עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב! תודה מקרב לב !

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל אם מישהו קונה שמה קבוע ויכול להביא לי המלצות על מה יש לשם לב - זה יתקבל בברכה חוץ מזה כשאני קונה מוצר ומביא אותו לארץ האם אני משלם עליו במכס? אני מדבר על מוצר יחיד לא על יבוא מסיבי! ואם יש איזה דף שמה שמסביר את כל הסמלים והדברים זה מאוד יעזור לי תודה מראש

3. "תגיד? איזה מחשב לקנות ?!!?" השאלה אולי הכי נפוצה כאן בפורום ובעוד כמה מקומות שיצא לי .. העניין הוא שהתשובה לשאלה הזו לא מסתכמת רק בחיפוש המחשב הנכון, אלה במיקוד צרכי הלקוח והלקוח אף פעם לא יודע מה הוא צריך! אז, אנחנו נמצאים בעולם שבו AI is Rising וכבר נתקלתי בשתי פתורנות מעניינים בעבור לפטופים. האחד של ענקית הקמעונאות בארה"ב Walmart: https://www.walmart.com/cp/find-your-pc/9172414 אחלה של ממשק וחווית שימוש יוצאת מן הכלל אבל המלאי כפוף להיצע בחנות ולכן רמת הדיוק מבחינתי לוקה בחסר.. והשני היא Choosist, חברת סטארטאפ בשלב Beta: https://www.choosist.com/us/laptops לעניות דעתי מסע הלקוח ארוך ומייגע מידי, ההיצע כפוף לאמז…

4. Started by djelectric,

הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר אומר שאם פתחו על זה דיון אני מצטער . ראיתי רק היום שיש שטר חדש . מישהו שמע על זה שהתחילו להדפיס שטרות חדשים ואם יצאו גם שטרות חדשים של 50\100\ 200 ?

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום אני מחפש המלצה לסירטי אימה מהזמן האחרון שמשלבי אפקטים טובים וסצנות מלחיצות,אני מוכן להתפשר על תסריט כ"ו תודה לעוזרים

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Yehudaa,

אם יש דבר שמבאס את הצורה זה לדפוק את האוטו .... היום שברתי פנס קדמי +כיפוף לכנף+כיפוף קטן למכסה מנוע ... אין ערובה לאף אחד שלא יעשה איזה תאונה , אבל מה הופך נהג לנהג זהיר שפעם ב10 שנים דופק משהו ? לא יזיק קצת מוסר מועיל . תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני רוצה להתחיל לנגן על גיטרה אומנם אני כבר לא צעיר (עוד מעט בן 19 אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא ) הינה 3 אופציות http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ES550N http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350CE מה ההבדל בינהם ? אני חדש בתחום אז השאלה היא אם ההבדלים קריטיים לי או שבכלל עדיף משהו אחר שלא רשמתי כאן תודה רבה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  9. טוב הזקנה אוהבת דברים בסיגנון אודטה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: ואני צריך אתר טוב לדף בית ועוד אתרים של אוכל ניקיון וכל הדברים האחרים שבחורות עושות :lol: למישהו יש המלצות-ודריה לא היא לא רוצה אתרים של מגולחי ראש ועוד דבר חייב להיות בעיברית בתודה STONE

• 60 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  11. Started by chiki boy,

http://www.herem.coo.co.il מה עמדתכם..?

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

אהלן,היה לי ויכוח עם מישהו מהפורום האמ*אור*האמ והוא אמר שבחורה לא צריכה לתת בפגישה הראשונה,מה דעתכם בעניין? אגב זה לא עובר על שום חוק בנתיים אז..

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  13. בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by MiniMizer,

מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  15. http://www.techspot.com/news/58747-website-streams-private-ip-cameras.html יש גם ישראל כרגע באזור של 800 מצלמות האתר בקושי פועל האמת דברים לא נטענים אבל הנה אפשר לראות גם סלון של אנשים חח יכול להיות מישהו שם אצלו בבית כדי לדאוג לסבתא שלו המבוגרת והשאיר ססמא ברירת מחדל 800 מצלמות מהארץ בטח אפשר לתפוס דברים מעניינים מישהו ממש אוהב את הרכב שלו המצוקמק נפלתי גם על איזה אולם אירועים ואיזה עסק של קלנועיות

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  16. המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, מחר בבוקר צפוי לי צו גיוס. הינני 1.75 לערך ושוקל 50 ק"ג בלבד... קרבי אני כבר בטוח לא אהיה, אך אני מאוד רוצה לשרת - ובשביל כך אסור לי "לאבד" יותר מדי פרופיל בגלל תת-המשקל... מישהו מכיר דרכים להמשין ומהר? לאו דווקא באופן תמידי, אלא רק בשביל מחר שאני אשקול טיפה יותר בשביל המודד-משקל הצבאי ואוכל להתגייס במקום לקבל שיחרור על 21 ולנשק רגליים על מנת להתנדב?

18. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אז אני רוצה לדעת כמה ימים יש?. אחרי שמורידים את החגים ואת החופש הגדול..ומורידים את כל הימי שישי שבת שלא לומדים.... תודה רבה למי שעוזר...

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  21. איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by zorgi,

נניח שאלוהים הוא כל יכול. האם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים ?

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  23. יש לכם ספר טוב להמליץ עליו? אני אוהב את סדרת הארי פוטר וקראתי כבר כל ספר וגם נהניתי מאוד ממלאכים ושדים וצופן דה וינצ'י. אז אם אפשר שזה יהיה בערך בסגנון של הספרים האלה אני מחפש לקנות ספר טוב.

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  24. [br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  25. "קול הרע"מ מקהיר 2" למי שטרם ראה:

• 12 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.