עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by The Dom,

איפה עשיתם/עדיין עושים את הקניות לחג? האם הקנייה הייתה זולה/משתלמת?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by VoLcAnO11,

שלום רציתי לדעת איזה מסגרת יותר כדאית לטלוויזיה - גבס או עץ? אני מדבר על משהו כזה:

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. העיקר שתיהיה חנות טובה עם שם טוב ואמינות, אחריות של היבואן ולא ייבוא אפור, וכמובן שתשמור על מחירים סבירים של השוק ולא תפגיז (כמו שקם אלקטריק וטרקלין חשמל). תודה רבה. ואגב, האם מישהו ניסה לברר מחירים ישירות מ-ח.י (היבואן של אל.ג'י) ?, האם שווה לקנות דרכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

שימו לב גם למשפט מימין, ליד הAvatar שאין לי...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום התחלתי לראות לפני כמה שבועות את הסופרנוס ובהוט הVOD יש רק 5 עונות ואין אתהעונה השישית מישהו יודע אם ישימו גם את העונה השישית ? או אם יש איזה דרך לראות את העונה השישית דרך האינטרנט ?[ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. והוא עשה את זה עם אולר...! תקראו ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2604773,00.html כמה כוח רצון ואומץ צריך בשביל זה.

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  10. "support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  11. התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by dima_ga,

כמה שווה חלונות 95 למקצוענים שלושה כרכים שמפרטים על הוינדוס ותוכנות ללא דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by com,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3058707,00.html

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  14. בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  15. למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. קודם תראו את זה: (זה קליפ של השיר By the Way של Red Hot Chili Peppers) http://www.youtube.com/watch?v=dNlzfHkQ8JM&feature=related ואחר כך תראו את זה: ולדעתי זה פשוט יגרום לכם לחשוב 2 דברים: 1. חחחחחחחח ענק 2. למה יש אנשים כל כך משועממים בעולם... נ.ב: אתם לא חייבים לראות את כל הראשון כי מספיק שתראו את הדקה הראשונה ואז את הקדה הראשונה בשני ותבינו על מה אני מדבר...

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  17. ואו פשוט עד שאתרים עולים....... לא זז

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Tomerico,

מי האבא של לוצ'יוס בסרט גלאדיאטור?! זה לא יכול להיות מקסימוס... ביגלל שהיתה לו אישה... מי זה?! *עריכה האמא שלו זה הבת של הקיסר.. (הבן זונה הזה..)

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

www.thejaywalker.com/pages/shit_happens.html

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aleXtazi,

היי שלום לכולם אני צריך פרויקט באנגלית בקרוב יש לי מתכונת ואפילו לא התחלתי אם למישהו יש פרוייקט מוכן והוא כמובן מוכן לתת לי אותו אשמח מאוד ותמליצו על נושא מעניין וקל לעשיה של פרויקט כזה אולי בסופו של דבר במיקרה ולא יהיה לאף אחד יעשה לבד תודה

• 7 תגובות
    • 16.1k צפיות
  21. Started by DimaX,

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_en.php קליפ שווה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Mortar,

חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by simonsix,

טוב, לקראת הוצאת הסינגל השני של הלהקה ("כמו פעם") אנחנו מחפשים מתנדב בעל כישרון ויצירתיות שיכין קליפ לשיר. חומרי הגלם לקליפ- בעיקר תמונות וקטעי וידאו מסרטים אילמים של שנות ה-20 וה-30 (כידוע חוק זכויות היוצרים תקף לעד 70 שנה כך שכל חומר מ 1939 ומטה נחשב לחוקי) את התמונות אני אספק בגלריה ואת קטעי הוידאו מהסרטים האילמים תרגישו חופשי ללקט ברשת. קרדיט מובלט בקליפ ותודות באלבום שאנחנו מקווים שיצא עד סוף שנה יוקדשו לזה שיכין את הקליפ הנבחר. את השיר לפני עריכה דיגיטלית ניתן להוריד מכאן : http://www.upf.co.il/file/584213.html 3.18 MB שאלות ובקשות מיוחדות אפשר בדיון הזה או בפרטי. בהצלחה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אביהרץ,

בנות חושבות שכבר דודי בלס ואיתן אורב לא נראים טוב? איך כל אחד בזמנו היה הדוגמן/הדוגמנית מספר 1 בארץ והיום בקושי שומעים עליהם? הרי הם נראים בול אותו הדבר

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים