עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fighter,

אהלן איך אתם מדליקים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by benor,

באיזה לוחות דרושים אתם משתמשים? אתם פונים לחברות כוח אדם? אני אישית משתמש ב- Alljobs ו- Jobmaster ואני רחוק מלהיות מרוצה מהאתרים האלה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by T-Flash,

אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 61 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני לא יודע עם זה המקום הנכון פשוט לא מצאתי את הפורום הנכון לרשום בו,אשמח עם תעבירו במידה וזה לא בכל אופן רציתי לדעת איזה דרך הכי טובה לנקות את המחשב,כי מצטבר אבק במאוורר ובכל מיני מקומות במארז מה שגורם למחשב להיות איטי או להתחמם מהר יותר... יש למישהו פתרונות יצירתיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  10. נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  12. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. שלום, יש לי ריהוט שאני לא צריך ואין למי לפנות לבקש עזרה להוריד החוצה. אילו אופציות אחרות יש לי לשקול? אני לא רוצה להזמין משאית וסבלים בשביל זה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב, ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר. זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'. ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה. באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם? תודה רבה, אורן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by benor,

אם אתם מתוחים/עצבניים/לחוצים?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by oDot,

אתם מחזיקים אותו או מניחים עליו את היד? מעניין. עריכה: ציינו גם באיזה סוג משחק אתם משחקים D: איך יכולתי לשכוח?! לציין גם איזה עכבר יש לכם

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by aviram20,

לי יש חברה כבר חצי שנה ואני מאוד מאוהב אבל ייאלה תתחילו להזרים משפטים כמו תגידי חמווווווווודה? לא חבלללל ? או כול מני משפטי מחץ שנותנים לבחורות כדי להתחיל ...

• 197 תגובות
    • 19.7k צפיות
  18. Started by redti,

אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?

• 56 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. המונדיאל מתקרב, ולפי מיטב הבנתי ערוץ 11 ישדר רק חלק מהמשחקים. איך אתם מתכוונים לראות את המשחקים ? דרכים מומלצות/אתרים מומלצים ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אהלן!! הריני גאה להכריז על הת'רד הרישמי בנושא כושר-קרבי!! אז איך אתם מתכוננים? אני השנה סיימתי יא'.. ולפני שבוע התחלתי להתאמן על ריצת 2000.. הייתי גוש שלא זז.. עשיתי 12 דקות FFS!!.. אבל תאמינו או לא.. אחרי שבוע קשה במיוחד.. אני רץ היום 2000, ב........ 6:50 !!! מי היה מאמין?!???. הנקודה היא.. תתחילו להתאמן.. אני עובד כולה שבוע ואני עושה תוצאה מדהימה ביחס לכל האצנים שביננו.. אז... איך אתם מתכוננים? תוצאות? טיפים? שאלות?? הכל כ-א-ן !!!

• 111 תגובות
    • 7.8k צפיות
  21. נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום לאחרונה יום אחרי שאני מתגלח והשיער מתחיל לגדול בצורה "דראסטית" מתחילים להווצר פצעונים סביב המקומות בהן השערות מבצבצות.. השאלה שלי היא איך מטפלים בזה? :s05:

• 50 תגובות
    • 13.7k צפיות
  23. Started by rogbi,

שאתם צריכים להירגע, מה עושים? ואני לא מתכוון ללחשוב על הבעיה, אלה ללהירגע.. עישון/כדורי הרגעה/ספורט/יוגה/מוזיקה

• 64 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by wariror42,

היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. בעת נקיונות הסופ"ש מצאתי עצמי מוצא המון ניירת חשובה שכוללת, ניירות אחריות, ניירות משכורת וקבלות שונות. רציתי לדעת איך אתם ממליצים או מסדרים את כל הניירת אצלכם. שמעתי על שתי שיטות פשוטות כאשר אחת מהם אני מיישם באופן חלקי- 1) תיקייה עם כל הניירת מחולקת לפי שנים ונושאים. 2) סריקת המסמכים למחשב ושימורם בצורה יותר טובה לאורך זמן. מאפשר גישה יותר פשוטה למסמכים אם נותנים להם שם טוב. ולמעשה גם אפשר לשלב בין השתיים וזה דרך האולטמטיבית(?) להבנתי. האם יש דרך שונה? יותר פשוטה וקלה? רשמו את הדרך בה אתם שומרים על סדר בניירת..

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים