כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני רוצה היום (חמישי ) לקנות מחשב חדש. איזה חנויות מומלצות יש בחיפה? (לא KSP!!!) ? כמובן שהשירות חשוב והמחירים מאד חשובים. תודה על התשובות שלכם.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להזמין כמה דברים מחול . (9 חלקים למחשב). זה יוצא 1200$ בערך . אני יצטרך לשלם על זה במכס ? לפי מה שאני זוכר אמרו שלא צריך לשלם על חלקי מחשב .. -טעות בפורום , להעביר בבקשה..-
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש אתר המציע כתוביות ברוסית......לסרט אישה יפה והכללי אם מישהט מכיר ויודע עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
ניסיתי להירשם זה מציג רק כתובות של ארה"ב , קנדה וסין מה אפשר לעשות? האם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת רקע.. אני אחד מהאנשים שאומרים עליהם "יש לך פוטנציאל, תממש אותו". בתחילת השנה באתי באמת ברצון של לשפר את הציונים שלי ולעלות ל"מסלול בגרות מורחב/מוגבר", רק מה? המורים לא ממש עזרו בזה... זה ממש בית בושת מה שהולך שם, בקושי מלמדים, חשבתי אולי אני אוכל ללמוד בבית, אך טעיתי.. בלתי אפשרי, אני לא מהאנשים שמסוגלים לשבת בבית וללמוד בלי להתעסק במשהו אחר. היום הבנתי שהסיכוי שאני אצא מהבית ספר שאני כיום בו עם תעודת בגרות נורמאלית הוא די אפסי, לכן אני ממש רוצה לעבור. הבעיה היא שאני לא ממש מרגיש בנוח עם פנימיה.. האנשים שמכירים אותי טוב יודעים עד כמה אני לא מסוגל בלי מחשב וללמוד כל כך הרבה.. זה קשה לי מידי, אבל אין לי ממש ברירה אם אני רוצה ללמוד מקצועות טובים באוניברסיטה או בכלל להגיע…
-
- 95 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
על רקע הזינוק ב-ChatGPT וניצני האטה בשוק המשרות, תוכניות AI הופכות לבחירה הפופולרית ביותר באוניברסיטאות בארה"בלכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו אפגניסטני עולה מאפגניסטן לישראל איש ישראלי שואל אותו מאיפה עלית הוא עונה לו: החעלכח האיש הישראלי אומר לו סליחה אני לא מכיר כזאת ארץ החעלכח האפגניסטני הפעם אומר ביאלי כ- החעלכח האיש הישראלי אומר לו באמת מאיפה באת האיש הערבי עונה לו יאללה אתה לא מבין אכלתי פלאפל!!! באתי מאפגניסטן האיש הישראלי אומר מאפקקילן? הערבי: יוו יא עב"ם מהשמיים מה יש לך הישראלי: בעיה באוזן ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מצחיק... אם מתעלמים מכך שהאנשים שכתבו את זה לא התכוונו להצחיק. http://209.85.165.104/search?q=cache:http%3A//www.fstdt.com/fundies/top100.aspx%3Farchive%3D1
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שבוע טוב אני עם כאבי עקב כבר תקופה ארוכה,הלכתי לאורתופד ונשלחתי לצילום רנטגן לא נמצא כלום,לאחר מכן צילום אולטרסאונד לא נמצא כלום. השלב הבא מבחינתו זה לעשות לי זריקת סטרואידים שאם יש דלקת היא תעלם. קצת מלחיץ אותי הקפיצה לטיפול בלי מציאת הבעיה באמת ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שקיבל טיפול כזה בעבר לאו דווקא בעקב אם יש תופעות לוואי,ואם זה מומלץ בכלל... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמה תמונות שבהן רואים כמות כסף גדולה. איפה ניתן להשיג כסף "מזויף" שמשתמשים בו לצילומים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיקרון חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים לשדרג את המחשב. משהו כמו לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, וספק כוח. עכשיו תאכלס זה דברים ששווה להזמין מחו"ל. הבעיה זה שצריך למצוא חנויות ששולחות לארץ. אז חוץ מ E-bay על מה אתם ממליצים/מכירים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-