עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות יום הולדת בים יש שישי... עשיתי אתזה שנה שעברה והיה ממש נחמד (חות מהסוף.... ) בכל מקרה אני רוצה לשים שמה מוזיקה. איך אני יכל לעשות אתזה? יש לחבר שלי את ה מקולים הקטנים שמתחברים לMP3 אבל הם חלשים מידי... מה אני יכל לחבר אליהם? ד"א אם יש לכם איזה פעלויות מגניבות ושאפשר לעשות עם החברים (גיל 15-16) תציעו תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Libby,

http://daemlich.net/8213 זה דפוק ומצחיק עד דמעות... טוב....הינה עוד שיטה (אוניברסלית) http://www.killsometime.com/video/video.asp?video=Cop-Surprise

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by IG,

למה 20+? כשתגיעו לגיל הזה תבינו. אם עדיין לא הגעתם (בעיקר מנטאלית)- בבקשה לא להגיב. לסיפור: אני נוסע היום באוטובוס ובשלב מסויים איזה ערס מטומטם (בסיגנון של "תאמיני לי" "תשמעי לי" עם ניסיון חיים של טפט בשרותים [ראה מטר על מטר וחושב שהעולם מסריח]) נדבק לאיזה בחורה והתחיל להציק לה עם הגיגי חוכמה שהיו מטמטמים מסמר. אחרי זה איזה 20 דקות נהייה לי חבל על הבחורה (שכנראה לא היה לה נעים להעיף אותו בצורה ברורה מספיק) ורציתי לזרוק לה או לו איזה משפט כדי שהוא יעזוב אותה בשקט- אבל עם טאקט. אני לא מכיר את הבחורה ולכן אני לא יודע כמה היא תזרום עם בלוף (ולא יכולתי לתפוס את העין שלה כדי לתאם\ לשאול אם היא תזרום), ולא מצאתי משהו לא מתוחכם מידי כדי שהם יבינו אותי... וגם לא רציתי משהו בק…

• 114 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. Started by Fenomeno,

הנה ההוכחה שכל מה שצריך בשביל להצליח בחיים זה זוג "עיניים" יפות - או - מאחורי כל אשה מצליח עומד גבר שיש לו אתר אינטרנט http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/200th_video_review/video_review.htm תורידו ותבינו על מה אני "מקשקש"...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by benor,

משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. Started by Ghtm,

שלום. אם אתם רוצים להגיע לנקודה אז דלגו על הסיפור כי זה אולי קצת חופר. ביום שישי האחרון (7.7) הייתה לאחותי בת-מצוה, בגינה אצלנו בבית. הגינה היא של כל הבניין (5 דירות) , גינה דיי גדולה, את הגינה מקיפים בניינים מכל הכיוונים. באחד הבניינים מסביב יש איזה אדם אחד, בשנות הארבעים, שכבר פעמיים-שלוש התווכח עם אבא שלי. פעם זה היה כי כיסחנו את הדשא בחמש אחה"צ, פעם כי דפקנו עמודים לאדמה (עשינו גדר..) גם בשעות אחה"צ המאוחרות... באירוע היו קרוב ל90 איש, ועשינו הפעלה עם דרבוקות. בשיא האירוע, התחילו לעוף על אורחים ביצים מהבניין של האדם (ופגעו...). בן-דוד של אבא שלי ראה והעיד שהן עפו מהחלון של האיש הספציפי הזה, וחבר שלי שהיה באירוע ראה את אישתו יוצאת לגינה שלהם ומסתכלת על האירוע משם. הזמנ…

• 96 תגובות
    • 16.4k צפיות
  8. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לרזות כמה קילו, רציתי להתייעץ פה מה הדרך הכי טובה להרזייה? הגובה שלי הוא 1.82 מ' ומסה 77 קילו.... כמה אני צריך להרזות? עריכה: אני שמן יותר באזור האגן, בבטן אני יותר רזה....

• 124 תגובות
    • 13.5k צפיות
  9. Started by Mpro,

אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by EagleX2,

הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  11. אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה

12. נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RoyShefy,

אני רוצה לדעת את כל המה ואיך (אני כבר יודע את ה"למה")! כמה קרם הגנה לשים ואיזה כדי לא להרוס שיזוף אבל גם לא לבטל אותו, והאם יש קרם שנותן לגוף הגנה לטווח ארוך אבל נותן לגוף שיזוף? שמנים, אם כדאי, איזה וכמה? באיזה שעות? הכל! ד"א, אני מדבר על שיזוף טבעי, אם יש לכם משהו להוסיף שהוא לא בנושא, אני מרשה. Discuss נ.ב מי שהופך את הדיון הזה לאם יש אלוהים - מלך.

• 11 תגובות
    • 9.6k צפיות
  14. Started by massinvallus,

http://www.target21.jeeran.com http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=420768 אני אישית לא תומך נגד השתמטות מצה"ל

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום... 1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם 2. בחורה גזעית, כל גל זגע 3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים 4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה 5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליך וקצת שוביניזם: האישה האידיאלית במאה ה20: 1. גובה- מטר- בדיוק למקום 2. ראש שטוח- לשים את הבירה 3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק 4. אוזניים גדולות- לקונטה במאה ה21: גובה-2 מטר- שתתכופף הבת **** הזכויות שמורות לפורומים בנענע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by someone,

למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by Holy,

קצת לא קשור למחשבים אבל בכל זאת יש לי שקע טלפון ישראלי עם 6 חיבורים ממוספרים (2 שורות של 3 חיבורים) מהקיר יוצא לי כבל עם 4 גידים - כחול ולבן וכתום ולבן איך אני אמור לחבר את זה? איזה גיד לאיזה חיבור

• 7 תגובות
    • 59.4k צפיות
  23. Started by dvvon,

שלום יש לי מכונת גילוח ואני נגעל להתגלח בה (היא שלי,לא משנה למה) איך אני מחטא אותה?

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים