עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zorgi,

רובכם מוכרים באינטרנט בכינויים שבחיים האמיתים אף פעם לא תיקראו לעצמכם כך. אבל באינטרנט הכול מותר :bigglasses: מעניין לדעת איך בחרתם לעצמכם את הניק שלכם. שלי: צבא ה zerg מהמשחק סטאר קראפט (the zerg) + הסרט האלמנט החמישי, שם יש דמות בשם מיסטר זורג. הייתי מכור למשחק ולסרט, זה הכול. מה איתכם ?

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by approx,

איך חתול מגרגר יש לי שתי חתולים בבית ועכשיו שאני מלטף אותם הם מגרגים כזה ואני רוצה לדעת איך יש להם איזה איבר מיוחד ? אני מבקש שרק אנשים רצינים יגיבו !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by waizman,

של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by x-dude,

יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by Omerole,

הסרטון הזה אותי קצת הפחיד...ככה באמת רצה כל תעשיית הדוגמנות היום?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  11. Started by sapartil,

מדף במייל לקובץ pdf מה הדרך לבצע את זה ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. זה נושא מאוד מסובך לחלק מאיתנו יש רעיונות שהם מאמינים וחושבים שהם צריכים להציג אותם למרות שהזולת הקרובה דוחה אותם על הסף עם חיוך מצחיק וזה בטח מה שעושה כמעט כל קורא כרגע. עכשיו זה כבר פשוט מפריע לי ! כמו כאב שיניים ואני חייב למצוא לזה תשובה . איך אני יוצר קשר (לעזאזאל) עם היצרניות ? סמסונג מוטורולה מרצדס מי שלא יהיה ... כי הרי אין איזשהו כתובת מייל באתר שלהם עם בחור שפותח את המיילים ועונה לאנשים וגם אין ולא יהיה לי ולכל מי שאני מכיר כסף ויכולת אופרציה ופיתוח כמו שיש לסמסונג או מרצדס אז מה עושים בהנחה שיש לי משהו בשבילהם שיגרום להם להשתלט על העולם בתחום ?? שווה לי הרבה ולהם יותר ... אז מה אני אמור לעשות ? למצוא חברת סטראפ ולהציג לה את הרעיון לרשום פטנט ולהשטלט על העולם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.

14. כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  15. וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hell,

אני בן 16 גר ביוקנעם עילית מקום הכי שקט בארץ ואין כימעט חנויות איך ילד כמוני יכול להרוויח כמה גרושים?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by ward,

איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. improvisly?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by J0n1,

"עשו עליו הלאום" איך כותבים את המילה הזאת? לא הצלחתי למצוא בגוגל

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 13.6k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. בידיוק ככה , איך כותבים אותו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SMAZ,

שלום קודם כול אם הנושא לא קשור לפה תעבירו כותרת אין לי ממש כותרות טובות בראש אז לנושא: איזה שלבים יש לכתיבת משחקים חוץ מפיתוח המנוע? אם אפשר להעביר מכונית נגיד מMAX או משהו לSANDBOX2? יש עוד כמה שאלות אבל עכשיו אני לא מתכוון להתחיל כי לחץ חזק יש לי של מבחני בגרות ומתכונות והסיבה שאני שואל זה כי אני בן דוד שלי וחבר שלי אולי עוד חבר נראה כבר מתכוונים לשכתב את השלבים מהתחלה אם הכול וזמן בלתי מוגדר ממש אם יש מישהו שמוכן ליתרום{בחינם כה כולנו לא עברנו את ה18 ואין לנו מימון של אינטל או משהו אז מישה רוצה לתרום מזמנו החופשי יוכל לעזור} טוב אין זמן חייב ללמוד מטמטיקה ארר...

דיונים חדשים בפורומים