כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כמה ספרים מאמזון (בסך של כ150 דולר). הבנתי שאם אני עובר את החמישים דולר אז אני משלם על ההזמנה מע"מ. ולהזמין בנפרד הרבה ספרים מאמזון זה לא משתלם כלל. לכן מצאתי את האתר הזה http://www.bookdepository.co.uk/ שדמי משלוח בו חינם וחשבתי להזמין דרכו. האם האתר הזה טוב? אמין? משלוחים מגיעים בזמן? ניסיתי להזמין דרכו אך הבעיה היא שמשום מה הPAYPAL\VISA שלי לא עוברים דרכו. וזה ממש מוזר כי בו בעת הויזה שלי עוברת באמזון (סתם הזמנתי משהו וביטלתי כדי לבדוק). האם משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי. להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם. אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?! רציתי ליי…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כמובן שחיפשתי המלצות אבל מצאתי אחת מ2003 שתיים מ2008 ועוד כמה דברים לא עוזרים אז התקציב הוא פחות או יותר 500 רצוי פחות .. חשוב לי שתטען ורצוי לא יותר מכמה שעות חשוב לי שיהיה אפשר לשתוף לפחות את הראש או איך שזה עובד שם אחריות כמובן ו.. זהו.. תמליצו לי בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב! היום הזמנתי טכנאי להתקנה של ציוד כלשהו שלא אפרט כאן. קבענו לשעה מסויימת. לאחר איחור של שעה התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מתעכב וזה יקח עוד שעה שעה-וחצי. לאחר שעתיים מהמועד שנקבע התקשרתי פעם שניה והוא אמר שוב שהוא יתעכב לעוד כשעה שעה וחצי. לאחר כמעט שלוש שעות התקשרתי אליו פעם שלישית ושאלתי אותו מתי הוא מגיע, הוא אמר שהוא יתעכב שוב, לא הופתעתי, ואמרתי לו שאני רוצה לבטל את ההזמנה. הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות זאת כי כבר הזמנתי טכנאי ואני אמור לשלם על הזמנתו. מה הוא החוק לגבי משך זמן ההמתנה לטכנאי והאם אני אמור לשלם משו למישו בכלל? (כל העיסקה נסגרה בטלפון). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-or-shovaly-ethnologic
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
משהוא יכול לגלוש לפה: http://46.116.23.167 ולהגיד לי מה העמוד שהוא מקבל?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-