עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה

2. נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RoyShefy,

אני רוצה לדעת את כל המה ואיך (אני כבר יודע את ה"למה")! כמה קרם הגנה לשים ואיזה כדי לא להרוס שיזוף אבל גם לא לבטל אותו, והאם יש קרם שנותן לגוף הגנה לטווח ארוך אבל נותן לגוף שיזוף? שמנים, אם כדאי, איזה וכמה? באיזה שעות? הכל! ד"א, אני מדבר על שיזוף טבעי, אם יש לכם משהו להוסיף שהוא לא בנושא, אני מרשה. Discuss נ.ב מי שהופך את הדיון הזה לאם יש אלוהים - מלך.

• 11 תגובות
    • 9k צפיות
  4. Started by massinvallus,

http://www.target21.jeeran.com http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=420768 אני אישית לא תומך נגד השתמטות מצה"ל

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by Dark_Phantom,

משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום... 1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם 2. בחורה גזעית, כל גל זגע 3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים 4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה 5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליך וקצת שוביניזם: האישה האידיאלית במאה ה20: 1. גובה- מטר- בדיוק למקום 2. ראש שטוח- לשים את הבירה 3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק 4. אוזניים גדולות- לקונטה במאה ה21: גובה-2 מטר- שתתכופף הבת **** הזכויות שמורות לפורומים בנענע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by someone,

למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by Holy,

קצת לא קשור למחשבים אבל בכל זאת יש לי שקע טלפון ישראלי עם 6 חיבורים ממוספרים (2 שורות של 3 חיבורים) מהקיר יוצא לי כבל עם 4 גידים - כחול ולבן וכתום ולבן איך אני אמור לחבר את זה? איזה גיד לאיזה חיבור

• 7 תגובות
    • 56.8k צפיות
  13. Started by dvvon,

שלום יש לי מכונת גילוח ואני נגעל להתגלח בה (היא שלי,לא משנה למה) איך אני מחטא אותה?

• 14 תגובות
    • 7.1k צפיות
  14. לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Sargon,

תמיד למדו אותנו כשהיינו קטנים איך לחצות את הכביש אבל נראה לי שבתור מבוגרים שכחנו. הבעיה היא בעיקר בכבישים עם שני כיוונים שאין מעבר חציה קרוב(בלי רמזור גם ככה המעבר חציה לא שווה כלום). אני רואה אנשים חוצים מתוך הנחה שהמכוניות הנוסעות לא ידרסו אותם. ההנחה הזו היא בדרך כלל נכונה אבל לא הייתי מסתמך על טוב לבם של הנהגים. הרבה מהאנשים מוציאים את האגרסיות שלהם על הכביש וכבר ראיתי אנשים עושים דברים מסוכנים מאוד בכביש שאם במקרה היה עובר שם הולך רגל אז היה הולך עליו. כשאני חוצה את הכביש אני נוטה לחכות שבאמת אני מכוניות קרובות משני הכיוונים. הרבה פעמים זה גורם לי לחכות יחסית הרבה זמן עד שאני חוצה את הכביש בעוד רוב הולכי הרגל פשוט חותכים באלכסון בין אם יש מכוניות ובין אם אין. הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. (אין לי מושג איפה לפרסם את זה, מקסימום מנהלים להעביר בבקשה) אני רוצה לדעת כמה עולה לי להשאיר את המחשב דולק בלילה. הסתכלתי באתר של חברת חשמל ובמחשבונים שלהם אבל איבדתי את הידיים והרגלים (אין לי שמץ במונחי חשמל) המחשבונים: http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=4&enDispWhat=object&enZone=calc&enDispWho=General%5El769&enPage=IP&enDisplay=view& אם מישהו יוכל לעזור לי לגלות את התשובה אשמח מאוד.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. יש לי בעייה קטנה פעם אחרונה שניסיתי לטגן סיגרים רוב הבצק נדבק למחבת(מחבת נירוסטה) מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי שזה לא יידבק לי למחבת? ^^

• 21 תגובות
    • 8.7k צפיות
  19. Started by chris_u16,

שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by CRT,

אני מבין השאלה קצת מוזרה... אבל הייתי שמח לשמוע על שיטה טובה לייבוש בתוך הבית. יש לי שיח של פלפלים אדומים קטנים חריפים.. חשבתי לעצמי לייבש את אלו שהבשילו. רציתי להשאיר אותם שלמים לכן חשבתי לתלות על חוט בתוך הבית ליד חלון. אשמח לשמוע באיזה דרך כדאי לעשות זאת? או אולי תפנו אותי לפורום\אתר בנושא. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.8k צפיות
  21. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.

• 25 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by J0n1,

יש לי בקבוק של ג'ק דניאל בבית, אז אמרתי בוא נשתה, חבר'ה זה המשקה הכי מגעיל ששתיתי בחיים שלי, זה יותר חזק מוודקה איך אנשים שותים את זה כמו מים? ניסיתי גם עם סודה וזה עדיין מגעיל, קרח כנ"ל איך שותים את זה?

• 124 תגובות
    • 36.8k צפיות
  24. Started by eyal,

איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by roma,

http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים