עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. "קול הרע"מ מקהיר 2" למי שטרם ראה:

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Green,

הלהקה האהובה עלי מגיעים ב5 לספטמבר מי שלא מכיר זה הזמן להתחיל לשמוע http://e.walla.co.il/?w=/6/1129821 רק שלא תהיה מלחמה

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מה אתם עושים ביום האהבה ???????

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?

5. Started by almogas,

כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007 סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט... יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?

7. Started by גדי233,

מה קורה? . אני בתור חובב מוזיקה מכול סוג פופ ,רוק אנד רול ,מוזיקה שחורה ,מוזיקת קנטרי אפילו גם מזרחית (לפני שהתמסחרה),בשנים האחרונות אני שם לב לתופעה מוזרה בארץ ,יותר בארץ מאשר בעולם. בתור סטודנט שלמד בשני מוסדות אקדמיים טכניון ואחר כך בן גוריון וכעת בתואר שני בתל אביב,אני מוצא שתחום הרוק אנד רול בארץ מת באופן סופי: כול הופעה שאני הולך אליה בתור סטודנט תמיד כוללת את החברה הבאים: ברי סחרוף,היהודים ולעיתים מוניקה סקס. בעיקר המבוקש הגדול הוא ברי סחרוף. יש לציין שההופעות של ברי סחרוף הם מצויינות ,ומבוצעות באופן מקצועי,אבל השירים שלו נשמעים כול כך עייפים,הבן אדם כבר סבא למען השם ורק הוא נותר כוכב הרוק היחיד לדור המקולל שלנו?? איפה השנים של גדי גוב ,כוורת של אנשים צעירים ו…

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Bebush,

שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. למי צריך לפנות כדי לעבוד ביום הבחירות (סדרן/משגיח/כל דבר) ? הבנתי שיש כסף טוב בזה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by 123456789,

שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by SensatioN,

אני 13 משחקים שזה 258 שקל

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…

14. לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com

15. Started by marking,

אז קדימה חברה תרשמו עצות איך לעבור את השנה המאיימת מכל עבר! סיימתי את החטיבה, עליתי לתיכון, שכחתי כמעט הכל... (איקסים! פויה!) זקוק לעזרתכם! (בטח יש עוד כאלו)

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

ההוב גובלין לא אמור להופיע לפני הגובלין הירוק ?בסדרה המצויירת ככה זה היה (ומי שראה את הסרט שלא ימסור מידע ספויילרי)

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by chmmr,

לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by yanushka,

כבר שנים שלא שמעתי עליהם.. מישהו יודע מהי כתובת האתר הרישמי של כת השטן ואיך הכול הגיע? מהם תנאי הקבלה?? האגדה מספרת על אנשים צמאי דם חתולי רחוב אשר מחללים קברים ונראים כמו מרלין מנסון. זה לפחות מה שזכור לי. בקיצור, אם למישהו יש מידע, פרטים, תמונות, זיוני-שכל וכדומה אודות כת השטן/כת השפן (החקיינים שלהם), אני אשמח אם הוא יכתב פה...

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Mishmish,

בהצלחה לכולם (5.4.3... וכול היוצאי דופן) בבחינת הבגרות באנגלית מחר... :xyxthumbs: אל תתחילו לרשום סתם מגנים וכו'....תרשמו שאלות (אם יש בכלל) וכאלה אבל בלי ספאם של ציונים... בתכלס השאלון הראשון קל ב-5 יח"ל...(לפי דעתי... וכולם מוציאים בו מאה) אלפי מה שהבנתי ב-4\3 גם קלים... אז בהצלחה.... (למרות שאפשר לעשות את הבחינה בעיניים עצומות)... ולכול מי שאין מחר בגרות באיזשהו מקצוע או שעשה אותה כבר... או שסיים או שעובד או מסיים משהו וכו וכו .. הבנתם ת'קטע.. :lol:.. (לא ... שלא תגידו שאני מפלה אנשים לרעה ;D)

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by drorhazan,

האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by iveco,

נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by aviad91,

מישהו יודע במקרה איפה אני יכול לקבל על פיקדון בקבוקי בירה ופחיות מזומן? ממה שהבנתי מגה נותנים זיכוי או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by רועיירדן,

אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים