עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון... קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום: בIבה מההמת בובה כוסית ~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם) יפה מהממת יפה בסייטל סטלנית ערסית מסוממת מה הקטע של זה? בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה.. כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה.. ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה: …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אצלם באתר יש רק לינקים לחנויות אונליין שצריכות כרטיס אשראי בינ"ל, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם (בלי לעשות קורס) זה יעזור לי מאוד.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ilan_fix,

היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע... אם יש עניין אני הוסיף פרטים.... אילן פיקס

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש כאן, ובאתי לפה עם בעיה במתמטיקה, אמרו לי שיש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי..... אני בהחלט מקווה שכן, ואני מקווה שאני לא עובר כאן על שום חוק או משהו.... בכל מקרה, הנה השאלה, ואשמח אם תראו לי את דרך הפתרון: נתונה המשוואה: cos 6x = 3cos 3x +1 מצא את פתרונות המשוואה בתחום 90 => x => ס

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by darkman,

http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TermiNal,

מישהו מכיר? אם לא אסביר בקצרה. זה משחק שאנחנו אוהבים לשחק בדשא של החטיבה שלנו, קובעים שעץ מסויים הוא הנקודה וקובעים מי יהיה התופס. התופס מנסה לתפוס את כולם על רגל אחת וכולם בורחים על רגל אחת. אם התופס יורד לשתי רגליים מזיינים אותו מכות עד שהוא מצליח להגיע לנקודה, אם התופס תופס מישהו מזיינים את מי שנתפס מכות עד שהוא מגיע לנקודה, ואם אחד מאלה שבורחים נופל על שתי רגליים גם עליו עולים מכות עד שהוא מגיע לנקודה. הכי כיף לשחק את המשחק שיש הרבה ילדים למשל 20. אם מישהו מכיר עוד משחקים מגניבים כאלה, או שמכיר את המשחק כדווארה ורוצה לשתף אותנו בחוקים טיפה שונים שככה משחקים בבצפר שלו שיגיד.

• 23 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  12. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DEMON HUNTER,

חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  15. Started by WarMachine,

ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MishaK,

אחינו היקר ומפקח פורום אקטואליה udicol חוגג היום יום הולדת!! אחי, מאחל לך מזל טוב ענקי מכל הלב, שתמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה עכשיו, ותשאר עצמך!! and שמנמן מקפץ לקינוח ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כן כן אתם בטח גם לא מעמינים אבל יש בית ספר עוד 10 דקות !! ונורה רציתי לברח אותכם אנשים בברכת שנה טובה אז הנה אני עושה את זה : שנה טובה ומווצלחת לכל משתמשיי הפורום !! ;D אני ישמח אם תוסיפו עוד ברכות !

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מה אתם אומרים אפשר לטבוע בשלולית?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by imac,

שלי HWZ (בלי התחנפות )

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by benor,

לא יצא לי לראות הרבה סרטים בחיי, אבל אני שמתי לב שאני מתלהב הרבה יותר מסרטים ישנים מאשר סרטים שיוצאים בימינו. כשאני רואה סרט משנות ה- 70 עד סוף שנות ה- 90 אני מוצא שהסרטים בתקופות האלה בד"כ יותר איכותיים ומעניינים. לפעמים, יוצא לי ללכת לקולנוע ואני פשוט יוצא מאוכזב, אני מרגיש שהפיקו סרט שלם ללא טיפה של ביקורת עצמית. אני מרגיש שהסרטים של פעם היו הרבה יותר מותחים ומרגשים, וברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת התוכן. זה רק אני? יצא לכם להנות מסרט שיצא לקולנוע בזמן האחרון?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. גברותיי ורבותיי, [move] Red Hot Chili Peppers [/move] יגיעו לישראל ב 10/09/2012 (יום שני) ויופיעו בפארק הירקון!!! http://www.tkts.co.il/show.asp כנסו לאתר שם תראו עוד מידע על ההופעה. אני כבר הזמנתי לי ולחבר כרטיס ל Gold Ring, כן מה לעשות 750 ש"ח אבל הופעה שיכולה להיות גם פעם בחיים, אני מוכן לשלם את המחיר נא להשתתף בסקר Let the good times roll :beerchug: :beerchug: כרגע מחירי הכרטיסים הם: VIP נמכר ב1,200 ש"ח Gold Ring נמכר ב750 ש"ח רגיל (דשא) נמכר ב320 ש"ח

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by YTZ,

תאחלו בהצלחה

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by RUBI88,

שלום רב לכולם . אני כרגע בלימודי הנדסאי תוכנה, אני די שולט בלימודים והולך בסדר גמור. אבל מה אני קצת ממורמר שלא הלכתי למהנדס מה שהיה מצריך לשפר בגרויות ועוד זמן . בגלל זה הלכתי להנדסאי מההתחלה . רציתי לדעת האם בתור הנדסאי תוכנה : א. אפשר למצוא עבודה ללא ניסיון . ב. אפשר להתקדם ולהתפתח מעבר בדיקות תוכנה .. ג. איזה תפקיד אפשר לקבל . תודה רבה

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. Started by RUBI88,

שלום רב לכולם , שנה הבאה אסיים הנדסאי תוכנה , ואני רוצה להמשיך עם הלימודים . יש לי כמה מכללות שהתעניינתי בהן והן אפקה,רופין,מכללת נתניה.(ברופין ואפקה זה הנדסת תוכנה ובמכללת נתניה זה מדעי המחשב) הכיוון שלי כרגע זה מכללת נתניה בגלל המסלול להנדסאים והשעות הנוחות . אגב אני שואל עכשיו כי אני רוצה להכין את תנאי הקבלה לפי המכללה כבר עכשיו שאני יהיה מוכן , אני לא הולך לאוניברסיטה כי הבגרויות שלי די נמוכות .. \: אני ממש אודה אם אני יקבל עזרה

• 23 תגובות
    • 14.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים