עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Liran3331,

קצת ישן אבל עדיין משעשע מאוד (0:39)

4. תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. למשל את זה http://www.dumpalink.com/media/1138997250/Falling_Hard_on_Caught_on_Camera

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by 114508534,

נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הזמנתי טיליון כסף,המוכר נמצא בבולגריה, לעיין המוצר ניראה באמת מכסף. אך איך אפשר לבדוק אם הוא באמת מכסף? - הוא לא מתמגנת, יש התחמצנות, יש מספר איכות-PROBA... http://myworld.ebay.com/beldiamo.jewelry.shop/?_trksid=p4340.l2559

• 8 תגובות
    • 14k צפיות
  10. עם אילו כלים אני יכול לבדוק את אחוז האלכוהול בבקבוק יין למשל?

• 31 תגובות
    • 9.5k צפיות
  11. יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by maxim22,

אני משחק כדורסל ואני חייב לגבוה בזמן הקרוב כדי להמשיך לשחק. כרגע גובהי 1.74 ס"מ ואני בן 16 וחצי. הגובה האידיאלי בשבילי הוא 1.81-1.83. יש מצב שאני יגיע אי פעם לגובה כזה? מה צריך לעשות כדי לגבוה? מידע שעשוי לעזור: אני מידה 44-45, אבא שלי גובה 1.69 ואמא 1.63. אבא שלי גבוה בראש מאבא שלו והמשפחה שלי אמא שלי גבוהה. אבא שלי גבה עד גיל 19-20.

• 68 תגובות
    • 14.4k צפיות
  13. יש לי מספר של לוחית רישוי של מישהו ואני מעוניין לגלות מי הבעלים

• 15 תגובות
    • 204.7k צפיות
  14. כרגע למרות שהגדרתי את זה בפרופיל שלי אני שם לב שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן/מחשב האתר "מוציא" אותי החוצה ואני צריך להתחבר מחדש. הנחתי שזה משהו לגבי ה"עוגיות" - אני צודק? האם אפשרי לגרום לאתר להשאיר אותי מחובר תמידית גם אחרי ריסטרט?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  15. לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. שלחתי משהו בדואר שליחים למישהו הוא טוען שמה ששלחתי הגיע ביום X ואני אומר ביום Y יש דרך לבדוק מתי זה הגיע? בכל זאת היה שם בן אדם שמסר את החבילה, זה רשום איפה שהוא? (לא ביקשתי שזה יהיה רשום ולא זוכר איפה שמתי את הקבלה מהדואר על זה ששלחתי את הדואר)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by joniar,

ידידה שלי ראתה את הסרט "חתונה במהירות מופרזת "ונידלקה על השיר ורוצה שאני אוריד לה אותו איפה אני יכול למצא את השיר שנימצא בסרט הזה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  20. שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.

• 35 תגובות
    • 9.2k צפיות
  22. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. השאלה בכותרת. ועוד שאלה, אילו מועדונים איכותיים אתם מכירים? לכבוד שבועות הלכתי עם החבר'ה למועדון "המוסד", חברים שיגעו אותי שיש שם דיל ענק באלכוהול חופשי אבל מסתבר שהאלכוהול שם מאוד מתוקצב והמגוון הוא כלל לא רחב. בכלל, מרגיש כמו מועדון של שקל תשעים. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים