עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jack_g,

יש את הטרייל הנ"ל: http://a772.g.akamai.net/5/772/51/1373e4e8b18d05/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e8178af967e03faf187bef64d63baedd52c02489fb72e153bf23/underworld-tlr_dl320.zip לסרט UNDERWORLD. זה לאיכות MEDIUM של הטריילר מי שרוצה באיכות גבוהה יותר יכול להוריד מהעמוד הזה: http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/underworld/ השיר מתחיל בדקה 1:52 בקטע שהיא קופצת מהבניין. מה שמו של השיר הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

המטרה היא להמשיך שורה, בכדי ליצור סיפור מצחיק ומעניין. אני יתחיל. פעם היה ילד שקראו לו יוסי..

• 418 תגובות
    • 28.8k צפיות
  3. איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by someone,

הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by AC/DC,

אמא שלי ואחותי נוסעות לדיוטי פרי ורציתי לישאול אם יש שם BT ביג טיפון יש שם ??

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  6. https://www.behatsdaa.org.il/ נתקלתי באתר הזה במייל ששלחו לי מהאגדוה למען החייל. עוד לא יצא לי להכינס אבל אני בקרוב אכנס ונראה מה הולך שם. נראה לי שזה אחלה של דבר שסוף סוף מישהו עושה משהו לחיילים ששירתו בצה"ל והשתחררו בכבוד. כל הכבוד להם. עריכה, טוב כשאתם נכנסים לאתר אתם מעדכנים פרטים כמו שם, שם משפחה, אימייל, טלפון וכד'... ואז אתה רואה את כל האטרקציות שיש, כגון מופעמים קרובים, הופעות, ספא, קולנוע, מינויים וכד'.. במחירים יחסית טובים. יום ספא ב180 ש"ח. הופעה של סינגולדה ב90 ש"ח. 2 כרטיסים זוגיים לבתי הקולנוע של גלובוס מקס ב170 (אצלנו, בגלובוס מקס נתניה זה עולה 120 ש"ח לאחד!) ואפשר להזמין גם דרך האתר.

• 16 תגובות
    • 9.4k צפיות
  7. Started by Decktor,

מטורפים האמריקאים האלה... בשביל אנשים שאין להם מספיק כסף להאמר אמיתי יש ערכה שגורמת לכל חיפושית ישנה להיראות כמו האמר http://www.wombatcar.com/photos.html

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  8. מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by yuraxp,

אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=fqi0M8X7KXw

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. אני מחפש טכנאי מחשבים טוב שיכול לעזור לי בשדרוג המחשב במחיר סביר. אם אתם מכירים אחד אז בבקשה תדברו איתי ב ICQ מספר: 260-568-758 תודה, איתי.

12. היי אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש (אני ברשת סלקום), ועד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה את ה6230. אני לא מעוניין לשדרג עם החזרים דרך סלקום אלא פשוט לקנות חדש. הלכתי לאחד המשווקים הפרטיים שיש להם חנויות סלולרי ברחוב והוא אמר לי שהמחיר שלו הוא כ1700 ש"ח (עם אחריות אצלו) חדש בקופסה. המחיר נראה לי קצת יקר בגלל שבסלקום רצו עליו כ2400 ש"ח עם החזרים של כ1600 ש"ח שזה יוצא כ800 ש"ח בלבד. אז הוא אמר לי שהוא יכול בכלל למכור לי יד שניה במצב חדש עם פנל חדש + עידכוני גירסא בכ1000 ש"ח. ואז הוא הפיל עלי פצצה, והוא אמר לי שהוא התחיל לייבא את ה6230i , שזה סלולרי עם מצלמה של 1.3MP עם שלוש אפשרויות זום + כל מיני תוספות. על אותו מכשיר (שכמובן יש רק חדש מהקופסה ) הוא רוצה 2300 ש"ח. מה אתם או…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by iem,

אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. קיבלתי זימון למבחני התאמה לחיל המודיעין. למישהו יש מושג מה עושים שם? (זימון ראשון) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כבר שיגעו אותי. אני מחפש בגוגל וכל אתר כותב משהו אחר: "אסור להביא" "מותר להביא" "מותר להביא עד 3" מותר להביא 3 אך צריך לשלם מכס".... מישהו יודע בוודאות את החוקים המדויקים לגבי ייבוא המכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nazgull,

שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by MishaK,

:puke: :puke: :puke: עריכה: למי שלא הבין, הת'רד התחיל בתור הודעה חסרת משמעות של מישהו שמתלהב מתאטרון החלום האידיוטים.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Guy950,

אז הסוללת AA הנטענת שהגיעה עם העכבר שלי (logitech G700s) כבר הגיעה למצב שהיא מתרוקנת נורא מהר והגיע הזמן להחליף אותה. החלטתי שאקנה כבר חפיסה של סוללות נטענות עם מטען חיצוני, והייתי כבר ב4-5 חנויות שונות ובכולן אמרו לי את אותו הדבר - "אין חביבי, כבר לא מוכרים את הסוללות הללו עם מטענים". בסוף קניתי באיזו חנות ב15 ש"ח חפיסת סוללות שנמצאת אצלו כבר כמה שנים, ובאופן נורא מפתיע (לא באמת) - הסוללות במצב יותר גרוע מהסוללה הנוכחית. הזמנתי מאיביי חפיסת סוללות והן היו באיכות ירודה, כל כך שהמטען של העכבר לא מוכן להטעין את הסוללות, ואין לי מטען חיצוני כי לא מצאתי. אז....הגענו לתקופה שכבר לא רואים טעם לייצר סוללות AA נטענות? מצלמות מגיעות עכשיו עם סוללו…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. לאחר עיון באחד מהם מצאתי מכתב (לינק לצילום של המכתב) מהמטה לאיתור וליווי תלמידים לסביבות עתירות טכנולוגיה (תלמידים מצטיינים וכו' וכו') לפני כחצי שנה קיבלתי גם מכתב, ובנוסף למכתב קיבלתי דוגמא למבחן פסיכוטכני של צו ראשון שיכין אותי מראש למבחן בכדי להוציא ציון גבוה. אני לא ממש מבין מהו המטה הנ"ל ושל מי זה? של משרד החינוך או של הצבא? האם עוד מישהו קיבל משהו?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים