כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מתנה ליום הולדת של חבר, כנראה שנשב גם לשתות אותו, אני לא מבין גדול אבל אני יודע שהוא אוהב וויסקי, אם יש משהו ששווה חריגה קטנה אני מוכן, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים שבוע הבא ב 15 נגמר לי הנהג החדש וכך גם תוקף הרישיון פג ! עכשיו לא קיבלתי עדיין רישיון חדש ולכן אני מעניין לסוע למשרד הרישוי וישר להנפיק חדש על המקום איזה סכום אני צריך לשלם ומה אני עוד צריך ?האם צריך תמונה חדשה ? עכשיו אני מחיפה אז לסוע למשרד הרישוי שיש ליד חוצות המפרץ ?צריך קצת הכוונה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://cinemassacre.com/2011/05/10/tmnt-tuesday-pizza-tasting/
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מטען למחשב נייד שנשרף אחרי שעתיים שימושץ הצלחתי לקבל החזר רק אחרי שעירבתי את EBAY. יש אפשרות לשמור את המוכר אצלי בתור מוכר לא רצוי? אני יודע שיש אפשרות לסמן כמוכר רצוי, השאלה אם אפשר ההיפך. מילה טובה על השירות של EBAY - אני רדפתי אחרי הנודניק הזה כבר כמה שבועות והוא כל הזמן מרח אותי, גם כאשר פתחתי CASE מולו. 30 שניות אחרי שעשיתי ESCALATE קיבלתי מייל מפייפל עם REFUND מלא.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אהלן! חג שמח אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לחפש במנוע החיפוש(גוגל) טקסט שלא גלוי לעין, אלא שמסתתר בתוך קוד המקור של דף האינטרנט? לדוגמה, קישור לאתר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-