עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by almogas,

כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  3. רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.

4. על פי מקור בכיר בחברות הכבלים עד כה נרכשו בסך הכול 9,000 חבילות מונדיאל. האם חרם הצרכנים ממשיך או נשבר? האם אתם משתתפים בחרם ? http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77310&bz=21 תגובותיכם ...

• 63 תגובות
    • 3k צפיות
  5. עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?

• 52 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by com,

http://freenet-homepage.de/schnubelken/bunnys/

7. Started by frenzy,

בהצלחה לכולכם, תלמדו טוב כי הולכת להיות בגרות לא קלה! 8) אגב, מישהו יודע אם הבגרות בבוקר או בצהריים?

• 48 תגובות
    • 3k צפיות
  8. פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Mishmish,

בהצלחה לכולם (5.4.3... וכול היוצאי דופן) בבחינת הבגרות באנגלית מחר... :xyxthumbs: אל תתחילו לרשום סתם מגנים וכו'....תרשמו שאלות (אם יש בכלל) וכאלה אבל בלי ספאם של ציונים... בתכלס השאלון הראשון קל ב-5 יח"ל...(לפי דעתי... וכולם מוציאים בו מאה) אלפי מה שהבנתי ב-4\3 גם קלים... אז בהצלחה.... (למרות שאפשר לעשות את הבחינה בעיניים עצומות)... ולכול מי שאין מחר בגרות באיזשהו מקצוע או שעשה אותה כבר... או שסיים או שעובד או מסיים משהו וכו וכו .. הבנתם ת'קטע.. :lol:.. (לא ... שלא תגידו שאני מפלה אנשים לרעה ;D)

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by QQQ,

כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אני מחפש נואשות עבודה לשעות הבוקר, אני בן 18, מתגייס בגיל 19, ובעל ידע רב בחומרה(ידע על רוב חלקיי החומרה בעיקר לגיימינג וציוד היקפי ויכולת לבנות מחשב) שלחתי לk.sp, zigzag 2000 ואייבורי קורות חיים ואף אחד לא חזר עליי, אני בן אדם גמיש לרוב משרות העבודה העיקר שיהיו משמרות בוקר, אני עובד כשליח פיצה וגם מילצרתי אבל אני מחפש משו יותר קבוע ורציני רצוי בתחום המחשבים, האם קיימת עבודה כזאת בגילי? מה אתם ממליצים לי לעשות?(אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים פה עובדים בעבודות בסגנון של מה שאני מחפש אז אני מבקש קצת הדרכה).

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  12. היי חברים, נכון שאנחנו רגילים להשקיע במחשבים, גאדג'טים וציוד טכנולוגי – אבל גיליתי משהו מעניין דווקא בתחום אחר לגמרי. שינוי קטן בפריטים כמו כלי בית יכול ממש לשנות את התחושה בבית. קניתי כמה דברים קטנים – סלסלת קש בעבודת יד, קערת הגשה מעוצבת ואזת זכוכית פשוטה – ובלי לשים לב, הבית נראה פתאום יותר מסודר, נעים ומלא חיים. זה קצת מזכיר שדרוג חומרה קטן שעושה הבדל ענק בביצועים אם בא לכם רעיונות או השראה, תראו מה מצאתי כאן: Home & Co – יש שם מגוון של כלי בית מעוצבים באווירה טבעית וחמימה. מה אתם חושבים – גם אצלכם שדרוגים קטנים עושים שינוי גדול?

13. "בצק אלים" הוא בלוג מתכונים קצת שונה, או כמו שמאיה (המפעילה שלו) כותבת: מוקדש באהבה למתוסכלי-מטבח שמאסו בחיים או סתם בעלי ידיים שמאליות, וכל בשלן חובבן באשר הוא. אתר מתכונים ממש נחמד עם הסברים טובים ובעיקר תמונות - תמונות של כל התהליך, המפורט בצורה נוחה וידידותית. ההסברים כתובים בשפה "בלוגית", כמו שמישהו בא ופשוט מסביר לך. ללא שפה טכנית נטו שיכולה דיי לדכא.. אני זרקתי ל-bookmarks בכל אופן http://www.bazekalim.com/

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  15. מה אתם עושים ביום האהבה ???????

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  16. מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by גדי233,

מה קורה? . אני בתור חובב מוזיקה מכול סוג פופ ,רוק אנד רול ,מוזיקה שחורה ,מוזיקת קנטרי אפילו גם מזרחית (לפני שהתמסחרה),בשנים האחרונות אני שם לב לתופעה מוזרה בארץ ,יותר בארץ מאשר בעולם. בתור סטודנט שלמד בשני מוסדות אקדמיים טכניון ואחר כך בן גוריון וכעת בתואר שני בתל אביב,אני מוצא שתחום הרוק אנד רול בארץ מת באופן סופי: כול הופעה שאני הולך אליה בתור סטודנט תמיד כוללת את החברה הבאים: ברי סחרוף,היהודים ולעיתים מוניקה סקס. בעיקר המבוקש הגדול הוא ברי סחרוף. יש לציין שההופעות של ברי סחרוף הם מצויינות ,ומבוצעות באופן מקצועי,אבל השירים שלו נשמעים כול כך עייפים,הבן אדם כבר סבא למען השם ורק הוא נותר כוכב הרוק היחיד לדור המקולל שלנו?? איפה השנים של גדי גוב ,כוורת של אנשים צעירים ו…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by [NOS],

נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by iurkin,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Guy King,

http://www.petitiononline.com/banchch/petition.html

• 71 תגובות
    • 3k צפיות
  21. פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  22. כן החבר הכי טוב של כל אדם הכיסא שלי מת (בערך) בקיצור בין הבוכנה (החרא הזה שמעלה ומוריד לך את הכיסא) לתושבת שלה נהרס החיבור מה שגורם לכיסא להתנדנד לצדדים יותר מדי איך אפשר לתקן ואם אי אפשר יש למישהו המלצות לכיסא טוב?

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  23. טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?

• 57 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by הדוד משה,

אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.