עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אשמח אם תעזרו לי.. פשוט כל ה"מודיעינים" למיניהם עושים לי כאבי ראש ובלאגן..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה

4. שלום לכם חברים. שיבוצי הוא לגבעתי ורצוני הוא לגולני. אין לי מושג איך להגיע לקצין מיון לשבת לו על הראש קצת ולהגיד לו שאני רוצה גולני!!! שלחתי להם כבר 3 פקסים ורמ"ד תנועה השיב לי ואמר שרק ביום גיוסי אני אוכל לבחור את השיבוץ שלי. או יותר נכון "לערער" על השיבוץ הקיים. איך אני מגיע לשיחה עם קצין מיון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. הכנתי תמונה בגודל מסויים ואני רוצה שהיא גם תודפס בגודל זה... האשף של XP לא מאפשר זאת וכמו כן גם הפאוור פוינט.. אז איך אפשר להדפיס בגודל הרצוי? תודה רבה מראש. [שמתי את זה פה כי אני לא יודע לאן זה שייך, מצטער.]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. תודה

7. אז זה הולך בערך ככה: חברתי ואני סתם יושבים ומדברים ופתאום עלה הרעיון (שלה) לקרוא תיגר על אהבתי כלפיה. העניין התגלגל וכעת עלי להוכיח את אהבתי אליה בדרך מקורית ומרגשת ככל האפשר. חברי המלומדים, אנא העלו רעיונות לביצוע העניין... בתודה מראש, יובל.

• 56 תגובות
    • 7.7k צפיות
  8. Started by naorai,

יש לי דוד בן 30-35 לומד כרגע תכנות וטופס מעצמו :-X :-X,בכל מקרה בגלל התרגילים השיווקיים ומלוכלכים למחצה של אינטל הוא מאמין שאינטל טובים יותר :lol: אני צריך הוכחה חד משמעית ש AMD יותר טובים אם תמצאו איזה הוכחה חותכת עדיף מאוד שיהיה בעברית אני יודה לכם מאוד. נ.ב חשוב שיהיה כתוב AMD פתרו את בעיית החימום ביחס לאינטל תודה רבה רבה רבה לכולם ;D ;D ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לילה טוב לכולם ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by yoniby,

יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. למשל הפונקציה f(x) = 2x -3

• 21 תגובות
    • 15.3k צפיות
  16. Started by waizman,

יש לי שבועיים שאני חייב להתחמק מהם (לא חשוב למה), ולמפקדים שלי לא הכי איכפת. איזה שיטות בטוחות יש בשביל להוציא גימלים? טנקס

• 70 תגובות
    • 21.4k צפיות
  17. יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by IlanF,

מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. אני רוצה להוריד קובץ MP3 מהאינטרנט? איך אני מוריד את זה? הינה קישור לדוגמא... http://www.supersite.co.il/manzur/dedigal.mp3 והינה אתר שמאפשר "הורדה": http://www.manzur.ilt.co.il/guests.php?id=99 זקוק באמת דחוף לתשובה, דחוף!!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by yambtz,

קניתי כבל USB מתאים אבל צריך גם דרייברים ובטח גם איזה תוכנה. מדובר במכשירי C350 (שלי) ו C380 של אחותי. חוץ מזה, אם מישהו יודע מה המגבלה על גודל הקובץ .mid שאני יכול להכניס בכל אחד, ואיזה תמונות, אני אשמח לדעת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי שלט שחור פשוט של הוט והגדרתי שישלוט על הווליום של הטלויזיה. החלפתי לכרטיס טלויזיה (העפתי את הטלויזיה, רואה דרך המחשב), איך אני מחזיר עכשיו את השלט שיעבוד מול הממיר? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 12.7k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים