עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by byub,

החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל. רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה. ממליץ בחום. יובל.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by janluca,

כבר מספר ימים האתרים הנ"ל לא פעילים ..... אני שאני פעיל בכ 8 פורומים שונים ודי מחבב את שניהם קצת חסרים לי אודה על תגובה אייל 8)

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

ההוב גובלין לא אמור להופיע לפני הגובלין הירוק ?בסדרה המצויירת ככה זה היה (ומי שראה את הסרט שלא ימסור מידע ספויילרי)

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by גדי233,

מה קורה? . אני בתור חובב מוזיקה מכול סוג פופ ,רוק אנד רול ,מוזיקה שחורה ,מוזיקת קנטרי אפילו גם מזרחית (לפני שהתמסחרה),בשנים האחרונות אני שם לב לתופעה מוזרה בארץ ,יותר בארץ מאשר בעולם. בתור סטודנט שלמד בשני מוסדות אקדמיים טכניון ואחר כך בן גוריון וכעת בתואר שני בתל אביב,אני מוצא שתחום הרוק אנד רול בארץ מת באופן סופי: כול הופעה שאני הולך אליה בתור סטודנט תמיד כוללת את החברה הבאים: ברי סחרוף,היהודים ולעיתים מוניקה סקס. בעיקר המבוקש הגדול הוא ברי סחרוף. יש לציין שההופעות של ברי סחרוף הם מצויינות ,ומבוצעות באופן מקצועי,אבל השירים שלו נשמעים כול כך עייפים,הבן אדם כבר סבא למען השם ורק הוא נותר כוכב הרוק היחיד לדור המקולל שלנו?? איפה השנים של גדי גוב ,כוורת של אנשים צעירים ו…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410965,00.html אני מקווה מאוד שזה כולל מסכים\מחשבים\וקונסולות בכל מיקרה הגיע הזמן שאולמרט יעשה משהו טוב סוף סוף :lol:

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by 00Amir,

שאלה קצת הזויה אבל מעניין לדעת כמה (בערך) אוברקלוקרים יש בארץ? אני מתכוון לאנשים שבאמת יודעים קצת יותר מהמשתמש הממוצע. מישהו יודע להגיד כמה אנשים היו בתחרות ה OC האחרונה? תודה

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  9. נתונים חדשים ומדאיגים חושפים כי כמעט מחצית ממכשירי האנדרואיד בעולם נותרו ללא מעטפת הגנה קריטית, כאשר היעדר עדכוני אבטחה חושף מיליוני משתמשים לפריצות ברמת הליבה ששום אפליקציית אנטיוירוס לא תצליח לעצורלכתבה

10. Started by KoM,

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  11. מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by 123456789,

שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  13. הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…

14. לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\

15. Started by llime,

עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by eegg,

רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  19. למה אנשים בפורום עדיין משתמשים בIE6? יכול להיות שהOS לא חוקית אז אין להם אישור לIE7?

• 73 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Googleness,

סדרה בת ****. יהיה עונה שלישית?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  21. האיחוד האירופי ורשויות הפרטיות פותחים בחקירות נרחבות נגד הרשת החברתית לאחר שנתונים חושפים כי מודל הבינה המלאכותית מתוצרתה ייצר עשרות אלפי תמונות של ניצול קטינים בימים ספורים, צעד שעשוי להוביל לקנסות עתק ולסילוק האפליקציה מחנויות היישומים המרכזיותלכתבה

22. Started by Mishmish,

בהצלחה לכולם (5.4.3... וכול היוצאי דופן) בבחינת הבגרות באנגלית מחר... :xyxthumbs: אל תתחילו לרשום סתם מגנים וכו'....תרשמו שאלות (אם יש בכלל) וכאלה אבל בלי ספאם של ציונים... בתכלס השאלון הראשון קל ב-5 יח"ל...(לפי דעתי... וכולם מוציאים בו מאה) אלפי מה שהבנתי ב-4\3 גם קלים... אז בהצלחה.... (למרות שאפשר לעשות את הבחינה בעיניים עצומות)... ולכול מי שאין מחר בגרות באיזשהו מקצוע או שעשה אותה כבר... או שסיים או שעובד או מסיים משהו וכו וכו .. הבנתם ת'קטע.. :lol:.. (לא ... שלא תגידו שאני מפלה אנשים לרעה ;D)

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by gil_k,

אני מתחיל פרויקט להנדסאי שלי לפני הצבא (יג-יד) ואני מחפש חנות לרכיבי אלקטרוניקה באזור הקריות (עדיף לא בחיפה), משהוא מכיר חנות כזאת? LCD 2X16 עם עברית, משדר\מקלט RF ... תודה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by yacovmateo,

הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.

25. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים