עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by approx,

מה ההבדל בינהם ואיך כול אחד עובד

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by 123456789,

שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by גדי233,

מה קורה? . אני בתור חובב מוזיקה מכול סוג פופ ,רוק אנד רול ,מוזיקה שחורה ,מוזיקת קנטרי אפילו גם מזרחית (לפני שהתמסחרה),בשנים האחרונות אני שם לב לתופעה מוזרה בארץ ,יותר בארץ מאשר בעולם. בתור סטודנט שלמד בשני מוסדות אקדמיים טכניון ואחר כך בן גוריון וכעת בתואר שני בתל אביב,אני מוצא שתחום הרוק אנד רול בארץ מת באופן סופי: כול הופעה שאני הולך אליה בתור סטודנט תמיד כוללת את החברה הבאים: ברי סחרוף,היהודים ולעיתים מוניקה סקס. בעיקר המבוקש הגדול הוא ברי סחרוף. יש לציין שההופעות של ברי סחרוף הם מצויינות ,ומבוצעות באופן מקצועי,אבל השירים שלו נשמעים כול כך עייפים,הבן אדם כבר סבא למען השם ורק הוא נותר כוכב הרוק היחיד לדור המקולל שלנו?? איפה השנים של גדי גוב ,כוורת של אנשים צעירים ו…

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608

• 69 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, לפני כחודש קניתי אוזניות ממוכר/אדם פרטי באיביי בעל מספר מכירות מצומצם [26] וניקוד גבוה [100%]. מאז ועד היום עוד לא זכיתי לקבל את האוזניות. הוא לא ענה כמעט למיילים מאז שטען כי שלח את האוזניות [אמר ששלח במשלוח מהיר במיוחד באמור לקחת כ3-5 ימי עסקים] פרט למייל אחד בו טען כי גם משלוח ששלח לאוסטרליה עוד לא הגיע ליעדו. שלחתי לו מייל אזהרה כי אפנה לאיביי ופיי פל ואדווח עליו אך הוא לא ענה. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מדווח עליו בפייפל ואיביי מהפן הטכני? לאן נכנסים ואיפה מדווחים. בתודה מראש. עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by dudidu08,

חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by yanushka,

כבר שנים שלא שמעתי עליהם.. מישהו יודע מהי כתובת האתר הרישמי של כת השטן ואיך הכול הגיע? מהם תנאי הקבלה?? האגדה מספרת על אנשים צמאי דם חתולי רחוב אשר מחללים קברים ונראים כמו מרלין מנסון. זה לפחות מה שזכור לי. בקיצור, אם למישהו יש מידע, פרטים, תמונות, זיוני-שכל וכדומה אודות כת השטן/כת השפן (החקיינים שלהם), אני אשמח אם הוא יכתב פה...

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אחרי עשור וחצי של ניסיונות לשכנע את השוק שמערכת הפעלה המבוססת על דפדפן היא הפתרון האידיאלי, גוגל מכריזה על פלטפורמה חדשה המשלבת את אנדרואיד עם בינה מלאכותית תחת מעטפת יוקרתית שנועדה להתחרות ראש בראש בשחקניות הגדולותלכתבה

9. Started by marking,

אז קדימה חברה תרשמו עצות איך לעבור את השנה המאיימת מכל עבר! סיימתי את החטיבה, עליתי לתיכון, שכחתי כמעט הכל... (איקסים! פויה!) זקוק לעזרתכם! (בטח יש עוד כאלו)

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by iakovl,

היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Sargon,

לאחרונה אני מקבל פרסומות בפייסבוק על דברים שרכשתי באתרים כמו אמזון או על פרוייקט שתמכתי בקיק סטארטר. חשבתי, איך זה שלפייסבוק יש את המידע הזה הרי לא התחברתי עם פייסבוק לאמזון או לקיק סטארטר? אוליי זה בעצם הGOOGLE CHROME ששם את הפרסומות עבור פייסבוק? משהוא פה מטריד. אבל יותר מזה אני סקרן איך בדף הפייסבוק שלי יש פרסומות למוצרים שרכשתי באתרים אחרים. ולא נראה לי שזה צירוף מיקרים, זה בדיוק אותו מוצר איזוטרי שרכשתי במקום אחר.

12. טוב כבר הרבה זמן נמאס לי לצפות במכבי לגיון הזרים תל אביב אז אני מקווה שהיא תפסיד עד שיהיו מספיק ישראלים דומיננטיים בקבוצה פעם רציתי שכל קבוצה ישראלית תנצח באירופה אבל היום אני פשוט מת שמכבי תפסיד

• 61 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by iveco,

נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by k22,

שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Iko89,

ידוע שמחשב לא עושה שום דבר לבד כי אין לי מחשבה ודעה מישל עצמו כל מה שהוא עושה תיכננו לו וכתבו לו אז איך יכול להיות שיש תוכנות שבוחרות דברים לפי סדר אקראי ? כלומר בטוח יש איזהשהו פרמנט שלפיו התוכנה בוחרת.. למשל להריץ את כל הקבצים לפי סדר מסויים ולעצור כשעוברות X שניות ככה שהתוצאה בעצם ידועה מראש.. לא ?

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

ההוב גובלין לא אמור להופיע לפני הגובלין הירוק ?בסדרה המצויירת ככה זה היה (ומי שראה את הסרט שלא ימסור מידע ספויילרי)

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. זה מה שהחלטתי לבחור שנה הבאה, מישהו למד את המקצוע רובוטיקה ויודע איך הוא ? אני עוד בהתלבטות אם להוריד מקצוע אחד (רובוטיקה) בשביל לצמצם קצת שעות מהמערכת העמוסה שתיהיה לי... מה אתם אומרים ? המקצוע רובוטיקה ממש קל ואני אוהב אותו אבל אפשר ללמוד אותו רק עם עוד מקצוע אחד ולא לבד...באסה ! בקיצור אני עוד בהתלבטות...תנו עצות

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by almogas,

כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

אז העורך הראשי שלנו חוגג היום יום הולדתו מזל טוב דן, בטקס אינדיאני עתיק, שמנמנים רוקדים על שמך לסימול צ'ונגיותך שגדלה לה בשנה נוספת: :funn: :funn::funn: :funn::funn::funn: :funn::funn: :funn: :funn: Minimizer ואחד לשנה הבאה

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by KoM,

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by סמיילי,

יש לי עכשיו תקופה עמוסה.. יש לכם המלצות לדברים בסיגנון חדר כושר יוגה ים אוכל מוזיקה וכו..? תודה :]

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by benor,

היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים