כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך בודקים על אמת את הIQ שלך תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש משהו עד כמה שיותר איכותי בתקציב של 120 ש"ח ליום הולדת של חבר (בכל זאת, אני לא מליונר) מצאתי באחת החנויות אצלי ביער Jim Beam RYE שהבנתי שזה בסגנון של ג'ק דניאלס (חבר שלי אוהב JD, בלנדד) המחיר הוא 119 ש"ח וזה כמובן מתאים לי בול. אז מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למרות שיש בתמונה את הקרדיטים, אני בכ"ז אוסיף את הלינק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/comics.aspx?ComicsID=235 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
באיזה ערוצים יהיו 5+גולד ו5+ LIVE.? איזה מספר ערוץ
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ביום ראשון אני חוזר מוגאס ואני רוצה לקנות אייפון אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי בלי אקטביציה.. מישהו פעם קנה אייפון בוגאס ? או יודע איפה לקנות? זה ממש דחוף :s05: -אני החלטתי לשים את זה בכללי ולא בגאדג'טים כי זה בכל זאת איפה לקנות ולא מה, אם היה אמור להיות בגאדג'טים אז סליחה ותעבירו..-
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים חינמיים ומעודכנים לחיפושי עבודה . תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4187183.stm לפי נוסחא מדעית ! הגיעו למסנקה לאחר חישובים כי ה 24 לינואר, יום שני הקרוב, הוא היום הכי גרוע בשנה, ולכן הכי טוב זה פשוט להישאר במיטה ולישון....
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום תמיד אני רואה שרשום על כל מיני מוצרים בדגם שלהם RETAIL...כמו בכרטיסי מסך וצורבים לדוגמא. מה זה אומר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
אני יוצא עוד שעה לחיפה לחנות ספרים שם כי יש לי טרמפ. אני רוצה המלצה לספר הדרכה או ערכת הדרכה לקורס A+ כדי שאני אדע מה לקחת ושאני לא אקח משהו חסר תועלת. ידוע לי שיש את המידע באתר אינטרנט יש לי אותו מישהו כאן נתן לי כבר אבל אני מעדיף ספר. תודה מראש לכולם. [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:04:37 אני תיכף יוצא אי לאף אחד המלצה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש פתרונות לדואר הזבל, ואני מתכוון לדואר אמיתי לא EMAIL. התיבה שלי כל הזמן מופצצת במכתבים שלא מיועדים אליי או סתם פרסומות שכל אידיוט מחליט שהוא דוחף את הזבל שלו לתיבה שלי. יש גם את העיניין ששמים פרסומות על הדלת שלי וזה למרות שיש סיסמא בכניסה לבניין. אבל זה כבר בעיה אחרת. שמעתי פעם שיש תיבות דואר שסורקות את הדואר. השאלה אם יש תיבה כזו שיכול למיין אוטומטית את הדואר או לפחות לתת לך לבחור איזה דבר דואר יילך לזבל ואיזה לא ואז יפריד את זה. היה לי עוד רעיון לתיבת דואר ששואלת את השליך 10 שאלות בחשבון ומבזבזות לו את הזמן כדי שאוליי ימעס לו כל יום להתעקב על התיבה שלי 15 דקות, בנוסף אני גם אצלם אותו שבמקרה שהוא עושה לי נזק לתיבה אני יכול לתבוע אותו. האמת נראה לי הפתרונות האלה …
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בניתי בעזרתכם הרבה כמוהן מפרט מחשב מהחנות הנ"ל אך אף פעם לא קניתי בה ולכן רציתי לשאול את דעתכם עליה. אם משהו יכול לספר לי על חווית הקניה שהיתה לו שם אני אשמח. כמו כן אם זה לא מתאים לכאן אשמח אם תעבירו להיכן שמתאים כי לא באמת ידעתי איפה לשים את הפוסט הנ"ל. היה נראה לי מתאים כאן כי זה בנוגע למפרט שאני שנבנה כבר. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-