עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=57&id=216 :-\

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. לאחרונה שמתי לב לכך שסרטוני יוטיוב נטענים במחשב שלי באיטיות כזאת, שניתן להגיד שאינם נטענים כלל (יותר מעשר דקות בערך, לסרטון של פחות מדקה)(קצב הטעינה המופיע בפרטי הסרטון, היא כמעט תמיד על 0 kBit/s, ורק מדי כמה שניות עולה לשבריר השנייה וחוזרת ל-0). ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי 014. תשתית של הוט. מהירות חיבור של 2.5 מגה. מהי הבעייה פה? למה מהירות ההזרמה ביוטיוב יורדת כל הזמן ככל שהשנים חולפות? בעשור הקודם, כשיוטיוב היה עוד בתחילתו, הסרטונים היו נטענים בשיא המהירות.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Symbore,

אנשים קניתי גקינס שחור של וורנגלר ושמתי לב שהוא צובע לי חולצות בהירות בקצת שחור ויותר גרוע צובע לי את התיק שלי. הצבע מאוד חלש וקצת מיים מורידים את הצבע. לפי מה שקראיתי באינטרנט ניסיתי לכבס את המכנס וגם להשאיר אותם ללילה עם חומץ\ זה לא עוזר. אני בטוח שאם אני אמשיך את הכביסות בשלב מסויים הצבע יפסיק אבל ראבק כמה אפשר לכבס לפני שהמכנס יהפוך לסמרטוט? לצערי כרגע בלתי אפשרי להחזיר את המכנס, יש עצות?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by The Ghost,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by iurkin,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by duk4u,

בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. מישהו יודע?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. [br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Iko89,

ידוע שמחשב לא עושה שום דבר לבד כי אין לי מחשבה ודעה מישל עצמו כל מה שהוא עושה תיכננו לו וכתבו לו אז איך יכול להיות שיש תוכנות שבוחרות דברים לפי סדר אקראי ? כלומר בטוח יש איזהשהו פרמנט שלפיו התוכנה בוחרת.. למשל להריץ את כל הקבצים לפי סדר מסויים ולעצור כשעוברות X שניות ככה שהתוצאה בעצם ידועה מראש.. לא ?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. השאלות בכותרת, התשובות אצלכם.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by KoM,

עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Spirit Crusher,

לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכתב מאיתור חמ"ן פרוייקט גאמא...והיה כתוב שאני צריך להכנס לאתר של חמ"ן נכנסתי ומילאתי את כל הפרטים שם. אחרי חודשיים בערך קיבלתי זימון למבחנים יומיים לפני המועד (גם תאריך ההדפסה היה מאוחר...זה לא שזו בעיה של רשות הדואר) במבחנים אמרו שתוך שבועיים יודיעו לנו גם אם עברנו וגם אם לא. המבחנים היו בשני לאוקטובר. לא שמעתי מהם עד היום (ה27 לנובמבר) - כמעט חודשיים. אני מנסה כבר חודש שלם..כמעט כל יומיים להתקשר למספר טלפון של איתור חמ"ן שיש באתר 03-6092550 ... בד"כ המספר תפוס אם הוא לא תפוס אז עונה מענה ממוחשב ולאחר ניתוב והפניה ל"מענה אנושי" יש מוזיקה לאיזה רבע שעה ואחרי רבע שעה או יותר אומרים להתקשר בפעם אחרת והשיחה מתנתקת. אני לא יודע...כל האיתור וההליכים …

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by BeNzZy-BoY,

לפני חודש ומשהו קיבלתי בדואר מכתב ירוק מהצבא משו "שאלון מילוי פרטים ל"שחקים ו"חבצלות" בכותרת היה רשום איתור חמ"ן . בקיצור נכנסתי לאינטרנט לאתר של חיל מודיעין מילאתי את השאלון הארוך והמייגע הזה ושלחתי אותו לפני שבועיים בערך. שלשום נכנסתי לאתר בעזרת השם משתמש שלי והסיסמא שקבילתי עם המכתב בדואר וראיתי שהתמיינתי לפרייקט שחקים. קראתי קצת על הפרוייקט הבנתי שיש שם כמה מסלולים ושזה בעיקר בתחום הטכנולוגי.. יותר מזה אני לא יודע. מישהו יכול אולי קצת להסביר לי פה מה זה בדיוק שחקים, מה יהיו שאחר המיונים הבאים אם בכלל יש כאלו, ובכללי כל מה שאתם יודעים על כל הדרך עד שמגיעים למקום ההוא ומה עושים שם בכלל. תודה בן

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום לכולם, גנבו לנו שלשום את הרכב, ואנחנו צריכים לקנות משהו דחוף (אנחנו תלויים מאוד ברכב). אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדיי דווקא בגלל שאנחנו ממהרים כרגע ולא רוצים לעשות טעות רצינית. התקציב עומד על 40K. הדרישות הן: - ידני. - חזק שיוכל לסחוב כמו שצריך גם עם מטען מלא ו-5 אנשים - אנחנו מטיילים הרבה. - מרווח. - מומלץ מאוד מושבי עור. ראיתי רובר 620/600 שעונה על כל הצרכים. 2 ליטר מנוע, מושבי עור, מרווחת יחסית, ונראית אחלה, והמחיר מתאים לנו (וגם שנת 99). מישהו יודע להגיע לי יותר על האוטו הזה? מה הוא שווה? האם יש איתו בעיות של אמינות? משהו אחר שאני צריך לדעת? כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה, Anatoli.

• 60 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by §£X¥ B@¢K,

שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il

• 52 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי לרשימה הזאת : http://www.drushim.co.il/ http://www.alljobs.co.il/ אשמח לשמוע חוות ממי ששיש לו נסיון איתם http://jobox.nrg.co.il/ http://jobox.nrg.co.il/ http://www.jobnet.co.il/ http://www.yjobs.co.il/Jobs/Page.aspx http://www.bipbip.co.il/Jobs/ יש עוד מומלצים ? תודה דרך אגב בתור סטודנט יש טעם לפנות לחברות השמה ? אני לא מבין בזה ..

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by sagi_10,

שלום אני מחפש המלצה לסירטי אימה מהזמן האחרון שמשלבי אפקטים טובים וסצנות מלחיצות,אני מוכן להתפשר על תסריט כ"ו תודה לעוזרים

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by סמיילי,

יש לי עכשיו תקופה עמוסה.. יש לכם המלצות לדברים בסיגנון חדר כושר יוגה ים אוכל מוזיקה וכו..? תודה :]

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by m0sh,

טוב זה בעקבות הנושא שלי על התוספות של טליסמן שאי אפשר להשיג בארץ...אז רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לגבי משחקי קופסא חדשים או ישנים ברמה? כמו טליסמן,יצירת מופת,רמז וכ"ו אם תוכלו לעזור לי אני מאד יודה לכם! תודה, מוש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

24. עכשיו ירדו לי עוד מכסות... קמתי ב7 וחצי ונרדמתי עד 8:40 ועד ששמתי לב שלא 7:40 ושאיחרתי כבר ולא יכניסו אותי, הייתי לבוש ומוכן לבית ספר. :bash: מי פה? חחח

• 62 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by YovalAAA,

תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים