוס לקחת?

• 23 תגובות
    • 14.5k צפיות
  24. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים