עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GRiM,

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by benor,

אני באופן קבוע מביא סנדביצ'ים ופירות לעבודה. מטעמי חסכון ובריאות. נשאל מתוך סקרנות בלבד.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

תענו תצביעו תעשו משבא לכם חוץ מלכתוב שטויות

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  7. אין לי שום דבר נגדכם אבל לעזאזאל איך אתם מסוגלים לצאת בסילבסטר הזה שכאשר הוא אנס ורצח יהודים הסילבסטר ימח שמו!!!

8. Started by Chymes,

התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Fortunes,

מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by yossi21,

יש לי טעם טוב במוזיקה ואני שומע הכול חוץ ממזרחית ודכאון, העניין הוא שאני כל הזמן שומע את מה שאני כבר מכיר וחוזר על זה בלי סוף, אז אני מעוניין להכיר מוזיקה חדשה אבל אין לי מושג איך עושים את זה. השירים ברדיו גם די חוזרים על עצמם או שזה מוזיקת מיינסטרים שעושה לי להקיא. יש לכם פתרונות לעניין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Fighter,

אהלן איך אתם מדליקים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by benor,

באיזה לוחות דרושים אתם משתמשים? אתם פונים לחברות כוח אדם? אני אישית משתמש ב- Alljobs ו- Jobmaster ואני רחוק מלהיות מרוצה מהאתרים האלה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by T-Flash,

אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  17. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא יודע עם זה המקום הנכון פשוט לא מצאתי את הפורום הנכון לרשום בו,אשמח עם תעבירו במידה וזה לא בכל אופן רציתי לדעת איזה דרך הכי טובה לנקות את המחשב,כי מצטבר אבק במאוורר ובכל מיני מקומות במארז מה שגורם למחשב להיות איטי או להתחמם מהר יותר... יש למישהו פתרונות יצירתיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  20. נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. שלום, יש לי ריהוט שאני לא צריך ואין למי לפנות לבקש עזרה להוריד החוצה. אילו אופציות אחרות יש לי לשקול? אני לא רוצה להזמין משאית וסבלים בשביל זה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר. זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'. ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה. באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם? תודה רבה, אורן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by benor,

אם אתם מתוחים/עצבניים/לחוצים?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים